Mastergrad i molekylær onkologi (mamma)

Generelt

Programbeskrivelse

5

Innledning og mål

Master i Molecular Oncology - MOM er et opplæringsprogram for kliniske onkologer, patologer, Hematologer og andre spesialister i medisin eller biomedisinske feltet forbundet med tumorsykdom.

Det er en trening initiativ spesialisert graduate pioner i Spania og unik i verden i denne disiplinen. Den har mer enn 100 nøye utvalgte lærere for å gi de beste fagfolk på nasjonalt og internasjonalt nivå av molekylær onkologi er forfatterne av oppdagelsen første personen de underviser.

MOM-programmet er undervist av Biosanitary Studies Center (CEB) i samarbeid med CNIO og har etter anbefaling fra European School of Oncology (ESO). Det er også godkjent av den spanske Society of Medical Oncology (SEOM) og den spanske Society of Hematologi og Hemotherapy (AEHH).

MOM gir opplæring i molekylær onkologi basert på en tverrfaglig tilnærming av tumorsykdom, som har en positiv effekt på velferd aspektet.

Studenten skal ha tilgang til grunnleggende kunnskap om opprinnelsen og utviklingen av kreft, metodikken for grunnforskning og klinisk kreftforskning, vet de mønstre av fenotypiske uttrykk for svulster samt andre terapeutiske tilnærminger basert på molekylære stier involvert i kreftutvikling .

Med dette programmet cutting-edge trening som krever spesialist onkologi i det tjueførste århundre er gitt. Dag var ikke en klinisk praksis for forskning uten kjennskap til den molekylære basis for sykdommen er unnfanget, uten en diagnose, prognose og behandling basert på stadig molekylære markører for hver enkelt pasient.

1

Hvorfor en Master i Molecular Oncology?

 • Videregående opplæring

Treningen mottatt av spesialister knyttet til onkologisk sykdom i løpet av Bachelor of Medicine og påfølgende spesialisering MIR, omhandler ikke tid og detaljer tilstrekkelig kunnskap om det molekylære grunnlaget for kreft. Dag var ikke en klinisk praksis for forskning uten kjennskap til den molekylære basis for sykdommen er unnfanget.

 • Vanguard Clinical Practice

Diagnose, prognose og behandling basert på den molekylære mønster av pasienten tillater banebrytende klinisk praksis. Nye terapeutiske strategier er basert på spesifikke molekylære mål hemmere, eller blokkerer eller aktivering av visse ruter. Det er viktig innsats på en formasjon som gjør at profesjonelle til å vite det molekylære grunnlaget for kreft og pasienten nytte av denne kunnskapen.

 • Fremskritt innen forskning

Oncology XXI århundre er basert på fremdriften i etterforskningen. Bare en felles innsats translasjonell forskning kan bringe disse fremskrittene til sengen. Forskning og utdanning er viktige verktøy for å håndtere kreft i daglig klinisk praksis. Hvis noen mangler, nærmer pasienten vil ikke være riktig.

2

Program

Studiepoeng: 120 studiepoeng

moduler

 • Modul I Cancer Molecular Basis
 • Modul II Molecular Pathology
 • Modul III Molecular Oncology
 • Modul IV Forskning arbeid

praksis

Studenter kan ta valgfag praksis i små grupper CNIO tilgang til nyeste teknologi for diagnose, prognose og oppfølging av tumorsykdom.

modalitet

MOM er undervist online.

Studenten tilgang til klasser registrert gjennom plattformen av e-læring Biosanitary Studies Center.

Den er gjort tilgjengelig for studenten presentasjonen brukes av læreren i sin presentasjon.

Studenten kan sende spørsmål til lærere fra plattformen av e-læring.

Varighet

12 måneder Startdato: 19 september 2016

grad oppnådd

Master i Molecular Oncology.

Tittel private og uoffisielle, utstedt av Senter for studier Biosanitary.

