Mastergrad i optometri og visjon

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Nettsted for mastergrad: href = "https://www.ucm.es/masterov/

Generelle administrative henvendelser: Generell informasjonstjeneste. E-post: informacion@ucm.es

Spesifikke akademiske konsultasjoner: David Madrid Costa (koordinator). E-post: damadrid@ucm.es

 • Type utdanning: Ansikt til ansikt.
 • Antall tilbudte nye innreiseplasser: 40
 • Antall studiepoeng: 60
 • Språk som læres: spansk.
 • Veiledende pris: 45,02 euro per studiepoeng (for spanjoler, utenlandske samfunn og de som har juridisk status som innbyggere i Spania) og 84,07 euro per studiepoeng for andre studenter.
 • Masterstipend: se relevant informasjon her .

målsettinger

Mastergraden i optometri og visjon er nylig modifisert slik at den har en dobbelt klinisk og undersøkende orientering. Studenten skal få spesialisert opplæring innen optometrisk klinisk omsorg og tilegne seg ferdigheter og kunnskaper som gjør at de kan utføre forskningsoppgaver innen klinisk optometri og visjonsvitenskap.

Fagåret 2020-21

Kurs 1

kode

lagt

karakter

studiepoeng

tilbudt

608935

Fremskritt innen diagnose og forebygging av retinopatier

Optativa

6.0

ja

608931

Biomarkører og diagnostiske metoder for øyepatologier

Optativa

6.0

ja

608929

Avansert kontaktologi i klinikk

obligatorisk

6.0

ja

608936

Aldring av det visuelle systemet

Optativa

6.0

ja

608926

Statistikk og biologiske forskningsmetoder

obligatorisk

6.0

ja

608934

Morfogenese og okulære misdannelser, neuroanatomi og visuelle forandringer

Optativa

6.0

ja

608930

Klinisk praksis

obligatorisk

6.0

ja

608937

Bildebehandling

Optativa

6.0

ja

608927

Avanserte visjonsteknikker

obligatorisk

6.0

ja

608938

Masteroppgave

Masteroppgave

12.0

ja

608928

Visjon i refraktiv kirurgi

obligatorisk

6.0

ja

mottakere

Den anbefalte profilen er kandidater eller nyutdannede innen optikk og optometri . Det er også tilgang til andre offisielle grader innen helse eller relaterte eksperimentelle.

Hvorfor studere denne mesteren?

Du vil få mer profesjonell spesialisering og forbedre dine kliniske ferdigheter på forskjellige områder som avansert kontaktologi, nærsynthetskontroll, sykehusoptometrisk pleie, øye- og refraktiv kirurgi, avanserte teknikker for utforskning av synet, etc. Du vil også lære grunnlaget for vitenskapelig metodikk som lar deg utføre forskningsoppgaver innen klinisk optometri og visjonsvitenskap.

Gjennomføre klinisk praksis med pasienter og holde seminarer av ledende spesialister. Denne spesialiserte opplæringen kan utvide jobbmulighetene dine: arbeid på sykehus, øye- og øyeklinikker, selskaper som er ansvarlige for produksjon og salg av utstyr i sektoren Optikk og optometri, R + D + i, etc.

Siden det er en offisiell mastergrad, vil det også gi deg tilgang til doktorgrad. Alle professorene i universitetets mastergrad er høyt kvalifiserte leger med lang erfaring og undervisning. Stipend fra Fakultet for optikk og optometri kunngjøres årlig, i tillegg til de som tilbys av Universidad Complutense de Madrid og Ministry of Education, Culture and Sport.

Opptakskrav for master

Ikke-muliggjørende universitetsmestere

 • Ha i besittelse av noen av følgende titler:
  • Spansk offisiell universitetsgrad .
  • Tittel utstedt av en institusjon i European Higher Education Area (EHEA) og som gir utstedelsesland bemyndigelse til å få tilgang til masterutdanning.
  • Tittel på utdanningssystemer utenfor EHEA som gir utstedelseslandet adgang til masterutdanning, homologert eller erklært tilsvarer graden og det akademiske nivået for grad eller bachelor av Kunnskapsdepartementet . I tilfelle manglende den nevnte homologisering eller likestilling, vil det være nødvendig å ha autorisasjon eller tilgangstillatelse gitt av dette universitetet.
 • Eller gjennomføre studier som fører til å oppnå noen av de tidligere kvalifikasjonene i løpet av kurset der forhåndsregistreringen utføres, og være i stand til å akkreditere å oppnå det før datoen som ble fastsatt i den tilsvarende samtalen (se href = "https: //www.ucm.es/requisitos-de-admision-a-masteres ).
 • I tillegg må studenter fra utenlandske utdanningssystemer, hvis morsmål er forskjellig fra spansk, bevise nivå B2 i det spanske språket (eller høyere) .
 • Spesifikke krav som noen av de forespurte mestrene kan stille. Du kan konsultere det ved å gå inn på selve nettstedet til Master.
Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como ... Les mer

La Universidad Complutense de Madrid (UCM) es una institución de larga trayectoria y amplio reconocimiento social que aspira a situarse entre las primeras universidades de Europa y a consolidarse como centro de referencia para el continente latinoamericano. Minimér