Master

Sammenlign - Beste studieprogrammer Mastergrader

Å velge å forlenge en utdanning forbi lavere nivå kan åpne opp utallige dører for de som er nye i arbeidslivet. Graduate-nivå grader er generelt sett på som en stor prestasjon og reflektere en kapasitet for hardt arbeid og engasjement. Dette kan ta alt fra en til fem år å fullføre, avhengig av hastigheten for ferdigstillelse og intensitet av programmet.

Hva er en mastergrad? Denne graden er en avansert grad oppnådd etter å ha mottatt en bachelorgrad i enten kunst eller vitenskap. Det er ment å demonstrere den enkeltes mestring av et bestemt emne, og deres evne til å tenke analytisk og løse problemer knyttet til temaet deres kompetanse. Disse gradene gir grunnlaget og trening for å sømløst overgang fra et universitet innstilling i arbeidslivet.

Denne graden typen kan bety en forskjell på flere tusen dollar i form av å starte lønn på begynnelsen av en karriere.I et konkurranseutsatt jobb kraft, setter en høyere grad individer et skritt foran andre søkere.

Kostnaden for å tjene en mastergrad er svært avhengig av den spesifikke program og dens plassering. Det er viktig å være kjent med de økonomiske konsekvensene av søker en høyere grad. Enkelt online forskning vil vanligvis svare på spørsmål knyttet til kostnader til universitetet.

En mastergrad kan sette foten i døren for yrker som kan være uoppnåelig uten en avansert grad som professor, ingeniør og mer. Det er vanlig å starte på et høyere lønnstrinn, fremmes i et raskere tempo og angi en karriere med en bedre fordeler pakke med en mastergrad. Det er mange områder der dette gjelder, og en mastergrad kan fås i nesten alle fag der du kan få en bachelorgrad.

Enkelte universiteter selv tilbyr online programmer for avanserte grader.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Fakultet For Apotek

Semmelweis University Faculty of Pharmacy
Campus Heltidsstudier 10 semestre Åpen påmelding Ungarn Budapest

Fremmedspråk kurs tilbys ved Avdeling for farmasi ved Semmelweis University of Budapest siden 1989th Fra september 2011 ble det tyske studiet innført. blir undervist i samsvar med internasjonale standarder og diplom er anerkjent over hele Europa. En tysk konsulent muligheten er tilgjengelig for tyske studenter til enhver tid. Studien forutsetter generell studiekompetanse. [+]

Tysktalende apotek grad ved Semmelweis University of Budapest

på Avdeling for farmasi ved Semmelweis University of Budapest Fremmedspråk kurs tilbys siden 1989th Fra september 2011 ble det tyske studiet innført. blir undervist i samsvar med internasjonale standarder og diplom er anerkjent over hele Europa. En tysk konsulent muligheten er tilgjengelig for tyske studenter til enhver tid. Studien forutsetter generell studiekompetanse.

Studien ble utarbeidet av gyldig ved Semmelweis-universitetet pensum, men tar også hensyn til kravene i den tyske konsesjonsreglene for farmasøyter (Aappo) i stor grad.

Strukturen av kurset tillater elevene å flytte til Tyskland etter fjerde semester. De første fire semestre av studiet svarer til den første seksjon av apotek utdannelse ifølge Aappo.... [-]


Master Of Public Health

The Milken Institute School of Public Health
Nettstudie Heltidsstudier September 2018 USA Washington DC

[+]

Dynamisk Virtual Campus Experience - Klasser er vert i ukentlige online-innstillinger som bruker videokonferanse teknologi for å skape et intimt læringsmiljø. Ukentlige økter kompletteres med multimediekurs gjennom hele uken, samt velkjente sosiale samspill med jevnaldrende og fakultet.

Krevende faglige og opptaksstandarder - MPH @ GW-studenter holdes til de samme selektive opptakskriteriene som studenter på campus og fullfører samme akademisk strenge læreplan.

Real Courses levert av Real Faculty - GW fakultetet er verdensberømte ledere på feltet, og personlig utformer og underviser MPH @ GW kurs.

