Filter
Master
Sverige Studietype: Nettstudier Pacing: Alle

Topp universiteter På nett Mastergrader i Sverige

En master-programmet er en spesialisert utdanning som vanligvis oppnås ved personer som ønsker å fokusere sin læring i et bestemt område. Tjene en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studenter som det kan gi et konkurransefortrinn i en aggressiv arbeidsmarked.

Nettbasert læring refererer til bruk av elektroniske medier og informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT) i utdanningen. Med online læring man har fleksibilitet til å få tilgang til sine studier når som helst og fra hvor som helst de kan logge seg på.

Sverige (Sverige) er den største av de nordiske landene, med en befolkning på rundt 9,5 millioner. Det grenser Norge og Finland og er koblet til Danmark via broen over Öresund (Öresundsbron). Sverige har en sterk tradisjon for å være en åpen, men likevel diskret landet.

På nett Master i Sverige

Les mer Minimér

1 Resultater i Master, Sverige, Nettstudier

Kristianstad University Sweden

Masterprogrammet i Integrative Health Science forbereder deg for fremtidige behov i en verden i endring av faglig utvikling knyttet til helsevitenskap. Programmet gir deg ... [+]

Den Master program i Integrative Health Science forbereder deg for fremtidige behov i en verden i endring av faglig utvikling knyttet til helsevitenskap. Programmet gir deg kunnskap og ferdigheter som hjelper deg til å møte fremtidige kompetansebehov innen sektoren.

Integrated Health Science Programmet dekker flere fagområder og gir et klart fokus på samarbeid og samhandling med ulike yrker. Du får en dypere forståelse og kompetanse i spørsmål om helse og velferd og evne til selvstendig møte og levere endring og utvikling innen dette området. Det forbereder deg videre for doktorgradsstudier.

Programmet avsluttes med en avhandling, som utføres som en selvstendig forskningsprosjekt der du aktivt delta i et forskningsprosjekt fokusert miljø.... [-]

Sverige Kristianstad
September 2019
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk