280 Master Programmer i USA for 2024

Master Programmer i USA for 2024Filter
    • Boston, USA

    Fulltid, Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Simmons' innovative, CCNE-akkrediterte nettbaserte MSN-program er designet for arbeidende RNer – med forutsigbare planleggingsalternativer for å hjelpe deg med å tilpasse kurs inn i ditt travle liv, støtte fra akademiske trenere og et dedikert klinisk plasseringsteam for å hjelpe deg med å nå dine FNP-mål. Våre studenter har 90 % bestått brett. Søk nå.

    • Fairfax, USA

    Deltid

    32 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Online Master of Health Administration i Health Systems Management tilbys av George Mason University forbereder fremtidige ledere av helsevesenet, folkehelsen og sosialtjenesten få de nødvendige ferdighetene til å løse utfordringene i et raskt foranderlig og kulturelt mangfoldig helse miljø.

    • Online USA

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ta helsekarrieren din til neste nivå ved å få din mastergrad i helseadministrasjon fra King University. Nettprogrammet vil lære deg kjernekompetansen som er nødvendig for å være ledende på feltet. Med veiledning fra erfarne instruktører vil du lære å navigere i den komplekse og stadig skiftende helsesektoren som medlem av ledelsen på øverste nivå. Søk i dag.

    • Lisle, USA

    Deltid

    42 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Den online Dual Master of Public Health / Master of Science i ledelse og organisatorisk atferd (MSMOB) grad armer deg med kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å motivere organisatorisk atferdsendring, identifisere områder for samfunns helseforbedring og formulere strategiske planer.

    • Scranton, USA

    Deltid

    30 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Universitetet i Scranton er CAHME-akkreditert Master of Health Administration (MHA) i Health Informatics programmet setter dataen i hendene dine.

    • Online USA

    Fulltid, Deltid

    6 semestre

    Blandet

    Engelsk

    Utvikle kunnskap og ferdigheter for å gi avansert sykepleierpraksis til pasienter og familier med psykiske helsebehov. Finpusse ferdighetene for å fremme sykepleierkarrieren din med online grader og sertifikater fra Ohio University. Programformater lar deg komme deg videre gjennom studiene dine hvor og når du vil, og inkluderer kurs som fokuserer på å utvikle de analytiske, konseptuelle og praktiske egenskapene som er nødvendige for å forbedre samfunnets helseresultater i en rekke yrker.

    • Madison, USA

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Humanisering av medisin og omsorg ved å fremme moralske praksiser og institusjoner er oppdraget til Medical & Health Humanities-programmet med lav residens ved Drew University . Vårt sertifikat, mastergrad og profesjonelle doktorgrad ble opprettet for nesten tre tiår siden og var det første i sitt slag og fortsetter å innovere og tjene lokale, nasjonale og internasjonalt baserte omsorgskontekster. Disse gradene møter det økende behovet for avansert opplæring innen helsehumaniora, omsorgsetikk, helsepolitikk, kontemplativ omsorg og narrativ medisin.

    • Hoboken, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Skyv mulighetene for biomedisinske løsninger med en grad som er utviklet for å drive din karriere.

    • West Lafayette, USA

    Deltid

    24 måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Purdues, CEPH-akkreditert online-MPH trekker fra universitetets forskningskompetanse for å presentere en streng læreplan som forbereder studentene til å designe og implementere effektive folkehelseprogrammer i en forandringsverden.

    • Tampa, USA

    Fulltid

    12 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Programmet vårt er akkreditert gjennom Commission on Accreditation of Allied Health Education Programs og National Commission of Orthotic and Prosthetic Education. Vi tar sikte på å hjelpe studentene med å oppnå akademisk og reell suksess gjennom holdningene, ferdighetene og kunnskapen de lærer gjennom programmet vårt. Vårt sluttmål er å gi studentene våre verktøyene de trenger for å være etiske og kompetente utøvere av alliert helse.

    • Wichita, USA

    Fulltid

    1 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    MHCL-programmet vil forberede studentene til ansvarlige stillinger som faglig leder i helsemiljøet. Kursene ble utviklet av ledere i helsesektoren og spesielt designet for å omfatte alle faser av helseledelse, inkludert akutt- og langtidsomsorg, klinikk- og sykehusledelse, og hjemmehelse- og hospicebyråer. Du kan fullføre graden din på så lite som ett år gjennom online og personlig.

    • Los Angeles, USA

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Det STEM-utpekte Management of Drug Development-programmet er designet for studenter med bakgrunn i preklinisk biologisk og farmasøytisk vitenskap. Den tar sikte på å produsere forskere på inn- og mellomnivå med kunnskap og ferdigheter som er egnet for profesjonell praksis innen translasjonsforskning, med særlig vekt på overgangen mellom tidlig fase, preklinisk medikamentoppdagelse og klinisk medikamentutvikling.

    • New York, USA

    Fulltid, Deltid

    2 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Institutt for helsepolitikk og ledelse (HPM) tilbyr en spesialisert Master of Health Administration. Disse MHA-gradstiene integrerer organisatorisk ledelse og ledelse, helsepolitikk og folkehelse- og helsesystemer. Det gir studentene ledelsesferdighetene til en handelsskoleutdanning, men gjør det i en kontekst som understreker helsevesenets unike natur. Studenter kan fullføre kursene gjennom heltidsprogrammet eller deltidsprogrammet. Læreplanen i alle våre programmer tilbyr pågående faglig utviklingsaktiviteter. Studentene fullfører også praksisfeltarbeid som gir verdifull yrkeserfaring. Kjernekurs gir studentene en solid forståelse av de statistiske verktøyene og nøkkelbegrepene som brukes av mange folkehelseutøvere. Ledelses- og policykurs legger vekt på ferdighetene som trengs for karrierer innen levering av helsetjenester.

    • San Diego, USA

    Fulltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Formålet med Master of Public Health-graden (med konsentrasjon innen epidemiologi, internasjonal folkehelse, miljøhelse eller offentlige helsesystemer) er å gi en læringsopplevelse som globale studenter lett kan overføre til hverdagspraksis for folkehelse i sine hjemland. Læringsaktiviteter kombinerer akademisk, profesjonell utdanning og virkelige applikasjoner som utfordrer den voksne eleven til å utvikle et profesjonelt vokabular og kompetanse i hvert kurs på høyere nivå.

    • South Orange, USA

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Engelsk