Hands-On Field Placement Learning - Studentene vil gjennomføre en tilpasset praktisk feltopplevelse som er designet for å bygge praktisk ferdighet i en elevs valgte karrierevei.... [-]


Master Of Applied Science, Romlig Analyse For Folkehelse

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Nettstudie Deltid 2 år September 2018 USA USA Online

Et toårig, nettbasert mastergradsprogram som forbereder elevene til effektivt å samle inn, kartlegge og tolke geografisk informasjon for å teste og forfine hypoteser for å svare på et sett med spørsmål innen folkehelse. [+]

Master of Applied Science i romlig analyse for folkehelse er et fullt online, deltid graduate program tilbys av Johns Hopkins Bloomberg skole for folkehelsen. Den forbereder elevene til effektivt å samle inn, kartlegge og tolke geografisk informasjon for å teste og forfine hypoteser for å svare på et sett med spørsmål innen folkehelse.

[-]

MBA I Helsevesenet

Healthcare Learning
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år October 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Healthcare Learning har samarbeidet med store universiteter for å gi en dynamisk MBA i Healthcare for de som strever for å bryte inn i bransjen eller heve sin stilling. [+]

Oversikt

Healthcare Learning er glad for å kunngjøre sin nyeste grad - MBA i Healthcare.

Helsevesenet i dag er mer komplekst enn noensinne, noe som krever langsiktig tenking, ledelse og forståelse for å utnytte nye muligheter, mens du forhandler om eksterne trusler. En streng og omfattende tilnærming vil gi din organisasjon strategisk retning og styrke din karrierevei.

Dette programmet tar sikte på å fremme de beste prinsippene for ledelse, entreprenørskap og innovasjon, og vise hvordan dette kan brukes til helseforetak eller helseorganisasjon.

Denne deltid, toårige blended learning qualification er levert ved hjelp av den nyeste teknologien gjennom en blanding av webinars, online forelesninger og ansikt til ansikt undervisning. Dette gjør at du kan fortsette med dine nåværende arbeidsforpliktelser mens du studerer i et tempo som passer din travle livsstil.... [-]


Master I Plastisk Ortodonti (Aligners)

EDEN Formacion
Campus Deltid 1 år September 2018 Spania Lleida

Regissert til: Nyutdannede og nyutdannede i Tannlege, Stomatologer, Oral og Maxillofacial Surgeons. Å kunne kombinere faglig arbeid med trening på en smidig og effektiv måte. [+]

Regissert til: Nyutdannede og nyutdannede i Tannlege, Stomatologer, Oral og Maxillofacial Surgeons. Å kunne kombinere faglig arbeid med trening på en smidig og effektiv måte.

Mål: Å kjenne fysiologi og etiopathogenese av det stomatognatiske systemet for å behandle maloklusjoner.

Behandle den kliniske diagnosen med sikkerhet. Analyser og planlegg behandlinger i henhold til målene.

Spesialisert opplæring i ortodonti på høyeste nivå med en streng og praktisk arbeidsprotokoll som spenner fra å ta kliniske registreringer, klinisk-radiologisk diagnose og behandlingsplanlegging for fortreffelighet. Programmer nøyaktig etterbehandling av tilfellene allerede fra begynnelsen.... [-]


Graduate Entry (MN)

Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing
Campus Heltidsstudier 20 måneder March 2019 USA Cleveland

The Graduate Entry Nursing Programmet er for studenter som er klar for en karriere i sykepleie og for å få en Master of Nursing grad. [+]

En ny karriere i sykepleie

Graduate Entry Nursing Program er for studenter som er klar for en karriere i sykepleie og for å få en Master of Nursing grad. Dette graduate grad forbereder studentene på praksis som en avansert genera sykepleier og lede yrkesmessige, evidensbaserte tiltak.

The Master of Nursing grad lar deg også til å forfølge en MSN, DNP, PhD eller DNP / doktorgrad.

