HEALTHCARESTUDIES.NO

På nett Mastergrad i Spania

51 Topp universiteter På nett Master programmer i Spania

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Over Atlanteren, har diskusjonen om nettbaserte kurs og deres potensial til å restrukturere høyere utdanning pågått i noen tid. Kursene er strukturert som ukentlig online konferanser, kommunikasjon med kurset veileder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. De nettbaserte kurs er ment å passe rundt kalenderen din, du får tilgang til kurset når det passer for deg.

Spania (spansk: España) er et mangfoldig land deler den iberiske halvøya med Portugal på den vestre enden av Middelhavet. Spania er ansett som et eksotisk land i Europa på grunn av sin vennlige innbyggere og avslappet livsstil. Den normale varigheten for universitetet kurs i Spania er fire år, med unntak av medisin og de doble grader, noe som er seks. Madrid og Barcelona er godt kjent byer rundt verden for sitt kjøkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheter.

På nett Master i Spania

51 Resultater i Master, Spania, Nettstudier

Online Master i Pharmaceutical Marketing

CESIF
Nettstudie Deltid 1 år April 2019 Spania Spain Online

The Master er rettet mot nyutdannede eller akademikere i farmasi, medisin, veterinær biologi, samt enhver annen diplom eller en grad i beslektede områder som kjemi, biokjemi og bioteknologi.


Interuniversity Master i klinisk etikk

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
Nettstudie Heltid studier Deltid 1 år October 2019 Spania Spain Online + 1 fler

I dagens medisin er etiske konflikter stadig oftere og har stor innvirkning på beslutningstaking. Det er avgjørende at klinikere er opplært i klinisk etikk, men det må være en praktisk praktisk opplæring, som er det som "Master in Clinical Ethics" tilbyr.


Mastergrad i ernæring i fysisk aktivitet og sport - semipresencial

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 1 år September 2019 Spania Murcia

I vårt samfunn er det en økende bekymring for å utdype alle aspekter av ernæring og helse. Flere og flere bevis på den intime sammenhengen mellom forebygging og enda behandling av ulike sykdommer og ulike retningslinjer og mat strategier.


Mastergrad i helseledelse

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid
Nettstudie Deltid 12 måneder Spania Madrid

Starter fra premisset om at den nåværende, stadig mer kompleks og globalisert økonomisk, politisk og sosial situasjon utgjør et problem hvis oppløsning krever dyp teknisk og praktisk kunnskap, kunnskap om systemer for profesjonell ledelse, slik at lønnsom ressursutnyttelse stadig knappere er beryktet og gjenspeiles i tre aspekter i § ...


Mastergrad i epidemiologi og folkehelse *

VIU - Universidad Internacional de Valencia
Nettstudie 1 år April 2019 Spania Valencia

Dagens samfunn krever innovative svar tilpasset befolkningens behov og forventninger i full global overgang. I lys av dette krever sysselsettingssituasjonen svært velutdannede fagfolk i dataanalysemetoder i helse og med en global forståelse av helsesystemene.


Internasjonal mastergrad i ledelse og ledelse av medisinske sentre, klinikker og sykehus (Diploma sertifisert av en europeisk notarius)

ESNECA
Nettstudie Deltid 600 timer Åpen påmelding Spania Spain Online

Dette kurset er rettet mot gründere, ledere, gründere, arbeidstakere i sykehusadministrasjonssektoren og alle som har til hensikt å skaffe seg nødvendige ledelses- og tekniske ferdigheter for en utmerket styring av sentre, klinikker og sykehus.


Master i ledelse og styring av helsesentre

OBS Business School
Nettstudie Heltid studier Deltid 10 måneder February 2020 Spania Barcelona Madrid + 2 fler

Ledelse fagfolk i helsesektoren til å utøve sitt ansvar, må ha nødvendig opplæring og tilstrekkelig tid til å trene hver funksjon. Denne opplæringen er ervervet gjennom kunnskap om de nødvendige verktøy og deres anvendelse i den aktuelle sammenhengen. Kunnskap må være kjøpt fra dem som beriker sine erfaringer ved å legge til, som fakultetet av Master.


