Masterstudiet i helseøkonomi, politikk og ledelse

Generelt

Programbeskrivelse

Masterprogrammet i helseøkonomi, politikk og ledelse gir et globalt perspektiv på det medisinske ledelsesfeltet og har en tverrfaglig tilnærming. Medisinsk ledelse tar for seg hvordan ressurser i form av kompetanse, kunnskap, materiell og andre eiendeler best kan brukes og utvikles for å forbedre menneskers helse.

karolinska

Program presentasjon

Studiet gir en mulighet for studentene å utvikle teoretiske og praktiske ferdigheter for å analysere helse- og helseproblemer på organisasjons- og policynivå. Målene er å forbedre deres eksisterende kunnskap og ferdigheter innen helseøkonomi, ledelse og politikk, og å hjelpe dem med å få teoretisk og konseptuell forståelse av helsesektorens funksjon.

Les mer om hvordan programmet er strukturert i programplanen .

karolinska2

Karrieremuligheter

Nyutdannede er godt forberedt på flere stillinger i privat og offentlig sektor, særlig myndigheter med ansvar for miljø og helse, både i Sverige og i utlandet. Programmet gir en solid foudation for nyutdannede som ønsker å fortsette studier på doktorgradsnivå (PhD).

karolinska3

Mer informasjon

For mer informasjon om søknad, spesifikke oppføringskrav og utvalg, besøk masterprogrammet i helseøkonomi, politikk og ledelsesside på Karolinska Institutet nettsted.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ... Les mer

Karolinska Institutet is a one-faculty university dedicated solely to the medical and health sciences, with a reputation for top quality research and innovation. Karolinska Institutet is consistently ranked in the top 50 universities globally and the top 10 medical universities in Europe. Minimér