Graduate Entry Nursing Program Høydepunkter Den Frances Payne Bolton School of Nursing har tilbudt post-Baccalaureate, graduate entry sykepleierutdanningen siden 1979 MN studentene har over 1000 timer med kliniske erfaringer Våre studenter tjene opp til 15 studiepoeng mot de fleste MSN fagretninger Student har mulighet til å jobbe frivillig i CWRU Student Run Free Clinic å motta yrkesmessige læringsopplevelser Våre studenter rutinemessig passere over landsgjennomsnittet på NCLEX, RN lisens eksamen Undervisning og læringsstrategier er rettet til de unike lærings behovene til enkeltpersoner kommer inn sykepleie på høyere nivå Som en del av Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing er både et forskningsintensivt miljø og en leder i klinisk utdanning Vi rullende innleggelser i løpet av studieåret (september til mai). Søknader vurderes når de er ferdig (se nedenfor). 1 april er fristen for å sende inn fullstendig søknad for å bli vurdert for innmelding i følgende Fall semester - det vil si 1 april 2016 for innmelding i Fall 2016 semester. En komplett søknad består av alle elementene på sjekklisten for programmer; det vil si, søknadsskjema og alle nødvendige saksdokumenter. Opptakskrav ... [-]

Dual-graders Lege Og Master Av Tradisjonell Kinesisk Medisin

Five Branches University
Campus Heltidsstudier Deltid 4 år Åpen påmelding USA Santa Cruz San Jose + 2 fler

Undervist av høyt dyktig fakultetet i TCM utdanning, er DTCM / MTCM pensum tilbys gjennom åtte akademiske og kliniske avdelinger, og gir omfattende opplæring og praktisk klinisk erfaring i "fem grener" av tradisjonell kinesisk medisin (akupunktur, Herbology, Tuina massasje, Energi og kinesisk Dietary Medicine). [+]

Den nye dual-graders Doctor og Master of tradisjonell kinesisk medisin (DTCM / MTCM) Programmet er et enkelt fireårig utdannet profesjonell grad program som omfatter 3435 timer og totalt 195,5 enheter. Studenter tjene doktorgrad, og er gitt mastergraden som kreves for å sitte for staten og nasjonale lisensiering og sertifisering eksamener. Programmet undervises på en trimester basis. Den dual-studium er også undervist i kinesisk.

DTCM / MTCM pedagogiske mål

Den pedagogiske målene i DTCM / MTCM programmet gi retningslinjer for utvikling av læreplanen, vurdering av programmets kvalitet og suksess, og måling av resultatene av våre kandidater.

Ved fullføring av programmet våre kandidater vil være:... [-]


MHA Helseadministrasjon

Webster University
Campus Heltidsstudier 18 - 24 måneder August 2018 USA Saint Louis Orlando + 1 fler

Nå er det på tide å akselerere helsetjenestekarrieren med en Master of Health Administration (MHA) fra Webster University . Helsesektoren er et av de raskest voksende områdene i dagens økonomi, noe som gjør behovet for velutdannede helsepersonell enda mer kritisk. [+]

MHA Helseadministrasjon

Nå er det på tide å akselerere helsetjenestekarrieren med en Master of Health Administration (MHA) fra Webster University . Helsesektoren er et av de raskest voksende områdene i dagens økonomi, noe som gjør behovet for velutdannede helsepersonell enda mer kritisk. Disse fagpersonene er et uvurderlig stykke medisinsk og helseindustri og er ofte involvert i planlegging, styring, koordinering og tilsyn med helsetjenesten vi regner med for oss selv og våre familier.

Ifølge US Bureau of Labor Statistics, forventes jobbmuligheter for ledere av medisinske og helsetjenester å vokse mye raskere de neste 10 årene, slik at de i helsevesenet kan ha enda mer spesialiserte alternativer å velge mellom i fremtiden.... [-]


Master I Folkehelse (MPH)

A.T. Still University, Online
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 5 år September 2018 USA Kirksville + 1 fler

Dette 100% online-programmet forbereder nyutdannede til å bli erfarne fagfolk innen folkehelse. Fokus er å skape elite helsepersonell som er forberedt og drevet for å gjøre en forskjell og lede fremtiden for folkehelsen. [+]

Dette 100% online-programmet forbereder nyutdannede til å bli erfarne fagfolk innen folkehelse. Fokus er å skape elite helsepersonell som er forberedt og drevet for å gjøre en forskjell og lede fremtiden for folkehelsen.