Dens moduler er akkreditert av Kommisjonen på videreutdanning av Health Professions med gyldig jobber.

Fakultet

Master har en internasjonal fakultet av fortreffelighet, som består av fagfolk og fra forskere fra institusjoner som Harvard-Beth Israel Deaconess Medical Center, National Cancer Research Centre (CNIO), MD Anderson Cancer Center, Superior Council for Scientific Research (CSIC) , Vall d'Hebron Research Institute, blant andre.

3

moduler

Modul I: Molecular and Cellular Biology of Cancer (September 2016 til desember 2016) I denne modulen kan tilegne seg grunnleggende kunnskaper om cellebiologi, mekanismer for genregulering, og endringer forårsaket av neoplastisk transformasjon.

molekylære prosesser er anmeldt, gener som styrer cellevekst og biologisk aktivitet av proto-onkogener og store tumorsuppressorgener og konsekvensene av endring. viktigheten av å reparere genetiske skader og mutator rute i kreftutvikling er også studert. viktigheten og baser av prosesser av apoptose, alderdom og celle immortalisering, angiogenese og tumor lymphangiogenesis og immunologi analyseres.

blokker:

 • Celler, gener og regulering av genekspresjon.
 • Proto-onkogener og onkogener.
 • tumorsuppressorgener.
 • cellulære prosesser involvert i kreftutvikling.

Modul II: Molecular Pathology (Januar 2017 til mars 2017) I denne modulen moderne teknikker for molekylær patologi er anmeldt for å forstå sitt potensial og klinisk nytte. grunnleggende og praktisk kunnskap om noen av dem og på design, ledelse og fremtidsutsikter for "biochips" genet i pharmacogenomics, er diagnostisering og behandling ervervet. moderne design og styring av tumor banker og nye perspektiver som tilbys av molekylær epidemiologi er diskutert.

blokker:

 • Immunhistokjemi.
 • Cytogenetikk.
 • Genomet av kreft.
 • Regulering og uttrykk analyse. Transcriptomics. Mirnas.
 • Proteomikk.
 • Epigenetikk.

Modul III: Molecular Oncology (april 2017 - juni 2017) Denne modulen er rettet mot kunnskap om nye anti-kreft terapier, slik at den oppdaterte versjonen av mulighetene for bruk av bioinformatikk narkotika gjennomgang, gjeldende status for jakten på narkotika rettet mot molekylære mål, proteaser og prosesser som angiogenese. de ulike former for immunterapi og genterapi blir anmeldt, diskuterer resultatene av kliniske studier, problemer og prospekter.

blokker:

 • Epidemiologi og beslektede stoffer.
 • Familiære kreft.
 • Farmakologi og antitumor strategier.
 • komplementære behandlingsformer.
 • Metode i klinisk forskning.

Modul IV: Research Report

Studentene må utføre en minne forskning utført i sykehus og / eller laboratorier eller en litteraturgjennomgang på et emne av interesse. Studentene må bestå minnet for å oppnå graden Master i Molecular Oncology.

Opptakskrav og

Hvem er målrettet

 • Spesialist i onkologi
 • patologi Spesialister
 • Spesialister i Hematologi
 • Spesialister i Strålebehandling
 • Andre kandidater eller Leger Biosanitary område med interesse for tumorsykdom

Utvalg og timing

For å studere Master, må kandidatene ha en bachelor-grad i biomedisinske området. Du må sende inn oppdatert CV, for å bli vurdert av Academic styret.

opptak

Send CV til: Eugenia Fernández Chamber mefcamara@ceb.edu.es

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Biosanitary Studies Center (CEB) is a company dedicated to consulting work practice, management consulting and teaching projects, research and development in the field of experimental sciences and hea ... Les mer

Biosanitary Studies Center (CEB) is a company dedicated to consulting work practice, management consulting and teaching projects, research and development in the field of experimental sciences and health sciences. Minimér