Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i orientalsk medisin

wu101

Wongu University of Oriental Medicine tilbyr en Master of Science-grad i orientalsk medisin. Programmet består av 2500 timer med didaktisk undervisning og 1000 timer med klinisk trening, for totalt 3500 timer (300 studiepoeng) og kan være ferdig i så lite som 48 måneder (4 akademiske år). De fleste av kursene er viet til studiet og praktisering av akupunktur og kinesisk urtemedisin, integrert med kurs i vestlige medisinske fag og praksis ledelse.

Tradisjonell kinesisk medisin er basert på studier av teorier om Yin og Yang, fem elementer, og åtte prinsipper. En tradisjonell kinesisk medisin utøveren er i stand til å fastslå tilstanden til en pasients helse ved å føle og studere pulsen, observere tungen, og spør spesifikke spørsmål.

Wongu opererer hele året på en kvart system, med flertallet av studenter på heltid. Studenter med godkjent medisinsk bakgrunn kan fullføre programmet i mindre enn normert tid. Den maksimale tiden tillatt å fullføre programmet er 8 år.

For mer informasjon om læreplanen vennligst kontakt oss via kontaktskjemaet eller send oss ​​en e-post på start@wongu.org

Misjon, mål og MÅL

Wongu University of Oriental Medicine Mission Statement:

Oppgaven til Wongu University of Oriental Medicine er å utdanne studentene til å bli dyktige orientalske medisin utøvere innehar medfølelse og integritet.

Programma Mål:

 1. Fremme forståelse for orientalsk medisin med andre helsetjenester lokalsamfunn og i samfunnet for øvrig.
 2. Gi studentene en grundig forståelse av teorier og systemer av tradisjonell orientalsk medisin og kunnskap om historiske røtter
 3. Trene studentene i kliniske ferdigheter som kreves for å anvende kunnskapen på en sikker og effektiv behandling av pasienter.
 4. At nyutdannede til å fungere samarbeide som helsepersonell i det moderne helsevesen
 5. Tren kompetente utøvere, advokater og ledere av orientalsk medisin.

Program pedagogiske mål:

Nyutdannede av Wongu universitetets masterstudiet vil kunne:

 1. Demonstrer en grundig kjennskap til tradisjonell orientalsk medisin teori og praksis innenfor områdene akupunktur, orientalsk urtemedisin, koreansk tradisjonell medisin, qi dyrking, og Oriental karosseri.
 2. Demonstrere kunnskap om biomedisinske kliniske fag, inkludert diagnose, fysisk undersøkelse, laboratorietester og prosedyrer.
 3. Samle nødvendig informasjon ved hjelp av tradisjonelle orientalske medisin diagnostiske metoder for å formulere en skikkelig OM diagnose.
 4. Lag behandlingsstrategi basert på diagnose og administrere behandlingsplaner med aktuelle modaliteter og teknikker.
 5. Planlegge og gjennomføre en effektiv urte behandling og forstå faglige problemstillinger knyttet til den aktuelle urte ledelse, urt-legemiddel-interaksjoner og konsultasjon.
 6. Effektivt veilede pasienter i en sunn livsstil, inkludert ernæring og mosjon.
 7. Vurdere effektiviteten og endre behandlinger i henhold til endringer i pasientens presentasjon.
 8. Gjenkjenne tegn og symptomer som nødvendig henvisninger til passende komplementære helsepersonell i Biomed samfunnet.
wu102

akkreditering

Accreditation Commission for Akupunktur og orientalsk medisin (ACAOM):

Wongu University of Oriental Medicine samt mastergrad i Orientalsk Medisin har blitt tildelt Kandidatstatus for institusjonell akkreditering av Akkrediteringskommisjonen for Akupunktur og Orientalsk Medisin (ACAOM), som er det anerkjente akkrediteringsorganet for frittstående institusjoner og akademier for akupunktur eller orientalsk Medisin og programmer forbereder akupunktur og orientalske medisinutøvere.

Opptakskrav

 1. En fireårig bachelorgrad fra en institusjon som er akkreditert av et byrå anerkjent av det amerikanske utenriks utdanning.
 2. Studentene må gi alle transkripsjoner samt GPA for evaluering.
 3. Studenter som har fullført sine bachelorstudier hos en ikke-engelsktalende institusjon, er pålagt å levere språkferdighetspoeng.wu103
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
4 år
Heltid studier
Pris
63,000 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato