Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Lead Healthcare's Next Evolution
Master of Business Administration og Master of Science i sykepleie: Nursing Leadership in Health Care Systems er utformet for å forberede erfarne sykepleiere som har oppnådd en Bachelor of Science i sykepleie for å utvikle tverrfaglige forretningsføringsferdigheter og lederskapskompetanse i sykepleie. Studenter påmeldt i dual MSN MBA dual degree program kan ta kurs for å utvikle avansert styring ferdigheter.

De mange emnene som utforskes i MSN MBA dual degree online-programmet inkluderer ledelse og ledelse, lederteknologi og søknad, regnskap, økonomi, operasjonsledelse teoretiske grunnlag for sykepleie roller og praksis og etikk i et helsemiljø. Et kursstipunkt kulminerer MBA-MSN-programmet, som gir deg mulighet til å utvikle et bevisbasert praksisprosjekt som adresserer et forretningsproblem, problem eller bekymring i yrkesfaglig praksis. Du identifiserer et problem som er egnet til forskningsbasert inngrep; søkelitteratur; foreslå en løsning; og utvikle en plan for å implementere løsningen, evaluere utfallene og formidle funnene.

Baccalaureate i sykepleie, er mastergrad i sykepleie og Doctor of Nursing Practice ved GCU akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE). Velg land kan ha ytterligere krav til å møte sine standarder; referere registreringen avtale eller kontakt GCU for mer informasjon.

Degree Outcomes

Utforsk Business of Healthcare som en MBA - MSN Graduate
Som en MSN MBA dual degree student, studerer du ledelse teori og søknad, økonomi, regnskap, økonomi, kvantitative metoder, markedsføring ledelse, ledende regnskap, ledende økonomi, driftsledelse og etikk i helsevesenet. Disse avanserte forretningsteorier, inkludert organisasjonsmessig effektivitet og forandringsledelse, er integrert i et program som har sykepleieapplikasjon og adferdskrefter og relasjoner som kan påvirke forretningsprosesser.

Hva du vil lære

Kombinere avanserte forretningsstrategier og helsetjenester
Program emner i Master of Business Administration og Master of Science i sykepleie inkluderer:

  • Finansielle prinsipper, særlig analyse, planlegging og eiendomsvurdering
  • Markedsføringsledelse, inkludert miljøanalyse, planlegging, strategi og styringsstrategier
  • Undersøkelse av sykepleie som yrke, disiplin og sykepleiere roller i helsevesenet
  • Helse systemer inkludert policy, leveringsalternativer i USA, kostnad, kvalitet og tilgang
  • Kvantitative og kvalitative forskningsmetoder, understreker kritisk gjennomgang av forskningsstudier og en oversikt over bevisbasert praksis

Karriere Resultater

Forbered deg på Executive Positions i Healthcare
GCUs togradsprogram integrerer avanserte helsetjenestersteorier med ledende forretningskonsepter for å bidra til å forme ledere for å kunne vokse helsevesenet organisasjoner av alle typer. Som utdannet ved Høgskolen i sykepleierutdanningens MSN MBA dual degree online, kan du være forberedt på å oppfylle et entreprenørmål og starte ditt eget helsevesen eller flytte inn i en ledende rolle innen en helsepersonell, for eksempel sjefpleiebehandler , visepresident for pasienttjenester eller konsernsjef.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato