HEALTHCARESTUDIES

Master programmer i Providence i USA 2020/2021

En master-programmet er en spesialisert utdanning som vanligvis oppnås ved personer som ønsker å fokusere sin læring i et bestemt område. Tjene en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studenter som det kan gi et konkurransefortrinn i en aggressiv arbeidsmarked.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Providence ligger i Rhode Island, USA. På grunn av en rekke sykehus og høyere utdanning fasiliteter økonomien i Providence nå tjenester basert. Kulturen i byen er samme som Rhode Island kultur. "

Mastergrader i Providence i USA

treff Filter

Master of Public Health

Brown University School of Public Health
Master
Engelsk

Folkehelse er en disiplin viet til å forebygge sykdom og fremme helse i den menneskelige befolkningen. Truslene som utfordrer allmennhetens helse inkluderer en rekke akutte og ...

Les mer

Master i biostatistikk

Brown University School of Public Health
Master
Engelsk

Masterstudiene gir avansert opplæring i teori og anvendelse av statistiske metoder innen folkehelse, klinisk medisin og biologi. Mastergradsprogrammet er designet for å gi ava ...

Les mer