Dette programmet er akkreditert av Rådet for utdanning for offentlig helse (CEPH) og er rangert som # 1 Online Helse Master Degree av bestcolleges.com.

Stol: Mary-Katherine Smith, DrPH, MPH, MCHES, CPHStudiepoeng: 48Kostnad / Kreditt: $ 638Total kostnad: $ 30.624Lengde: 2 år i gjennomsnitt (5 år maks)

Oversikt

Master of Public Health (MPH) grad på AT Still University forbereder nyutdannede til å bli erfarne fagfolk innen folkehelsen. Fokuset på denne mesteren i folkehelsen på nettet er å skape elite helsepersonell som er forberedt og drevet for å gjøre en forskjell og lede fremtiden for helsetjenester.... [-]


Master Of Oral Implantologi

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år October 2018 Tyskland Frankfurt am Main

Mastergraden kurset "Master of Oral Implantology '(MOI) har blitt introdusert på JW Goethe universitetet Frankfurt am Main for å tilby avanserte faglig opplæring innen oral implantologi til tannleger fra både Tyskland og i utlandet. [+]

Master of Oral Implantology

Mastergraden Master of Oral Implantology (MOI) er innført på JW Goethe University Frankfurt am Main for å tilby avansert faglig opplæring innen oral implantologi til tannleger fra både Tyskland og utlandet. Målet er å formidle omfattende og høyt spesialiserte teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter.

Kurset er et toårig modulbasert deltids, graduate studium ved JW Goethe universitetet Frankfurt am Main, som er strukturert og undervist helt uavhengig av ekstra-universitetet institusjoner og bedrifter med hensyn til både innhold og økonomi. Programmet er akkreditert av tysk akkreditering råd (ZEvA).

Feltet av oral implantologi er delvis basert på ekstremt komplekse tverrfaglige behandlingsmetodikk, som krever en sterk korrelasjon og koordinering av ulike områder av spesialisering. Av denne grunn kurset tar sikte på å prioritere en svært rasjonell og analytisk metode for tenkning som vil muliggjøre optimal undersøkelse og harmonisering av den enkelte pasient diagnosen, den valgte behandlingsmetoden og dens resultater.... [-]


Master Of Healthcare Leadership

Southern Cross University (Online)
Nettstudie Deltid 2 år

Helsevesenet er Australias største industri. Det vokser, men det endrer også. Vi lever lenger, men vi vil også leve bedre. Utfordringen for helsevesenet er å planlegge for, reagere på og effektivt forvalte forandringer i et komplekst og opptatt miljø. [+]

Varighet: To år deltidAvansert stående: Ring oss for å se om du kvalifisererStudieperioder: Jan, Mar, Apr, Juli, Aug, OktAvgifter: $ 2050 per enhet, finn ut om FEE-HELPEnheter: 12Rangeringer: Sykepleieforskning rangert høyest mulig klassifisering i ERAs nasjonale rapport.Forbered deg for helsevesenets fremtid

Helsevesenet er Australias største industri. Det vokser, men det endrer også. Vi lever lenger, men vi vil også leve bedre. Utfordringen for helsevesenet er å planlegge for, reagere på og effektivt forvalte forandringer i et komplekst og opptatt miljø.

Dr. Louise Horstmanshof, kurskoordinator for Master of Healthcare Leadership online på Southern Cross University, sier "vi forbereder oss på mange måter for en ukjent fremtid".... [-]


Online Master Of Health Management

McMaster University
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 12 - 32 måneder Åpen påmelding Canada Hamilton + 1 fler

Master of Health Management Program forbereder helsepersonell for å møte utfordringene i en karriere innen helsestyring. [+]

Bruke gapet mellom helsepersonell og helsestyringÅ gi, innstille

Nåværende helsepersonell er pålagt å svare på unike lederskapskrav. Master of Health Management Program forbereder helsepersonell for å møte utfordringene i en karriere innen helsestyring.