Master i forskning, forvaltning og kvalitet helsetjenester

Universidad de La Laguna
Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 2 år September 2019 Spania Santa Cruz de Tenerife

Formålet med denne Master er å utdanne forskere og eksperter på helsefag i kulturelle, kunstneriske, økonomiske, politiske og psykologiske sosiale dimensjoner av integrert fenomenet omsorg, i ferd med helse-sykdom på personen, familien og samfunnet i de ulike dynamikken i sosio-helsesystemer, slik at deres trening styrke og videreutvikle omsorgstjenestene i helse, myndiggjøring og livskvalitet ved å utvikle nye instrumenter innen ledelse av helse- og sosialtjenester.


Mastergrad i klinisk etikk

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 2 år September 2019 Spania Madrid + 1 fler

I dagens medisin er etiske konflikter stadig vanligere og har stor innvirkning på beslutningstaking. Det er viktig at helsepersonell utvikler spesifikke ferdigheter for å møte de voksende utfordringene i fremtidens medisin. "Master in Clinical Ethics" gir mulighet til å utvikle kunnskap, ferdigheter og holdninger for å identifisere effektive løsninger på konflikter gjennom en nyskapende undervisningsmetodikk, fokusert på aktiv undervisning og ferdighetslæring.


Master i kosthold, ernæring og mattrygghet

IMF Business School
Nettstudie Heltid studier Deltid 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid + 1 fler

IMF Business School , i samarbeid med universitetet Camilo José Cela, lanserer mastergraden i diett, næring og mattrygghet, hvis mål er at studentene skal få kunnskap om produksjon, lovgivning, kvalitet og sertifisering av næringsmiddelindustrien. samt å analysere i dybden sammensetningen av maten og organismenes virkemåte.


Mellomuniversitets mastergrad i medisinsk antropologi og global helse

Universitat Rovira i Virgili
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år Åpen påmelding Spania Tarragona

Denne inter-universitets mastergrad med Universitat de Barcelona er videreføring av <span translate="no">URV</span> spesifikke grad i medisinsk antropologi (1994-2000), og mastergrad i medisinsk antropologi og global helse (2006-2014).


Mastergrad i gerontologi

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Nettstudie Deltid 6 måneder Åpen påmelding Spania Barcelona

Gerontologi er satt i dag som et av de prioriterte områdene og er økende interesse i ulike disipliner. Det er derfor et bredt og spesiell opplæring for alle fagfolk involvert i feltet av aldring har blitt en etterspørsel


Mastergrad i helseforvaltning og ledelse

UNIR
Nettstudie Deltid 1 år November 2019 Spania Logroño

Den første mastergraden i Sanitærforvaltning online med en praktisk tilnærming til helsestyring og med de mest anerkjente fagfolkene i sektoren. Direktet ikke bare til nyutdannede, nyutdannede og fagpersoner i helsesektoren, men også til andre områder av kunnskap som ønsker å lære teknikker og prosedyrer for helseplanlegging og ledelse.


Mastergrad i sykepleievitenskap

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år September 2019 Spania Castellón de la Plana

Programmet for denne herren tillater utvikling av ferdigheter som er nødvendige for forskning i sykepleie, kombinert med innhold som utdype i utdanning, ledelse og avansert klinisk. Dermed fagfolk som deltar i Masters få et bredt syn på sykepleie i alle sine aspekter: helsevesen, undervisning, forskning og forvaltning.


Egen Master i Naturopathy og Pharmaceuticals. Klasserom / Online

ISMET - Formación en salud y terapias naturales
Campus Nettstudie Heltid studier 10 måneder September 2019 Spania Barcelona Spain Online + 2 fler

Naturmedisin med en helhetlig syn på mennesker, er definert av World Health Organization (WHO) som et helse området arbeider forebyggelse, behandling og fremmer optimal helse gjennom bruk av terapeutiske fremgangsmåter for å fremme akt-helbredende prosess (vix medicatrix Naturae). Dette masterprogrammet gjør oss i stand til å omfatte de tre hovedområdene naturoptía gjennom naturopathic diett terapi, Plantevern (medisinplanter) og orthomolecular terapi (kosttilskudd) sammen med andre materialer.