masters.utu.fi

HAR DU BRAIN OG MIND FOR MENNESKELIG NEUROSCIENCE?

Mastergraden i menneskelig nevrovitenskap utdanner fremtidige eksperter for å forstå og måle menneskers hjernefunksjon og ytelse.

Studenter av det nye masterprogrammet vil få en dyp forståelse av menneskelig hjernefunksjon. De vil lære ikke-invasive billedbehandling metoder for å undersøke hjernen aktivering og struktur samt atferdsmetoder for å måle menneskelig kognisjon og ytelse. Programmet gir et sterkt grunnlag for å fungere som en human nevrovitenskapsekspert i ulike næringer som krever kunnskap og ferdigheter for å takle de komplekse problemene med hjernens oppførsel. Nyutdannede forventes å finne jobber, for eksempel i stoffutvikling, i bedrifter som utvikler nye helse- og spillprodukter, og i tilpasset markedsundersøkelse. Programmet gir også et sterkt grunnlag for å fortsette studier mot en Ph.D.

PROGRAMSTRUKTUR

60789_human-neuroscience-studies-120.png

Omfanget av masterprogrammet er 120 studiepoeng som skal gjennomføres om to år. Studiene består av hjernedimensjonsmetoder (22 studiepoeng), klinisk nevrovitenskap (25 studiepoeng), adferdsmetode for å måle menneskelig forståelse, oppfatning, bevissthet og ytelse (15 studiepoeng), valgfag (18 studiepoeng) og en masteroppgave (40 studiepoeng) ). Alle programdeler inneholder forelesninger, gruppearbeid, selvstudier og praktiske øvelser. Programmet krever en grunnleggende forståelse av viktige nevrovitenskapskonsepter. Avhengig av tidligere studiehistorikk, kan dette kreve ferdigstillelse av innledende nevrovitenskapskurs i første semester.

AKADEMISK FORTREFFELIGHET

University of Turku (est 1640) er blant de øverste prosentene av alle universiteter i verden. Åbo er kjent spesielt for sitt PET-senter som gir flere toppmoderne PET- og MR-skannere til menneskelige studier. Med en lang forskningstradisjon innen nevrovitenskap, sterke forskningsgrupper og utmerkede fasiliteter, er Åbo et flott sted å studere nevrovitenskap. Åbo har et unikt, kompakt campusområde med to universiteter, et universitetssykehus og en sterk klynge av medisinske og teknologibedrifter i nærheten, noe som skaper et inspirerende miljø for å studere og jobbe.

Programmet drives av Åbo Brain and Mind Center (TBMC) i samarbeid med eksperter fra tre fakulteter (fakultet for medisin, fakultet for samfunnsvitenskap og fakultet for naturvitenskap og teknologi). TBMC gir en tverrfaglig kontekst for omfattende teoretisk og praktisk utdanning i menneskelig nevrovitenskap. University of Turku har gode forskningsfasiliteter for ikke-invasiv hjernedimensjon, inkludert PET, MR, fMRI, EEG, TMS og optisk avbildning. Forskere i TMBC har et stort nettverk av forbindelser innenfor Åbo-området, i Finland og internasjonalt. Dette gir studentene gode muligheter til å jobbe og lære i praktiske forskningsprosjekter.

MASTEROPPGAVE

Masteroppgaven (40 studiepoeng) er en viktig del av programmets læreplan. Studentene skal skrive en forskningsplan, delta i et forskningsseminar, gjennomføre praktisk forskningsarbeid og skrive en teoretisk rapport om resultatene. Avhandlingen skal baseres på analyser av atferdsdata og / eller hjernedimensjonsdata utført i samarbeid med forskergrupper eller selskaper i Åbo-området eller andre steder.

KOMPETISJONSBESKRIVELSE

I masterstudiet vil du

  • lær å forstå og måle komplekse hjernefunksjoner på systemnivå
  • lær å måle menneskelig forståelse, oppfatning og oppførsel
  • lær å integrere hjernenivå og atferdsmålinger for å undersøke menneskelig ytelse i ulike sammenhenger
  • få kunnskaper og ferdigheter som er egnet for å forfølge en vitenskapelig karriere
  • utform og administrer ditt forskningsprosjekt
  • analysere atferds- og bildedata
  • jobber i internasjonale og tverrfaglige forskningsgrupper

JOB OPTIONS

Tverrfaglig masterstudium i human neurovitenskap gir deg den brede kunnskapen om å bruke adferdsmetoder, ikke-invasiv hjernedimensjonering og strukturelle hjernemålinger som indikatorer for det komplekse hjerneviktighetsforholdet i forskjellige innstillinger.

Programmet gir et sterkt grunnlag for å forfølge en karriere som en human nevrovitenskapsekspert. For eksempel kan kandidater fra Programmet

  • arbeid i medisinske selskaper og stoffutvikling
  • jobbe i helse- og viltbransjen
  • fortsette studier og forskning mot en PhD

KARRIERE I FORSKNING

Master of Science grad gir deg adgang til Ph.D. studier. Nyutdannede fra programmet er kvalifisert til å søke stillingen ved University of Turku Graduate School, UTUGS. Graduate School består av 16 doktorgradsprogrammer som dekker alle disipliner og doktorgradskandidater ved Universitetet.

GENERELLE GRAV KRAV

En bachelorgrad som formelt kvalifiserer søkeren til å få tilgang til masterstudium i landet der den er ferdig. Denne graden skal svare til minst 180 studiepoeng (europeiske studiepoeng) eller til minst tre års heltidsstudie. Du må også bevise dine engelskspråklige ferdigheter når du søker. Vennligst besøk nettsiden til programmet for mer informasjon.

© Åbo kommune og University of Turku Kommunikasjon

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurs fra University of Turku »

Sist oppdatert October 24, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 2020
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
10,000 EUR
per studieår. Opplæringsavgift for innbyggere i ikke-EU / EØS-land.
Deadline
jan. 31, 2020
Application period (approx.): 1 Dec 2019 – 31 Jan 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 2020
Sluttdato
Juli 31, 2022
Søknadsfrist
jan. 31, 2020
Application period (approx.): 1 Dec 2019 – 31 Jan 2020

aug. 2020

Location
Søknadsfrist
jan. 31, 2020
Application period (approx.): 1 Dec 2019 – 31 Jan 2020
Sluttdato
Juli 31, 2022