HEALTHCARESTUDIES.NO

45 Topp universiteter På nett Master programmer i Spania

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

På nett Master i Spania

45 Resultater i Master, Spania, Nettstudier Filter

Mastergrad i Forskning i Tannlege - Offisiell

International University of Catalonia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år September 2019 Spania Barcelona

Masterstudiet i forskning i tannlege ved Det International University of Catalonia (Spania) tar sikte på å tilby en blandet læring, strukturert opplæring for forskning i både faglige, industrielle og kliniske omgivelser. Denne master har til hensikt å utdype forskeropplæringen og forberedelsen før doktorgradsstudier gjennom en rekke områder for å finansiere avanserte opplæringsemner, tas opp i den nåværende undersøkelsen av de ulike tannspecialiteter.

Mastergrad i kropp og psykososiale skader

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 18 måneder September 2019 Spania Madrid

Etablere protokollene og metoder for vurdering av korporell skade; Å utvikle ekspertteknikken i de ulike patologiene i verdsettelsen av kroppsskade Forbered meninger med vitenskapelig og teknisk kompetanse.

Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudier 1 år Kontakt skolen Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.

Master i ledelse og styring av helsesentre

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Ledelse fagfolk i helsesektoren til å utøve sitt ansvar, må ha nødvendig opplæring og tilstrekkelig tid til å trene hver funksjon. Denne opplæringen er ervervet gjennom kunnskap om de nødvendige verktøy og deres anvendelse i den aktuelle sammenhengen. Kunnskap må være kjøpt fra dem som beriker sine erfaringer ved å legge til, som fakultetet av Master.

Master i kosthold, ernæring og mattrygghet

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

IMF Business School , i samarbeid med Universitetet i Nebria, lanserer masteren i diett, næring og matssikkerhet, hvis mål er at studentene får kunnskap om produksjon, lovgivning, kvalitet og sertifisering av næringsmiddelindustrien. samt å analysere i dybden sammensetningen av maten og organismenes virkemåte.

Kompetanse innen biologiske og naturopathic studier

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Standard eller konvensjonell medisin, er kjent som en som bruker medisinsk behandling er vitenskapelig bevist, så det følger at det er effektivt og trygt

Mastergrad i helseforvaltning og ledelse

UNIR
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Logroño

Den første mastergraden i Sanitærforvaltning online med en praktisk tilnærming til helsestyring og med de mest anerkjente fagfolkene i sektoren. Direktet ikke bare til nyutdannede, nyutdannede og fagpersoner i helsesektoren, men også til andre områder av kunnskap som ønsker å lære teknikker og prosedyrer for helseplanlegging og ledelse.

Mastergrad i sykepleievitenskap

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Kombinert nett & campus Deltid 2 år September 2019 Spania Castellón de la Plana

Programmet for denne herren tillater utvikling av ferdigheter som er nødvendige for forskning i sykepleie, kombinert med innhold som utdype i utdanning, ledelse og avansert klinisk. Dermed fagfolk som deltar i Masters få et bredt syn på sykepleie i alle sine aspekter: helsevesen, undervisning, forskning og forvaltning.

Mastergrad i klinisk etikk

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier 2 år September 2019 Spania Madrid + 1 fler

I dagens medisin er etiske konflikter stadig vanligere og har stor innvirkning på beslutningstaking. Det er viktig at helsepersonell utvikler spesifikke ferdigheter for å møte de voksende utfordringene i fremtidens medisin. "Master in Clinical Ethics" gir mulighet til å utvikle kunnskap, ferdigheter og holdninger for å identifisere effektive løsninger på konflikter gjennom en nyskapende undervisningsmetodikk, fokusert på aktiv undervisning og ferdighetslæring.

Hoved molekylær onkologi (mamma)

Centro de Estudios Biosanitarios (CEB)
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Kontakt skolen Spania Madrid

Molecular Oncology Master - MOM er et opplæringsprogram for kliniske onkologer, patologer, Hematologer og andre medisinske spesialister eller biomedisinsk uteksaminerte studenter fra felt i forbindelse med tumorsykdom.

Interuniversity Master i klinisk etikk

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Spain Online + 1 fler

I dagens medisin er etiske konflikter stadig oftere og har stor innvirkning på beslutningstaking. Det er avgjørende at klinikere er opplært i klinisk etikk, men det må være en praktisk praktisk opplæring, som er det som "Master in Clinical Ethics" tilbyr.

Egen Master i Naturopathy og Pharmaceuticals. Klasserom / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campus Nettstudier Heltid studier 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona Spain Online + 2 fler

Naturmedisin med en helhetlig syn på mennesker, er definert av World Health Organization (WHO) som et helse området arbeider forebyggelse, behandling og fremmer optimal helse gjennom bruk av terapeutiske fremgangsmåter for å fremme akt-helbredende prosess (vix medicatrix Naturae). Dette masterprogrammet gjør oss i stand til å omfatte de tre hovedområdene naturoptía gjennom naturopathic diett terapi, Plantevern (medisinplanter) og orthomolecular terapi (kosttilskudd) sammen med andre materialer.

Mastergrad i bioetikk og biolaw

Universidad de La Laguna
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 1 år September 2019 Spania Santa Cruz de Tenerife + 1 fler

Det er en Interuniversity offisielle Master (Universitetet i La Laguna, Universitetet i Las Palmas) undervist i blandet modus. Undervisning er pålogget klasserommet økter og to intensive helgen (torsdag kveld til søndag ettermiddag).

Mastergrad i ernæring i fysisk aktivitet og sport - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år September 2019 Spania Murcia

I vårt samfunn er det en økende bekymring for å utdype alle aspekter av ernæring og helse. Flere og flere bevis på den intime sammenhengen mellom forebygging og enda behandling av ulike sykdommer og ulike retningslinjer og mat strategier.

Mellomuniversitets mastergrad i medisinsk antropologi og global helse

Universitat Rovira i Virgili
Kombinert nett & campus Deltid 2 år Åpen påmelding Spania Tarragona

Denne inter-universitets mastergrad med Universitat de Barcelona er videreføring av URV spesifikke grad i medisinsk antropologi (1994-2000), og mastergrad i medisinsk antropologi og global helse (2006-2014).