Mastergrad i ernæring og anvendt kosthold

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/nutricion-humana

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke akademiske henvendelser: Kontaktinformasjon om koordinering av mesteren i href = "https://www.ucm.es/nutricion-humana/coordinacion-y-profesorado

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall nye tilbudsplasser: 50
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

målsettinger

Hovedmålet med universitetets mastergrad i human ernæring og kosthold er å komplettere opplæringen av nyutdannede og fordype de ulike aspektene ved ernæring og menneskelig kosthold med det formål å fremme helse for befolkninger og individer og opprettholde og gjenopprette helse.

Det følger en formasjon i to moduler, den ene grunnleggende og den andre spesialiseringen, som igjen består av forskjellige fag som spenner fra grunnleggende aspekter ved forskning i menneskelige populasjoner, overføring og kommunikasjon av resultater, oppdatering av kunnskap, til spesifikke aspekter. av kosthold i forhold til livsstil, så vel som dens betydning i de mest utbredte sykdommene og, som en konklusjon, en End of Master Work-modul som integrerer all kunnskap, evner og ferdigheter som er utviklet i de forrige modulene, for å utvikle Hos studenten vises de grunnleggende, generelle, tverrgående og spesifikke kompetansene i de forskjellige modulene.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

607268

Matallergi og intoleranser

Optativa

3.0

ja

607253

Mat og sosiale medier

obligatorisk

3.0

ja

607254

Fremskritt i kunnskapen om histofysiologi til fettvev: et nytt terapeutisk mål

obligatorisk

3.0

ja

607257

Fremskritt innen matbehandling for å forbedre næringsverdien

obligatorisk

3.0

ja

607259

Cinenthropometry og avansert sportsernæring

obligatorisk

6.0

ja

609181

Kommunikasjon, overføring og vitenskapelig ledelse

Optativa

3.0

ja

607261

Kosthold og ernæring i sårbare og utsatte personer

obligatorisk

3.0

ja

607252

Ernæringsstudier Design

obligatorisk

3.0

ja

607256

Risikovurdering og sikkerhet for stoffer som er til stede i mat

obligatorisk

3.0

ja

607255

Farmakologi og genetikk anvendt på ernæring

obligatorisk

3.0

ja

607258

Nye utfordringer innen matsikkerhet

obligatorisk

3.0

ja

607265

Ernæring, kosthold og kirurgi

Optativa

3.0

ja

607264

Ernæring og kosthold i kreft

Optativa

3.0

ja

607263

Ernæring og kosthold ved hjerte- og luftveissykdommer

Optativa

3.0

ja

607262

Ernæring, kosthold og terapeutika ved kroniske og metabolske sykdommer

Optativa

6.0

ja

607260

Ernæringsmetoder og aldring

obligatorisk

3.0

ja

607269

Masteroppgave

Masteroppgave

12.0

ja

mottakere

Det er rettet mot doktorgradsstudenter med en profil som passer til målene, innholdet og kompetansen som skal utvikles av universitetets mastergrad , og spesifikk opplæring i tillegg til profilen til tilgangsgraden vil bli verdsatt.

Hvorfor studere denne mesteren?

Strukturen av universitetets mastergrad tillater spesialisering innen ernæring for mennesker og kosthold i områder av spesiell interesse som sportsernæring, ernæring og aldring, ernæring i kroniske sykdommer eller i spesielt utsatte befolkninger, kostholdets betydning for behandling av patologier og kontroll av hovedlidelser produsert av utilstrekkelige dietter i befolkningen, uten å glemme studien av matallergier.

Denne universitetsmesteren er født med et tredobbelt formål; på den ene siden å tilby nyutdannede, kandidater og nyutdannede som ønsker å forbedre og fullføre sin opplæring innen kosthold og ernæring muligheten til å gjennomføre spesialopplæring, og på den andre tilby dem de nødvendige studiepoengene for å få en doktorgrad og til slutt være en felt med kontinuerlig og oppdatert opplæring som gir fordypning i de forskjellige aspektene ved menneskelig ernæring og kosthold med sikte på å fremme helsen til populasjoner og enkeltpersoner og opprettholde og gjenopprette helse.

Det gir omfattende opplæring, og spesifikk vitenskapelig, humanistisk og sosial trening tilbys som i seg selv rettferdiggjør muligheten for tilbudet sitt, ved å være tverrgående og globaliserende i forskjellige aspekter av human ernæring og anvendt kosthold som dekker spørsmål kosthold og teknologisk og er orientert mot profesjonell spesialisering innen helse- eller folkehelsefeltet gjennom bruk av ernæring som et terapeutisk våpen for behandling av sykdom eller som et forebyggende verktøy for å opprettholde helse. Denne mastergraden kvalifiserer til å utføre en sosial og helsefunksjon av enorm betydning, som dekker den store etterspørselen etter fagpersoner som er spesialisert i ernæring hvis tilstedeværelse blir viktig i helse- og sykehusmiljøet, i hotell- og catering-sektoren, i matindustri, i utdanning, i forskning og i institusjoner eller organisasjoner dedikert til helsefremmende arbeid.

Fullfør dannelsen av 240 studiepoeng bachelorgrader for doktorgrad.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre studier som fører til å oppnå noen av de tidligere kvalifikasjonene i løpet av kurset der forhåndsregistreringen utføres, og være i stand til å akkreditere å oppnå det før datoen som ble fastsatt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér