Md farmakologi

Generelt

Programbeskrivelse

Historien om utdanning i farmakologi i Aserbajdsjan begynner med år 1938. Våre Institutt for farmakologi utdanner høyt kvalifiserte pharmaceutist med bachelor- og mastergrad å jobbe i helse, inkludert farmakologi feltet. Vår avdeling lærer studenten grunnlag for farmakologi - jakten på kilder til medisiner, metoder for å kontrollere kvaliteten på medisiner og utarbeidelse av ulike medisiner. Studentene får kunnskap og ferdigheter i gjennomføring av moderne metoder for kjemiske analyser og kjøp av nye medisiner. Elevene får også detaljert informasjon om mulig virkningen av medisinen på organismen, så vel som for å undersøke kvaliteten av medisin.

farmakologi

I dag er det mer enn 6500 høyt utdannede pharmaceutist med bachelor- og mastergrad i Aserbajdsjan. Nesten alle av dem er avgangselever på AMU Department of Pharmacology. 11 personer har nylig forsvart avhandling for doktorgraden og 44 personer PHD i farmakologi i spesialstoler i avdelingen.

Flere leger av kjemiske og biologiske fag som arbeider i Aserbajdsjan National Academy of Science er nyutdannede av Institutt for farmakologi i Aserbajdsjan Medical University. I dag de mest aktive nyutdannede av avdelingen fortsette sin utdanning i masternivå i spesialiteter som farmakologisk teknologi, farmakologisk kjemi, toksikologiske kjemi og pharmacogonosia.

Vilkår for masternivå utdanning ved Institutt for farmakologi er 2 år. I dag mer enn 350 lokale og utenlandske student studere i avdelingen få sine bachelor- og mastergrad i aserbajdsjansk, russisk og engelsk språk.

Det er 8 stoler i avdelingen: Chair for økonomi og organisering av Farmakologisk Technology; Leder av Pharmacogonosia og Botany; Chair of Pharmacology; Leder av Farmakologisk kjemi; Styreleder i biofysikk og Bioorganic kjemi; Chair of General og toksikologi kjemi; Chair of Social Sciences; Leder av det latinske språket.

Opptakskrav

High School Diploma med Passes i kjemi, biologi, fysikk pluss en Intermediate nivå i engelsk tilsvarende, IELTS 5.5 (TOEFL 550); eller med en TRC International University Foundation Programme Pass klasse.

Sist oppdatert mars 2017

Om skolen

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country.

Azerbaijan Medical University (AMU) founded in 1930, is one of the largest and most prestigious higher educational establishments in the country. Minimér