Mastergrad i mikrobiologi og parasittologi: Forskning og utvikling

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/master-micro-para

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke akademiske henvendelser: María Molina Martín (koordinator). E-post: molmifa@farm.ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall tilbudte nye innreiseplasser: 40
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

målsettinger

Hovedmålet er å tilby avansert opplæring, spesialisert og flerfaglig, akademisk og vitenskapelig, rettet mot deres innsetting i forskerkarrieren innen mikrobiologi eller parasittologi, eller i det faglige området FoU & I, spesielt i miljøaspekter, bioteknologi, helse, kvalitetskontroll og / eller forskningsstyring og evaluering. For dette tilbyr mastergraden en integrert og høyt oppdatert undervisning i økofysiologien, genetikken og molekylærbiologien til forskjellige mikroorganismer og parasitter, om den eksperimentelle utformingen og metodikken som ble brukt i studien, inkludert de mest moderne genomiske og proteomiske teknologier.

Denne universitetets mastergrad har en forsknings-, utviklings- og innovasjonsorientering og lar oss fordype oss i forskjellige mikrobiologiske og parasitologiske fasetter, for eksempel utnyttelse av mikrobielle systemer, patogenesen og kontrollen av mikroorganismer og parasitter, og kvalitetssikring i mikrobiologi.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

603671

Bioinformatikk: Søknader om DNA og proteinanalyse

Optativa

3.0

ja

603660

Eksperimentell design og forskningsmetodikk

obligatorisk

6.0

ja

603661

Forskningsledelse og evaluering

obligatorisk

6.0

ja

603670

Cell signalering

Optativa

3.0

ja

603666

Molekylære baser av patogenese og antimikrobiell og antiparasittisk terapi

Optativa

6.0

ja

603665

Forurensning Deteksjon og Bioremedy

Optativa

6.0

ja

603663

Mikrobiell økofysiologi og systembiologi

obligatorisk

6.0

ja

603672

Gjæring og helse

Optativa

3.0

ja

603662

Genomikk og proteomikk

obligatorisk

6.0

ja

603664

Filamentøse sopp og gjær: bioteknologiske applikasjoner

Optativa

6.0

ja

603667

Parasitisme og globalisering

Optativa

6.0

ja

603668

Mikrobiologisk sikkerhet: analytiske metoder

Optativa

6.0

ja

603674

Masteroppgave (mikrobiologi og parasittologi)

Masteroppgave

18,0

ja

mottakere

Nyutdannede og kandidater i farmasi, biologi, medisin, veterinærmedisin, kjemi, biokjemi, bioteknologi, matvitenskap og teknologi, miljøvitenskap og andre beslektede grader der fagene mikrobiologi og parasittologi er tatt, som ønsker å berike deres grunnleggende kunnskap om mikrobiologi og skaffe seg mer spesialiserte, slik at de kan svare på FoU-kravene fra offentlig og privat sektor på dette området. Studentene må ha et middels nivå av skriftlig forståelse av engelsk.

Hvorfor studere denne mesteren?

Mastergraden i mikrobiologi og parasittologi: Forskning og utvikling har en akademisk-vitenskapelig og forskerkarakter, orientert mot profesjonelle muligheter innen FoU + i mikrobiologi eller parasittologi, både i den offentlige sfæren (universiteter, sykehus og forskning) som privat (næringer: farmasøytisk, bioteknologi, etc.), spesielt innen miljø, bioteknologi, helse, kvalitetskontroll og forskningsstyring og evaluering.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre studier som fører til å oppnå noen av de tidligere kvalifikasjonene i løpet av kurset der forhåndsregistreringen utføres, og være i stand til å akkreditere å oppnå det før datoen som ble fastsatt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér