Mastergrad i helseanalyse

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/maass

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke faglige konsultasjoner: Francisco Ponce Gordo (koordinator). E-post: pponce@farm.ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall nye tilbudsplasser: 35
 • Antall studiepoeng: 90
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

målsettinger

Mastergraden i helseanalyse er et offisielt ph.d.-kurs tilpasset European Higher Education Area (EHEA). Det er en grensefaglig universitetsmasterstudie der UCM Faculties of Pharmacy, Biologics Sciences and Chemical Sciences deltar. Den er basert på 60 års erfaring i postgraduate analytikeropplæring utført av School of Clinical Analyse, et UCM undervisningssenter tilknyttet Fakultet for farmasi (OM 16. desember 1966).

Mastergraden i helseanalyse tilbyr en profesjonell profil som tar sikte på å gi videreutdanning for profesjonell utøvelse av kjemisk, biokjemisk og biologisk analyse i helseområdet. Den er rettet mot nyutdannede i helsevitenskap og vitenskapsgrader med trening relatert til helsefeltet.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode lagt karakter studiepoeng tilbudt
603551 Klinisk biokjemi obligatorisk 6.0 ja
603553 Immunologisk diagnose obligatorisk 6.0 ja
603555 Mikrobiologisk diagnose obligatorisk 6.0 ja
603556 Parasitologisk og mykologisk diagnose obligatorisk 6.0 ja
603554 Fysiologi av organiske væsker obligatorisk 6.0 ja
603571 genetikk Optativa 6.0 ja
603570 Analytisk kjemi Optativa 6.0 ja
603550 Biokjemiske og molekylære teknikker obligatorisk 6.0 ja
603552 Instrumenterte teknikker brukt på helseanalyse obligatorisk 6.0 ja

Kurs 2

kode lagt karakter studiepoeng tilbudt
603562 Analyse av giftstoffer av sanitær betydning Optativa 6.0 ja
603557 Ledelse av helseanalyselaboratoriet obligatorisk 6.0 ja
603559 Molekylære markører: Biosanitær diagnose Optativa 6.0 ja
603560 Nye teknologier brukt på mikrobiell diagnose og epidemiologi Optativa 6.0 ja
603558 Molekylær patologi Optativa 6.0 ja
603563 Ekstern praksis Ekstern praksis 18,0 ja
603564 Masteroppgave (helseanalyse) Slutt på masterprosjektet 6.0 ja

mottakere

Mastergraden i helseanalyse er rettet mot nyutdannede i helsevitenskapsgrader (farmasi, medisin, sykepleie, veterinær og lignende), og til vitenskapsgrader (kjemi, biologi, bioteknologi, biokjemi, bakteriologi, vitenskap og teknologi i Mat og lignende) som har fulgt grener og / eller tatt fag relatert til masterens ferdighetsprofil.

Den akademiske koordineringskommisjonen ved universitetsmesteren vil velge søkere i henhold til deres faglige oversikt og deres CV, blant annet verdsette tidligere aktiviteter som ble utført om temaer relatert til helseanalyse, mulig tidligere yrkeserfaring og dets forhold til temaet for mastergraden, stipend, publikasjoner, etc.

Hvorfor studere denne mesteren?

Selv om det helst er fokusert på klinisk analyse, Master i helseanalyse, foreslår det som et av sine mål å fullføre og tilby omfattende helsetrening, ikke bare for fagfolk i helsevitenskap, men for alle som er relatert til et universitet. ellers med sanitære forhold og helsemessige forhold i samfunnet. Dermed inkluderer karrieremuligheter både selskaper og organisasjoner dedikert til helsetjenester (f.eks. Kliniske analyselaboratorier) og de som er dedikert til analyse av forbrukerprodukter (medisiner, kosmetikk, mat, etc.) eller miljøprøver.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
  • Eller gjennomføre i løpet av kurset der forhåndsregistreringsstudiene som fører til oppnåelse av noen av de foregående gradene, og være i stand til å bevise at det er oppnådd det samme før datoen som ble angitt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér