Medarbeider av anvendt vitenskap i sykepleie

Henry Ford College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Medarbeider av anvendt vitenskap i sykepleie

Henry Ford College

Hvis du er ute etter en karriere der ditt daglige arbeid gjør en forskjell, så sykepleie er for deg! HFC Nursing Programmet er utformet for å forberede kandidatene til å være omsorgsfulle, medfølende sykepleiere.

Vårt program gir et konsept basert læreplan som er utformet for å utvikle dine ferdigheter i både kunst og vitenskap i sykepleie. Innen du er ferdig, vil du være i stand til å bruke dagens vitenskapelige og klinisk dokumentasjon og teknologi for å levere individualisert omsorg, være godt bevandret i kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter som er nødvendige for å møte behovene til pasientene, og være grundig forberedt entry-level sysselsetting i sykepleiefaget. Du vil også være kvalifisert til å søke om å ta Nasjonalt råd lisensstatusen Eksamen for sykepleiere (NCLEX-RN).

Vårt program gir deg muligheten til å lære både i og utenfor klasserommet. Vi har en state-of-the-art simulering laboratorium hvor du kan øve på livaktige dukker i simulerte scenarier, og du vil ha muligheten til å få hands-on erfaring i kliniske områder på mer enn 20 ulike sykehus. Vi tilbyr også artikulasjon avtaler med Eastern Michigan University (EMU), Madonna University og Chamberlain College of Nursing hvis du er interessert i å jobbe mot en bachelor-grad uten tap av kurs direkte hos HFK.

Læringsutbytte

  • Bruk kunnskapsbasert praksis i levering av sykepleie.
  • Kommunisere effektivt med enkeltpersoner, familier, lokalsamfunn og helsevesenet team ved hjelp av en rekke metoder, inkludert informatikk.
  • Utnytte sykepleieprosessen og standarder for omsorg i å fremme helse og velvære, og i forebygging og håndtering av
  • sykdom for enkeltpersoner over hele levetiden.
  • Respekter kundens kulturelt mangfold ved å inkludere profesjonelle sykepleie verdier av juridiske, etiske og omsorgs atferd gjennom livslang læring.
  • Samarbeide som et medlem av det tverrfaglige helsevesenet team for å gi god behandling og integrere sikkerhet som reduserer skade på klienter.
  • Integrere kritisk tenkning og klinisk beslutningstaking til å ta gode kliniske vurderinger.
  • Talsmann på vegne av klienten, familien og samfunnet, som er en kilde til kontroll og fullverdige partnere når produsere medfølende omsorg.

Opptakskrav / Kvalifikasjon

Entre er konkurransedyktig. Programmet har en begrenset innmelding og tar opp studenter i høst og vinter semestre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Detroit, Michigan
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Detroit, Michigan
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen