HEALTHCARESTUDIES

Deltid Master programmer i Santa Cruz og USA 2021

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Santa Cruz ligger i Santa Cruz County, California, USA. Tallrike bemerkelsesverdig høyere utdanning institutter tjene byen. En moderne marin forskning anlegget fungerer også byen.

Deltid Master i Santa Cruz i USA

treff Filter

Dual-graders lege og master av tradisjonell kinesisk medisin

Five Branches University
Master
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Kinesisk
Koreansk
Campus

Undervist av høyt dyktig fakultetet i TCM utdanning, er DTCM / MTCM pensum tilbys gjennom åtte akademiske og kliniske avdelinger, og gir omfattende opplæring og praktisk klini ...

Les mer

Mester akupunktur (mac)

Five Branches University
Master
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Mac Programmet er utviklet for studenter som ønsker å utvikle en praksis med vekt på akupunktur og spesielt for de som er interessert i å implementere den raskt voksende felle ...

Les mer