Mastergrad i klinisk ernæring - semipresencial

Generelt

Programbeskrivelse

oversikt

  • Modalitet: Blandet
  • Begynn: Oktober
  • Varighet: 1 studieår
  • Studiepoeng: 60
  • Regi: Juana Canovas Mulero

Presentación

Endringer i livsstil og økt levetid har økt sykelighet og dødelighet fra kroniske sykdommer som fedme, diabetes mellitus, hyperlipidemi, hypertensjon, osteoporose.

Behandling av disse sykdommer krever ikke bare farmakoterapi, men også ernæringsterapi. Dette krever de spesialiserte helsepersonell i utviklingsernæringsterapi som en del av en helhetlig behandling av pasienter trening.

Grunnforskning i ernæring er grunnlaget som brukes ernæring er basert på. Clinical Nutrition forskere er stadig; en nødvendig figur i sykehus hvor forskjellige typer dietter og kunstige ernæring formler er testet.

Testing og forskrivning av terapeutiske dietter brukes på ulike sykdommer trenger rettledning og oppfølging av forskerne i stand til å utforme sammensetningen av kostholdet, vurdere lengden på det og vurdere og formidle det vitenskapelige samfunnet resultatene observert i utviklingen av sykdom pasient.

Mål

Hovedmålet med denne Master er å utdanne fagfolk i Biomedical Sciences i alle aspekter knyttet til menneskelig ernæring og, mer spesifikt, studiet av årsakene til underernæring forbundet med ulike patologiske forandringer og ernæringsmessig behandling.

forskjellige typer av kunstig ernæring, er mulige interaksjoner mellom legemiddel næringsstoff og cellulær, molekylær og genetisk aspekter kondisjone bruken av næringsstoffer og andre bioaktive matkomponenter studert.

mottakere

Tilgang fra kvalifikasjoner knyttet direkte:

  • Akademikere og akademikere i Human Nutrition og Dietetics
  • Pharmacy nyutdannede *
  • Nyutdannede i Medicine *
  • Sykepleie akademikere og nyutdannede *

Tilgang fra relaterte grader *:

  • veterinær Nyutdannede
  • Nyutdannede i biologi
  • Nyutdannede i kjemi
  • Nyutdannede i biokjemi
  • Akademikere og akademikere i Food Science and Technology

* Gjennomføre Master i klinisk ernæring ved disse fagpersonene ikke sette dem i yrkes for Clinical Nutrition konsultasjon selv å utvikle forskning på dette feltet.

Karrieremuligheter

  • Profesjonell medlem i Hospital Nutrition Unit.
  • Grunnleggende og anvendt forskning i universitetssentre, forskningssentre, farmasøytisk industri, næringsmiddelindustri.
  • Konsultasjon of Clinical Nutrition.

PENSUM

  • I. Ernæring i ulike sykdommer
  • II. Ernæring endokrine-metabolske sykdommer og kunstig ernæring
  • III. ernæringsmessig omsorg (profesjonell reiserute) *
  • IV. Metodikk for forskning, utvikling og innovasjon i matvitenskap og nutrigenomics (forskning reiserute) *
  • V. praksis og masteroppgave

* For å velge en reiserute

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

La Universidad Católica San Antonio - UCAM, como universidad católica, se caracteriza por ofrecer a sus alumnos una formación integral, basada en los conocimientos teóricos y técnicos específicos de c ... Les mer

La Universidad Católica San Antonio - UCAM, como universidad católica, se caracteriza por ofrecer a sus alumnos una formación integral, basada en los conocimientos teóricos y técnicos específicos de cada titulación más la formación humana anclada en los principios del humanismo cristiano, a esta labor se dedican un claustro docente de reconocido prestigio y un equipo de tutores personales, Minimér
Murcia , Spania Online + 1 Mer Mindre