HEALTHCARESTUDIES.NO

På nett Mastergrad i USA

36 Beste skoler På nett Master programmer i USA

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

Siden alle klasser er online, vil studentene ikke trenger å vises på klasser. Rutetider kan ikke være så strenge når du tar leksjoner på nettet. Elevene kan jobbe på og utføre oppdrag når de er klare og på sitt eget tempo. I flere online grad kurs er studentene forventes ikke å ta valgfrie klasser med mindre nødvendig av deres store. Dette tillater elevene å fokusere på og studere spesielt hva de trenger å lære for deres virksomhet. For mange studenter som har en lidenskap for å lære informasjon relevant for deres store, online grad programmene fungerer utmerket som denne tilnærmingen vil spare tid og hjelpeorganisasjoner studentene få sin grad raskere.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

På nett Master i USA

36 Resultater i Master, USA, Nettstudier

Master of Public Health

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus Nettstudie Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier Deltid 2 år August 2019 USA San Francisco + 3 fler

Mastergradsprogrammet forbereder fremtidige folkeslagsledere til å takle presserende folkehelseproblemer på lokal, statslig, nasjonal og global nivå. MPH fremmer samfunnsengasjement, faglig samarbeid, bevisbasert praksis og folkehelsepåvirkning. Nyutdannede får kunnskap og ferdigheter til å forbedre befolkningens helse samtidig som de identifiserer og vurderer helsebehovet hos undersjente befolkninger i deres lokalsamfunn og rundt om i verden, med vekt på forebyggende strategier og praksis.


Master of Public Health

The Milken Institute School of Public Health
Nettstudie Heltid studier September 2019 USA Washington

MPH @ GW er nettstudenten for folkehelse (MPH) fra The Milken Institute School of Public Health ved George Washington University. Med klasser utviklet og levert av GWs verdensklasse fakultet, har MPH @ GW de samme strenge akademikere og selektive opptakskriterier som på campus-programmet.


Master of Applied Science i pasientsikkerhet og helsekvalitet

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health - Online
Nettstudie Deltid 2 år September 2019 USA USA Online

Et toårig, nettbasert mastergradsprogram designet for å utdanne studenter i de transformative mekanismer og bevisbaserte protokoller som reduserer forebyggbar pasientskade og forbedrer kliniske utfall.


Master of Public Health

Purdue University Online
Nettstudie Deltid 24 måneder May 2019 USA West Lafayette

Purdues, CEPH-akkreditert online-MPH trekker fra universitetets forskningskompetanse for å presentere en streng læreplan som forbereder studentene til å designe og implementere effektive folkehelseprogrammer i en forandringsverden.


Master of Health Science

Washburn University
Nettstudie Heltid studier Deltid 21 - 42 måneder August 2019 USA Topeka + 1 fler

Master of Health Science (MHS) i Health Care Education oppdrag er å forberede eksisterende helsepersonell til å være effektive lærere og ledere som er i stand til å betjene ulike elever innen helsevesenet organisasjoner og allierte helseprogrammer.


Online mastergrad i folkehelsen

University of Illinois Springfield
Nettstudie Heltid studier Deltid June 2019 USA USA Online

Folkhelse er en viktig funksjon i det moderne samfunn. Det er, i medisinstituttets ord, "Hva vi som et samfunn gjør kollektivt for å sikre forholdene der mennesker kan være sunne."


Master i akupunktur

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Campus Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 4 år May 2019 USA Houston + 1 fler

Målet med Master of Acupuncture


Master of Public Health (mph)

Walden University
Nettstudie Heltid studier Deltid 2 år August 2019 USA USA Online + 1 fler

Bli en effektiv talsmann som du fremme helsen til enkeltpersoner, organisasjoner og lokalsamfunn med en Master of Public Health (MPH) fra Walden University. I dette programmet, utforske spørsmål som påvirker folkehelsen feltet i dag. Få praktisk erfaring som du bruker den kunnskapen du har lært å finne løsninger på offentlige helseproblemer.


Master i offentlig forvaltning med vekt på helsestyring

Grand Canyon University
Campus Nettstudie Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 fler

Hvis du ønsker å jobbe i en ledende rolle i en offentlig helsepersonellorganisasjon, tilbyr Grand Canyon University (GCU) Master of Public Administration med vekt på Healthcare Management grad en måte å få kritisk innsikt i dette dynamiske feltet.


MHA i helsevesenet

Utica College Online
Nettstudie Deltid 2 år May 2019 USA Utica

De online mastergradene i helsevesenet tilbyr fokusområder i akutt omsorg, serviceorganisasjoner og sykehjemsadministrasjon gjennom gjennomførte casestudier, relevante prosjekter, livlig diskusjon og interaktive læringsfora. Samle ledelseskompetanse og organisatorisk lederskap med beste praksis i kundefokusert omsorg og service. Enkelte kurs kan også oppfylle faglige krav til Statens sykepleiehjemlisens.


Master i ingeniørfag i helseprosess

Texas Tech University Worldwide eLearning
Nettstudie Heltid studier 36 timer September 2019 USA USA Online

Læreplanen som fører til Master of Engineering (M.Eng.) Grad med et alternativ i Healthcare Engineering (MEHE) er designet for å møte den økende etterspørselen etter utdannede ingeniører som er i stand til å anvende prinsippene for ingeniørfag, helsefag og bedriftsøkonomi .


Master of Education in Special Education, som spesialiserer seg på autismespektrumforstyrrelse

George Mason University Online
Nettstudie Deltid 24 måneder Åpen påmelding USA Fairfax

Den elektroniske MEd i spesiell utdanning som kulminerer i et uteksaminert sertifikat i Autism Spectrum Disorder tilbys av George Mason University, gir avansert studie for lærere og skoleledere.


Online Master of Public Health (mph) grad

Benedictine University
Nettstudie Heltid studier Deltid Åpen påmelding USA Chicago Lisle + 1 fler

Benedictine nett Masters i Public Health (MPH) grad program, akkreditert av Rådet om utdanning for folkehelse (CEPH), gir deg de viktige verktøy for å lede organisasjoner, etater og bedrifter som driver med den vitale


Master i helsevesenet administrasjon

Kaplan University Online
Nettstudie Deltid September 2019 USA USA Online

Med en Master of Health Care Administration fra Kaplan University, kan du være forberedt på å forfølge en rekke ledelse og lederstillinger i statlige, nonprofit, og private organisasjoner. Programmet er utviklet for å hjelpe deg med å finne løsninger på unike utfordringer individer og samfunn.


Klinisk embryologi & andrologien masterprogram

Eastern Virginia Medical School
Nettstudier & Campus kombinert Heltid studier 6 semestre September 2019 USA Norfolk

Eastern Virginia Medical School, gjennom sitt prestisjetunge Jones Institute for Reproductive Medicine, er en pioner innen assistert befruktning (ART).