HEALTHCARESTUDIES

Mastergrader i Houston i USA 2020/2021

Mastergrader er avanserte akademiske programmer som er tilgjengelige i mange ulike studieområder. Masterprogrammer kan vanligvis være ferdig i ca to til tre år. Avhengig av skolen, kan de selv være tjent online.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Oppført som den største byen i delstaten Texas og fjerde største landsdekkende i forhold til befolkningen, er Houston by kjent for sin massive og unike skyline som definerer det. Foruten det faktum at over 2 millioner mennesker bor her, har byen fire statlige universiteter innenfor sine grenser. Dette inkluderer ikke større antall private høyere læresteder.

Mastergrader i Houston i USA

treff Filter

Master i biovitenskap og helsepolitikk

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Denne graden er rettet mot å trene studenter i biovitenskap og helsepolitikk med sikte på å skape nye muligheter for vitenskapsstudenter som er interessert i å jobbe i helsest ...

Les mer

Master i akupunktur

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
M.D.
<
Fulltid
<
4 år
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Målet med Master of Acupuncture

Les mer

Master of Integrative Healthcare Leadership - MIHL (Online)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine
Master
<
Fulltid
<
3 semestre
Engelsk
Nettstudier

Målet med Master of Integrative Healthcare Leadership Program er å trene deg til å være en helsepersonell, direktør eller administrator.

Les mer