HEALTHCARESTUDIES

Fjernundervisning Mastergrader i Winona fra USA 2021

En master-programmet er en spesialisert utdanning som vanligvis oppnås ved personer som ønsker å fokusere sin læring i et bestemt område. Tjene en Master of Science, MA, eller MBA er et smart valg for studenter som det kan gi et konkurransefortrinn i en aggressiv arbeidsmarked.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Winona fungerer som fylket sete for Winona fylke i delstaten Minnesota. Det vert for en befolkning på mer enn 27 000 og en årlig feiring kjent som "Steamboat Days" som er en stor folkemengde avtrekker. Det er også en pedagogisk knutepunkt i regionen med en rekke institusjoner for høyere utdanning innenfor nærhet.

Fjernundervisning Mastergrad i Winona i USA

2 Resultater i Master, Winona, Fjernundervisning Filter

Master of Arts i helse og menneskelige tjenester administrasjon

Saint Mary's University of Minnesota Online
MA
sep. 2021
<
Fulltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Lead med medfølelse. Administrer med omsorg. Saint Mary's University of Minnesota hjelper deg med å føre med tillit til å nå dine helse- og menneskelige tjenesters mål.

Les mer

Master of Public Health

Saint Mary's University of Minnesota Online
Master
sep. 2021
<
Deltid
<
24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Saint Marys oppdrag å tjene den underbeviste og bedre trivsel kommer til liv i vår Master of Public Health-programmet. Denne toårige, 100 prosent online grad forbereder deg ti ...

Les mer