KOMPETANSE

Etter å ha fullført MHM-programmet, vil vellykkede kandidater demonstrere kompetanse i følgende kjernekompetanse:

Livslang læring Forstå, demonstrere og fremme nødvendigheten av kontinuerlig læring blant fagfolk.Kommunikasjons ferdigheter Forstå og demonstrere effektive kommunikasjonsstiler og teknikker og bruk av tilhørende teknologier.Konseptuelle evner Identifisere, syntetisere og analysere informasjon på en sammenhengende og metodisk måte for å fremme problemløsing og opprettelse av ny informasjon.Bevissthet om de politiske og helsemessige miljøene Bevissthet og forståelse av kompleksiteten og sammenhengen mellom de politiske og helsemiljøene.Økonomistyring Demonstrere forståelse av økonomiske data og tilhørende ledelsesteknikker som støtter god økonomisk styringspraksis.Forskningsbevissthet Bevissthet og demonstrert forståelse for opprettelse og bruk av forskning.Ledelse Bevissthet og demonstrasjon av ferdigheter som motiverer andre til å utmerke seg innenfor et etisk og støttende miljø.Organisatorisk oppførsel og human resource management Demonstrere forståelse for hvordan organisasjoner fungerer og menneskelige ressurser spiller en nøkkelrolle innen organisasjoner.Heltidsprogram i korthet... [-]

Erasmus Mundus Joint Master Degree Europubhealth+

europubhealth+
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Frankrike Rennes Spania Granada Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield Polen Kraków Nederland Maastricht + 8 fler

[+]

Programoversikt

global helse og interkulturell arbeid gjennom flerkulturelt teamarbeid, problembasert læring og en obligatorisk internship eller practicum analysere og de faktorer som bestemmer helseproblemer fra en populasjon perspektiv

Ifølge dine språkkunnskaper, kan du gjøre ditt første år i engelsk ved University of Sheffield (UK) eller i spansk ved Universitetet i Granada (Spania) om kjøp av kjernekompetanse innen folkehelse.

Tildelt grad

Karrieremuligheter

Inntakskriteriene

Norsk

Deltakelseskostnader

Eksamen, diplom og sertifikat

FORSIKRING

Søknader

[-]

Master Kognitiv Psykologi I Helsekommunikasjon

Università Vita-Salute San Raffaele
Campus Heltidsstudier 2 år October 2018 Italia Milan Sveits Lugano + 2 fler

Master i "Kognitiv psykologi i Helse kommunikasjon", fellesskap tilbys ved Institutt for kommunikasjon og helse av Università della Svizzera italiana (USI) og Det psykologiske fakultet av Vita-Salute San Raffaele University of Milan (UNISR), presenterer en ny felles masterstudiet gjennom opplæring i kognitiv psykologi, nevrovitenskap og kommunikasjon. [+]

Studer Kognitiv psykologi i Helse Communication masterstudiet ved UNISR

Master of Science in "Kognitiv psykologi i Helse kommunikasjon", fellesskap tilbys ved Institutt for kommunikasjon og helse av Università della Svizzera italiana (USI) og Det psykologiske fakultet av Vita-Salute San Raffaele University of Milan (UNISR), presenterer en nye felles masterprogram gjennom opplæring i kognitiv psykologi, nevrovitenskap og kommunikasjon.

Fokuset i programmet

Programmet fokuserer på skjæringspunktet mellom det teoretiske grunnlaget for kognitiv psykologi og de av kommunikasjon påført sammenheng med helse. Studenter som velger denne spesialiseringen vil få en sterk biologisk, metodisk og statistisk opplæring, anskaffe også kunnskap i ledelse.... [-]


Master in Veterinary Medicine - On-tier

University of Veterinary Medicine Budapest
Campus Heltidsstudier 5 år September 2018 Ungarn Budapest

[+]

Master 2018. Velbetalt yrke: Etter 5,5 år med studier, får studentene doktorgrad i veterinærmedisin. [-]