HEALTHCARESTUDIES

Deltid Master programmer i Berkeley fra USA 2021

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Berkeley California har ikke mange store universiteter, men det gjør opp for det med sin akkreditert University of California Berkeley. Den har det høyeste antallet studenter i studieprogrammene i byen.

Deltid Mastergrad i Berkeley i USA

treff Filter

Master of Translational Medicine

University of California, Berkeley
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
10 måneder
Engelsk
Campus

MTM-programmet er et intenst kursår både på UC Berkeley og UCSF, samt praktiske prosjekter. Læreplanen er designet rundt tre hovedinnholdstemaer: Ingeniørfag; Kliniske behov o ...

Les mer

MASTERS OF SCIENCE in Oriental Medicine (MSOM)

Acupuncture And Integrative Medicine College, Berkeley
Master
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

AIMC Berkeley Masters of Science in Oriental Medicine (MSOM) -program er designet for fremtidige akupunktører som ønsker å praktisere tradisjonell kinesisk medisin (TCM) med s ...

Les mer