HEALTHCARESTUDIES.NO

51 Topp universiteter På nett Master programmer i Spania

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

På nett Master i Spania

51 Resultater i Master, Spania, Nettstudier Filter

Mastergrad i Forskning i Tannlege - Offisiell

International University of Catalonia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Barcelona

Masterstudiet i forskning i tannlege ved Det International University of Catalonia (Spania) tar sikte på å tilby en blandet læring, strukturert opplæring for forskning i både faglige, industrielle og kliniske omgivelser. Denne master har til hensikt å utdype forskeropplæringen og forberedelsen før doktorgradsstudier gjennom en rekke områder for å finansiere avanserte opplæringsemner, tas opp i den nåværende undersøkelsen av de ulike tannspecialiteter.

Master i ledelse og ledelse av helsetjenester

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social
Nettstudier Heltid studier 18 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

Gjennom Master in Health Services Management and Management er det mulig å legge til rette for styringsverktøy og teknikker for de forskjellige handlingene i retning av helsetjenester; Formulere strategier og beskrive de operasjonelle handlingene som fører til oppnåelse av resultater som setter kriteriene til RD / 2015 som setter for implementering av kliniske forvaltningsenheter innen helsetjenester; Utarbeide de forskjellige helseplanene for optimalisering av ressurser i ledelsen av helsetjenester. Denne mastergraden er rettet mot de som ønsker å bli profesjonelle i ledelsen av ledende helsestasjoner i sektoren gjennom implementering av innovative og effektive strategier rettet mot kompetent ledelse.

Master i klinisk sexologi og parterapi

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Kombinert nett & campus Heltid studier Deltid 3 semestre Kontakt skolen Spania Girona + 1 fler

Klinisk sexologi er en oppadgående spesialisering som i økende grad krever profesjonelle eksperter på dette kompetanseområdet. Faktisk vil drøyt 45% av befolkningen lide en slags seksuell dysfunksjon hele livet. Til tross for denne høye utbredelsen, er offentlige tjenester ikke tilstrekkelig opplært til å tilby denne spesialiserte pleien på riktig måte.

Master i ledelse og styring av helsesentre

OBS Business School
Nettstudier Heltid studier Deltid 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Ledelse fagfolk i helsesektoren til å utøve sitt ansvar, må ha nødvendig opplæring og tilstrekkelig tid til å trene hver funksjon. Denne opplæringen er ervervet gjennom kunnskap om de nødvendige verktøy og deres anvendelse i den aktuelle sammenhengen. Kunnskap må være kjøpt fra dem som beriker sine erfaringer ved å legge til, som fakultetet av Master.

Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudier 1 år Kontakt skolen Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.

Master i digital transformasjon i sanitær og farmasøytisk felt

IMF Business School
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid

IMF Business School , i samarbeid med University of Nebrija, lanserer Digital Health. Målet med denne mastergraden er å trene nye fagfolk i helsesektoren som er kjent med de nye trender og den digitale transformasjonen av sektoren. IMF opprettholder samarbeidsavtaler med Digital Health Association.

Mastergrad i klinisk etikk

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Nettstudier Kombinert nett & campus Heltid studier 2 år September 2020 Spania Madrid + 1 fler

I dagens medisin er etiske konflikter stadig vanligere og har stor innvirkning på beslutningstaking. Det er viktig at helsepersonell utvikler spesifikke ferdigheter for å møte de voksende utfordringene i fremtidens medisin. "Master in Clinical Ethics" gir mulighet til å utvikle kunnskap, ferdigheter og holdninger for å identifisere effektive løsninger på konflikter gjennom en nyskapende undervisningsmetodikk, fokusert på aktiv undervisning og ferdighetslæring.

Internasjonal master i ernæring og kosthold

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudier Deltid 24 måneder September 2020 Spania Barcelona

International Master in Nutrition and Dietetics er rettet mot helsepersonell som ønsker å fullføre sin opplæring og spesialisere seg i forskjellige emner. Å ha stor betydning på helseområdet, restaurering og organismer for å fremme helse.

Master i forskning i samfunns- og helsevitenskap

Universidad de Leon
Campus Nettstudier Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania León + 1 fler

Vi tilbyr avansert forskningstrening, tverrfaglig, rettet mot å fremme initiativet i forskningsoppgaver innen helse og samfunn.

Mastergrad i helseforvaltning og ledelse

UNIR
Nettstudier Deltid 1 år Kontakt skolen Spania Logroño

Den første mastergraden i Sanitærforvaltning online med en praktisk tilnærming til helsestyring og med de mest anerkjente fagfolkene i sektoren. Direktet ikke bare til nyutdannede, nyutdannede og fagpersoner i helsesektoren, men også til andre områder av kunnskap som ønsker å lære teknikker og prosedyrer for helseplanlegging og ledelse.

Mastergrad i psykososialt rehabilitering i samfunnet mental helse

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år September 2020 Spania Castellón de la Plana

Kapteinen er i fellesskap forfremmet fra faglige foreninger og familie og brukere. Født av daglig praksis i tjenestene og har en felles og inkluderende orientering. Den er delt inn i fem moduler med en betydelig andel av praktisk læring; menneskelige faktor (mennesker, utstyr og samfunnet), intervensjons sammenhenger (historie og vitenskapelig grunnlag og ...

Master i estetiske behandlinger og bioteknologisk innovasjon

Escuela Europea de Salud
Nettstudier Deltid 4 - 12 måneder September 2020 Spania Madrid

Treningen vil foregå helt i avstand modus ved å gi studenten materialet publisert i bokform (IFBN Kulturdepartementet, personlig paperback) og i pdf-format i en pendrive med en tablet eller laptop (valg) og Vurderingen vil bli aktivert plattform for å reflektere effekten av interaksjoner mellom veileder-student / a, som er reflektert i ...

Egen Master i Naturopathy og Pharmaceuticals. Klasserom / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campus Nettstudier Heltid studier 10 måneder Kontakt skolen Spania Barcelona Spania Online + 2 fler

Naturmedisin med en helhetlig syn på mennesker, er definert av World Health Organization (WHO) som et helse området arbeider forebyggelse, behandling og fremmer optimal helse gjennom bruk av terapeutiske fremgangsmåter for å fremme akt-helbredende prosess (vix medicatrix Naturae). Dette masterprogrammet gjør oss i stand til å omfatte de tre hovedområdene naturoptía gjennom naturopathic diett terapi, Plantevern (medisinplanter) og orthomolecular terapi (kosttilskudd) sammen med andre materialer.

Mastergrad i molekylær onkologi (mamma)

Centro de Estudios Biosanitarios (CEB)
Nettstudier Heltid studier 12 måneder Kontakt skolen Spania Madrid

Master i Molecular Oncology - MOM er et opplæringsprogram for kliniske onkologer, patologer, Hematologer og andre spesialister i medisin eller biomedisinske feltet forbundet med tumorsykdom.

Mastergrad i ernæring i fysisk aktivitet og sport - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Kombinert nett & campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Spania Murcia

I vårt samfunn er det en økende bekymring for å utdype alle aspekter av ernæring og helse. Flere og flere bevis på den intime sammenhengen mellom forebygging og enda behandling av ulike sykdommer og ulike retningslinjer og mat strategier.