Filter
Master
Sør-Afrika Studietype: Nettstudier Pacing: Alle

Beste studieprogrammer På nett Mastergrader i Sør-Afrika

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Siden alle klasser er online, vil studentene ikke trenger å vises på klasser. Rutetider kan ikke være så strenge når du tar leksjoner på nettet. Elevene kan jobbe på og utføre oppdrag når de er klare og på sitt eget tempo. I flere online grad kurs er studentene forventes ikke å ta valgfrie klasser med mindre nødvendig av deres store. Dette tillater elevene å fokusere på og studere spesielt hva de trenger å lære for deres virksomhet. For mange studenter som har en lidenskap for å lære informasjon relevant for deres store, online grad programmene fungerer utmerket som denne tilnærmingen vil spare tid og hjelpeorganisasjoner studentene få sin grad raskere.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

På nett Master i Sør-Afrika

Les mer Minimér

1 Resultater i Master, Sør-Afrika, Nettstudier

University of Johannesburg

Den første, helt online, Master of Public Health-programmet fra University of Johannesburg har til hensikt å gi helsepersonell mulighet til å analysere, strategisere og t ... [+]

Oversikt

Den første, helt online, Master of Public Health-programmet fra University of Johannesburg har til hensikt å gi helsepersonell mulighet til å analysere, strategisere og tilby løsninger på helsemessige utfordringer i Sør-Afrika og over hele verden. Undersøk miljøhelse, yrkeshelse og epidemiologiske trusler og risikoer.

Vår læreplan er sammenlignbar med programmer som tilbys på internasjonalt akkreditert folkhelseskoler, men med en læreplan skreddersydd til Sør-Afrika og sør for Sahara, helsehensyn og økonomisk miljø. Fullføring av dette programmet vil gjøre det mulig for deg å gå videre til doktorgrad i et helsepersonell.

Dette programmet krever ingen reise og ingen ansikt til ansikt, slik at du kan tjene penger i ditt eget tempo mens du oppfyller personlige og faglige forpliktelser. Fullfør programmet i minst to år... [-]

Sør-Afrika Johannesburg
Juli 2019
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk