HEALTHCARESTUDIES

Fjernundervisning Master programmer i Scranton - USA 2021

En mastergrad er en type utdannet kvalifisering som gjør studentene til å bli eksperter på sine utvalgte felt. Designet for de som tidligere har fullført en bachelor 's grad, disse programmene er ca to år i lengde.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Scranton Pennsylvania har en liten by føler, og det er ikke først og fremst en universitetsby. Denne lille byen like utenfor Philadelphia er kjent for å være en virksomhet havn for små startups.

Fjernundervisning Master i Scranton i USA

4 Resultater i Master, Scranton, Fjernundervisning Filter

Master of Health Administration

The University of Scranton Online
Master
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Nettstudier

Dra nytte av fleksibilitet på Internett og rullende opptak kombinert med påvist ROI gjennom våre suksessfrekvenser for jobbplassering. Online Master of Health Administration ( ...

Les mer

Master of Health Administration - Helseinformatikk

The University of Scranton Online
Master
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Nettstudier

Universitetet i Scranton er CAHME-akkreditert Master of Health Administration (MHA) i Health Informatics programmet setter dataen i hendene dine.

Les mer

Master of Health Adminstration - Global helse

The University of Scranton Online
Master
<
Deltid
<
30 måneder
Engelsk
Nettstudier

Opplev ulike perspektiver på helsetjenester og forbedre dine interkulturelle kommunikasjonsevner med University of Scranton CAHME-akkreditert Master of Health Administration m ...

Les mer

Mastergrad i helseinformatikk

The University of Scranton Online
MSc
<
Fulltid
Engelsk
Nettstudier

Lær å utvikle og vedlikeholde helseinformasjonssystemer, programvare og databaser for helsepersonell. Den elektroniske MS i helseinformatikk gir deg ferdigheter til å ta infor ...

Les mer