$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master programmer i León - Spania 2022

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.Spania, offisielt K… Les mer

En mester er en høyere grad som er ment å være ferdig etter å ha fullført en bachelor. Selv om de kan ta mellom ett og tre års studier, kan de fleste mester 's programmer være ferdig i ca to år.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Spania, offisielt Kongeriket Spania, er en suveren stat og et medlem i Den europeiske union. Det ligger på den iberiske halvøya i det sørvestlige Europa. Spanske universiteter regulere tilgang til sine egne grader og de fikse de faglige avgifter. De kan også tilby uoffisielle videreutdanning grader. Hovedstaden Madrid har muligens det største antall barer per innbygger av alle europeiske byer og et svært aktivt natteliv.

Fjernundervisning Mastergrad i León i Spania

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Universidad de Leon
León, Spania

Vi tilbyr avansert forskningstrening, tverrfaglig, rettet mot å fremme initiativet i forskningsoppgaver innen helse og samfunn.

Vi tilbyr avansert forskningstrening, tverrfaglig, rettet mot å fremme initiativet i forskningsoppgaver innen helse og samfunn. -
Master
Fulltid
Spansk
Campus
Nettstudier