Mastergrad i anvendt optometri

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Denne universitetets mastergrad er et prosjekt innen oftalmologi og optometri ved Universidad de Murcia hvis formål er spesialisert opplæring av optikere-optometrister i helsevesenets oppgaver for disse fagfolkene i Hospital Ophthalmology Services. På slutten av denne profesjonaliseringsmesteren vil studenten kunne samarbeide med øyelege i et hvilket som helst nivå av visuell helsehjelp.

Master er praktisk talt utført i Ophthalmology Service på Reina Sofía University Hospital, og undervisningssystemet er hovedsakelig basert på studentrotasjoner for de forskjellige spesialiserte konsultasjonene av tjenesten, noe som gjør opplæring særdeles praktisk. .

Master-fil

Læringssenter: Det medisinske fakultet
Type undervisning: presencial
Språk: spansk
varighet: Ett år
Studiepoeng: 60
Tittel: Mastergrad i klinisk optometri
Stipend, tilskudd og mobilitet: Nasjonalt / internasjonalt
Pris per kreditt:
  • I 1. påmelding: € 46,97
  • I 2. registrering: € 76,37
  • I 3. registrering: € 88,12
  • I fjerde eller på rad: € 88,12

Nyutdannede og nyutdannede innen optikk og optometri er helsepersonell som er utdannet spesielt for visuell helsehjelp, spesielt for å oppdage og behandle, anvende optometriske prosedyrer, av synsvikt, som brytningsdefekter og endringer i innkvartering og konvergens. Mastergraden i klinisk optometri er en tittel som tillater profesjonell spesialisering av disse nyutdannede i oppgavene til optiker-optometrist i konsultasjoner i oftalmologi, både private og offentlige. For øyeblikket er hovedpersonen profesjonell utgang av disse akademikerne Optics etablering. Imidlertid er det flere og flere nyutdannede som jobber i øyeklinikker, og det er en realitet at i en mer eller mindre kort periode vil Folkehelse ha optikere-optometrister som ansatte, som allerede er tilfellet i de autonome fellesskap i Catalonia , Navarra, Baskerland, etc. Derfor kan videreutdanning av denne typen anses som en merverdi for læreplanene for disse nyutdannede, slik at de lettere får tilgang til denne karrieremuligheten.

University Master's Degree in Clinical Optometry er en profesjonaliserende mastergrad, som gjør det mulig å spesifisere opplæring av studenter i helseoppgavene til en optiker-optometrist i konsultasjoner om oftalmologi på sykehus. For dette har universitetets mastergrad i klinisk optometri en stab av universitets oftalmologer og optometrister knyttet til Reina Sofía Hospital i Murcia, som utfører sitt helsearbeid og mye av deres undervisningsarbeid i Ophthalmology Service of nevnte sykehus. Denne tjenesten har konsultasjoner og spesialiserte konsultasjoner ved første besøk, der et stort antall pasienter med forskjellige okulære og visuelle patologier behandles (glaukomkonsultasjon, medisinsk netthinne, strabologi, hornhinne, AMD, etc.). Dette gjør det mulig for studenter å få tilgang til en veldig variert helsevesenaktivitet innen visuell helsehjelp: gradering av pasienter i alle aldre og med alle typer øyepatologi, spesielle tilpasninger av kontaktlinser, optometrisk behandling av pasienter med strabismus, ledelse optometri av pasienter med hornhinnesykdommer, behandling av pasienter med lite syn, håndtering av forskjellige oftalmiske diagnoseanordninger (campimeter, mikroperimeter, OLT, GDx, Pentacam, Confoscan, biometer, pachymeter, etc.). Alle disse ressursene er tilgjengelige for studentene på Master for avansert trening.

eyeglasses, exam, optometryskeive / Pixabay

opptak Profile

Har fått tittelen Graduate in Optics and Optometry, eller dets utenlandske ekvivalent, enten fra det europeiske området for høyere utdanning eller fra noe annet sted, etter å ha kontrollert det tilsvarende nivået for opplæring for tilgang, eller fra det tidligere diplom i optikk og optometri før av søknaden din om opptak til mastergraden.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Una institución docente de enseñanza superior que cuenta con unas infraestructuras para la docencia y la investigación de excelencia internacional. Una universidad innovadora, dinámica, responsable y ... Les mer

Una institución docente de enseñanza superior que cuenta con unas infraestructuras para la docencia y la investigación de excelencia internacional. Una universidad innovadora, dinámica, responsable y comprometida con su entorno, que no olvida sus raíces históricas. Minimér