Den Medical Education Program er et 4-årig program med vekt på primærhelsetjenesten og varighet på 166 uker. Det gir en doktor i medisin grad (MD grad). MD Programmet består av to år med pre-kliniske kurs i kjernedisiplinene Gross Anatomy, biokjemi, histologi og cellebiologi, mikrobiologi / immunologi, nevrovitenskap, patologi, farmakologi og fysiologi. I løpet av det andre året orgel-systemet tilnærming brukes til å integrere grunnleggende vitenskap pensum innhold.

De prekliniske år gi integrering av klinisk innhold og tidlige kliniske erfaringer gjennom Innføring i kliniske ferdigheter, patofysiologi, Behavioral Sciences and Basic psykiatri. I tillegg er langsgående programmer i samfunnsmedisin, problembasert læring, geriatri, og medisinsk etikk integrert i utdanningssystemet i de to første årene.

Det tredje året gir de sentrale kliniske clerkships: Family Medicine, indremedisin, obstetrikk og gynekologi, pediatri, psykiatri og kirurgi. Det fjerde året utfyller disse kjerne kliniske erfaringer med avanserte rotasjoner i indremedisin, akuttmedisin, radiologi, Kirurgiske underspesialiteter og primærhelsetjenesten Selectives. Fem måneder av elektive rotasjoner gi ytterligere kliniske erfaringer i flere subspecialty felt.

En fem-årig program kan være tilgjengelig for studenter som trenger å gå på et lavere tempo i løpet av de grunnleggende vitenskaper. De to første årene er utvidet til tre.

The Medical Education Program er akkreditert av Liaison Committee on Medical Education (LCME), Middle States Commission on Higher Education (MSCHE), og Puerto Rico Council of Education (PR-CE)

Opptakskrav

Vanligvis fire år med undervisning på universitetsnivå er nødvendig for å forberede for inngangen til medisinske skolen; Imidlertid kan spesielle programmer (f.eks kombin Baccalaureate-MD programmer) tillate denne å bli redusert. Allmennutdanning som inkluderer samfunnsfag, historie, kunst og språk er stadig viktigere for utviklingen av legens kompetanse utsiden av vitenskapelig kunnskap domene. Ponce helsefag Universitetet tyder på at søkere søker med en BA / BS gjennomført på en høyskole nivå institusjon som er akkreditert av Rådet for utdanning av PR eller av en amerikansk accrediting organisasjon. Kandidater som har fullført en bachelorgrad vil bli prioritert. Innenfor bachelorgrad, er alle søkere om å ha fullført de pre-med kurs for å oppfylle kravene i de Puerto Rico Medical Board of Physicians ( "Junta de Licenciamiento y Disciplina Médica de Puerto Rico") og seks studiepoeng i matematikk. For disse forutsetningene, er online kurs ikke accepted.s. Kursene som kreves for opptak er som følger (skal inngå i bachelorgraden):

MDprogram

* En av følgende: Psykologi, sosiologi, antropologi, statsvitenskap, og / eller økonomi.

De engelske og spanske forutsetninger er direkte språkkurs (grammatikk og / eller litteratur). For den engelske kravet, klasser fra andre avdelinger beskrevet som "intensiv skriving" kan betraktes som erstatning.

I tillegg til ovennevnte krav, anbefaler vi på det sterkeste kurs arbeid i biokjemi, cellebiologi, genetikk, mikrobiologi, Liberal Arts og / eller humaniora.

 • Fullt tospråklige på engelsk og spansk (lese, skrive, snakke og forstå)
 • Minimum GPA på 2,7 på en fire-punkts skala (som beregnes ved AMCAS) er nødvendig for å bruke; vår gjennomsnittet er 3,5.
 • Minimum Science GPA på 2,7 på en fire-punkts skala (som beregnes ved AMCAS) er nødvendig for å bruke; vår gjennomsnittet er 3,2.
 • Fullføringen av en høyere grad i realfag eller helse alliert feltet kan brukes til å erstatte GPA og Science GPA på bachelorgrad.
 • Minimum MCAT poengsum er 494 - Ikke mer enn tre forsøk vil bli vurdert - MCAT scorene ikke senere enn tre år før søknad til PHSU.

binære programmer

Ponce Health Sciences University har en kombinert Baccalaureate-MD-programmet i konsortium med to private universiteter:

 1. Det pavelige katolske universitetet i Puerto Rico på Ponce (PUCPR) - Programmet med PUCPR inkluderer to år med pre-medisinske kurs på PUCPR og fire år i medisin på PHSU. Du må ta kontakt med sin general Science Department på 787- 841-2000 for mer informasjon.
 2. Inter University of PR på Ponce (UIA) - Programmet med UIA omfatter tre år med pre-medisinske kurs på UIA og fire år i medisin på PHSU. Du må ta kontakt med sin vitenskap Avdeling på 787-284-1912 for mer informasjon.

