44 Master Programmer i Portugal for 2024

Master Programmer i Portugal for 2024Filter
    • Lisbon, Portugal

    Deltid

    Blandet

    Portugisisk

    Master i Human Nutrition and Metabolism integrerer menneskelig ernæring og mat med metabolisme, med sikte på å trene høyt kvalifiserte fagfolk som er i stand til systematisk og omfattende å analysere de viktigste helseproblemene knyttet til utilstrekkelig livsstil, spesielt når det gjelder ernæring. Programmet fokuserer på strategier for å fremme sunn livsstil fra et perspektiv av livsstilsmedisin.

    • Monte de Caparica, Portugal

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Egas Moniz Higher Institute of Health Science (IUEM) integrert mastergrad i farmasøytisk vitenskap er et av de mest anerkjente kursene i Portugal på dette tidspunktet. Det kan skryte av en tradisjon for akademisk dyktighet innen opplæring av fagfolk som går tilbake mer enn 20 år. Vi har trent mer enn 1000 fagpersoner innen farmasøytisk vitenskap. I følge ansettbarhetsstudien (Nielsen) utført blant nyutdannede de siste 5 årene, kan vi se at farmasøytene våre har en ansettelsesevne på 97 % innen farmasøytisk vitenskap, og kan oppnå en stabil kontrakt etter tre måneder.

    • Lisbon, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Braga, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mastergraden i anvendt sosialgerontologi er rettet mot kandidater fra samfunns- og humanvitenskaps- og helseområder som allerede jobber eller har tenkt å jobbe innen gerontologi. Det er en uunnværlig opplæring for de som er i gang med eller har tenkt å besette leder-/koordineringsstillinger i tjenester og institusjoner for eldre.

    • Faro, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Portugisisk

    Hvis du søker etter en dyp forståelse av mikrobielle og andre biologiske systemer, fra molekylær og cellulær organisering av individ eller samfunn til å søke på forskjellige områder (miljø, industriell og biomedisinsk), så kom og søk verktøyene dine i mikrobiell og molekylær biologi (MMB) ) Masterprogram.

    • Aveiro, Portugal

    2 år

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    • Lisbon, Portugal

    Fulltid

    4 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    NOVA Biomedical Research er et masterprogram på NMS - Nova Medical School som vil utstyre deg med kjerneferdighetene som kreves for en fremragende karriere innen biomedisinsk forskning. Vi tilbyr et unikt opplæringsprogram som vil forberede deg til å planlegge, gjennomføre, publisere og skaffe finansiering for å støtte en vellykket forskerkarriere. Læreplanen til NBR er basert på avanserte kurs, seminarer og opplæringsprogrammer som gir kjerneferdighetene som kreves for alle som ønsker å forfølge en karriere innen vitenskap. Ved siden av vil du også få muligheten til å spesialisere deg i en av de fire grenene av kurset: Aldring og kroniske sykdommer, nevrovitenskap, onkologi og regenerativ medisin.

    • Lisbon, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Portugisisk

    Masterkurset i biostatistisk epidemiologi og helseforskning (EPIBIS) har som mål å gi deltakerne kunnskap og epidemiologiske forskningsmetodikker som lar dem selvstendig designe og utvikle epidemiologiske forskningsprosjekter.

    • Monte de Caparica, Portugal

    Fulltid

    5 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Egas Moniz Higher Institute of Health Science (IUEM) integrert mastergrad i odontologi er for tiden en av de mest anerkjente mastergradene i Portugal på dette feltet. Det er banebrytende på grunn av introduksjonen av integrert praksis i siste semester av mastergraden og har opprettholdt en sterk klinisk/praksiskomponent etter tilpasningen til Bologna-prosessen. Dette gir studentene våre en praktisk erfaring og en overordnet klinisk visjon av pasienten, i motsetning til den delvise og monodisiplinære visjonen som ofte finnes i tannlegeundervisning andre steder.

    • Viseu, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    The Masters Course in Medical-Surgical Nursing mål å sikre oppkjøpet og / eller utvikling av vitenskapelige, tekniske, relasjonelle, etisk og forskning for å gripe inn i tilbudet av spesialiserte sykepleie i den kliniske delen av medisinsk-kirurgisk sykepleie. Kurset tar også sikte på å sette studentene i stand til å integrere tverrfaglige team på å hjelpe til å fremme det høyeste nivå på helse i befolkningen og muliggjøre utvikling av forskning i medisinsk-kirurgisk sykepleie, bidra til etableringen av vitenskapelige bevis. Fortsatt ønsker skolen, i tillegg til å fremme utviklingen av god praksis på arbeidsplassen, forbereder sykepleiere som kan fungere i samfunnet, som er i stand til å gripe inn og takle de sosiale og faglige endringer i fremtiden og bidra til å fremme yrket for å møte behovene til den enkelte, familien og samfunnet.

    • Viseu, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Studiesyklus som fører til mastergraden i veterinærsykepleie i selskapsdyr, fellesgrad ved Polytechnic Institutes i Bragança, Castelo Branco, Portalegre, Viana do Castelo og Viseu.

    • Rio de Mouro, Portugal

    Fulltid

    6 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    UCP-medisinkurset er en integrert mastergrad som varer i seks akademiske år. Den har en svært nyskapende læreplan, et resultat av samarbeid med Det medisinske fakultet ved University of Maastricht, en institusjon med stor internasjonal prestisje. Den har også et partnerskap for den kliniske komponenten med Luz Saúde Group, en av de største private helsegruppene i Portugal. Kurset er støttet av moderne pedagogikk, med en sterk teknologisk base, og søker å garantere humanisering av legestanden. Medisinkurset vil bruke studentsentrerte undervisningsmetoder som fremmer læringsautonomi, større retensjon og dybde av kunnskap, med dokumenterte kliniske ferdigheter. Kurset er på linje med Maastricht Universitys undervisnings- og evalueringsmodell vil ha opplæring på det beste internasjonale nivået, med topplærere, og vil bli undervist på engelsk, med den kliniske komponenten på portugisisk. Kurset vil gi tilgang til internasjonal treningsmobilitet med andre ledende medisinske skoler.

    • Portalegre, Portugal

    Fulltid

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Opprettelsen av den andre syklusen av studier i gerontologi har som mål å tilby en tverrfaglig vitenskapelig opplæring som er i stand til å gi fremtidige lærere de teoretiske, metodiske og praktiske ferdighetene som er nødvendige for å svare på problemene og utfordringene ved alderdom og aldring i det portugisiske samfunnet og for å fremme utvikling av avansert forskning på aldring, trening og intervensjon med eldre og deres familier, nemlig i nær artikulasjon med NEISES-C3I.

    • Coimbra, Portugal

    4 semestre

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Mental helse og relaterte problemer er et av de mest følsomme områdene av folks helse. Faktisk utgjør psykiske helseproblemer 13% av den globale sykdomsbyrden (WHO, 2001), og at 5 av 10 årsaker som fører til funksjonshemning er psykiske helseproblemer (WHO, 2003).

    • Vila Real, Portugal

    Fulltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Portugisisk

    Mål: Bidra til byggingen av en fagperson som er i stand til å fremme sterke og motiverende lederskap tilpasset utfordringene sykepleie spesialisert innen mødrehelse står overfor...