Hvert universitet er ansvarlig for utvelgelsen av kandidatene til å delta. De velges blant dem som viser fremragende ytelse i High School og College Board eksamener. For PHSU, må disse kandidatene overholde alle forutsetninger, men blir bedt om et minimum MCAT score på 20. Når studenten oppfyller alle opptak forutsetninger, vil automatisk bli tatt opp til Ponce Health Sciences University. Søknader behandles gjennom AMCAS.

Utvalgskriterier

Ved vurdering av søkerne, velger opptakskomité den beste av alle kandidater søke. PHSU ser for studenter av integritet og modenhet som viser omsorg for andre, lederskap potensial og en positiv holdning til å jobbe med mennesker. Preferanse vil bli gitt til lokale innbyggere, men søkere fra den amerikanske fastlandet er også invitert til å søke.

Den Opptak Komiteen vurderer søknader vurderer flere faktorer som inkluderer:

 1. Akademisk ytelse
 2. MCAT scorene
 3. Søkers essay
 4. Fritidsaktiviteter
 5. livserfaringer
 6. Erfaring fra helse-feltet (forskning, samfunnsarbeid)
 7. intervjuer
 8. Anbefalingsbrev

Akseptert søkere som fortsatt fullføre graden, må fullføre alle kurs som pågår på det faglige nivået de hadde opptrådt på søknadstidspunktet.

Advance Standing

Advanced Standing (Transfer)

MD Advanced Standing Committee vil vurdere søknader om overføring fra andre medisinske skoler til den andre eller tredje året av MD Program. Søkere må være i god faglig nivå. Studenter med faglige eller disiplinære sanksjoner vil ikke bli vurdert for overføring. Studenter som søker overgang fra LCME akkreditert skoler kan bli akseptert til det nivået som de søker, forutsatt at deres pensum er tilsvarende som for PHSU.

Antall aksepter vil alltid være avhengig av tilgjengeligheten av ledige plasser. . Preferanse vil bli gitt til lokale innbyggere.

Undervisning: Det vil være i henhold til studieåret som søkeren vil bli registrert i.

Advanced Standing Opptakskrav

 • Present bevis for en bachelor-grad fra en høyskole nivå institusjon akkreditert av PR Council of Education eller av en amerikansk accrediting organisasjon og er i samsvar med følgende emner:
MDadv

* En av følgende: Psykologi, sosiologi, statsvitenskap, økonomi, eller antropologi

 • Undergraduate GPA på 2.7 eller høyere (på en fire-punkts skala)
 • Fullt tospråklige på engelsk og spansk (lese, skrive, snakke og forstå)
 • Har tatt MCAT
 • Være en bona fide student i orden til hans / hennes Medical School
 • Ha gjennomført kurs i medisinstudiet tilsvarer PHSU læreplan før det året opptak blir forespurt.
 • USMLE Trinn 1 godkjent fortrinnsvis på første forsøk (for å søke om opptak til det tredje året)
 • Studenten må levere følgende:
 • Offisiell avskrift fra alle institusjoner deltok (lavere og høyere)
 • Offisiell utskrift fra medisinsk skole som kandidaten søker overføring
 • Brev av godt omdømme fra dekan ved medisinstudiet
 • Send inn to anbefalingsbrev fra professorer, faglige rådgivere eller kliniske veiledere fra medisinsk skole som studenten deltar, som kan kommentere hans / hennes akademiske prestasjoner, karakter og interesser.
 • Brev som forklarer årsaken (e) for å søke overføring til PHSU
 • Certificate of No Straffe Record (Police Lagersalg / Background Check)
 • Søknadsgebyr på $ 75, ikke refunderes

Ved aksept, er alle studenter pålagt å sende følgende:

 • Skriftlig bekreftelse på aksept og et ikke-refunderbart depositum på $ 100,00 for å sikre plass i inn-klassen.
 • Fysisk eksamen (ved hjelp av et skjema gitt av Opptakskontoret)
 • Helseattest fra Department of Health av PR
 • Bevis for oppdatert immunisering posten (må inkludere Varicella, Td Voksen, MMR og tre doser av hepatitt B).
 • Regler om tekniske standarder
 • Andre dokumenter vil bli varslet så relevant.

Klasser og kliniske rotasjoner begynne i juli hvert år.

Hvordan man søker

Søknad om opptak til MD Advanced Standing kan også fås personlig på Opptakskontoret.

Fristen for å sende inn fullstendig søknad er 15 mai samme år opptak er søkt.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 7 flere kurs fra Ponce Health Sciences University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 - 5 år
Heltid studier
Pris
142,613 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato