Associate of Nursing - sykepleier i staten Washington

OlympicCollege01

Vennligst sjekk ut vår e-brosjyre!

OL-Agder er et toårig offentlig college i Washington State som tilbyr mer enn 70 ulike grader og sertifikater i akademisk overføring og faglig-tekniske programmer. Universitetsområdet i Bremerton ligger på en 33 mål stort område innrammet av utsikt over OL-fjellene, Mt. Rainier, saltvann viker, og Cascade Mountains.

Olympic College tilbyr flere programmer for å forberede kvalifiserte menn og kvinner til å levere kvalitet sykepleie. Sykepleie nyutdannede finne arbeid i en rekke helsetjenester innstillinger: hjemmesykepleien, sykehus, community-baserte byråer og mer.

OlympicCollege08

Olympic College tilbyr en to-årig sykepleier læreplanen er utformet for å forberede kvalifiserte menn og kvinner til å bli sykepleiere. De to-års pensum er godkjent av Washington State Nursing Care Quality Assurance Commission (www.doh.wa.gov/hsqa/Professions/Nursing), Og er akkreditert av Akkreditering kommisjonen for utdanning i sykepleie (www.acenursing.org). Programmet inneholder en balanse av allmennutdanning kurs, sykepleieteori og sykepleiepraksis. Etter aksept, vil de fleste studentene fullføre programmet i seks akademisk hold. SYKEPLEIER 151, dosering beregninger, krever minimum 3,7 grade point. Alle andre sykepleie kursene krever minimum 2,2 (80%) grade point eller over for å gå videre i sykepleierutdanning. Nyutdannede er forberedt på arbeidslivet som registrerte sykepleiere i hjemmetjenesten, sykehus, langsiktig omsorg, og nærmiljøbaserte omsorgsorganer. The Graduate av Nursing Program vil motta førsteamanuensis i Teknisk Arts Degree som kvalifiserer (for valgbarhet) for å ta NCLEX eksamen for lisensstatusen som sykepleier. Lisensen tillater sykepleier til å bruke den juridiske tittelen sykepleier i staten Washington.

OlympicCollege02

Hvorfor velge OL-College?

 1. Personlig oppmerksomhet og små klasser
 2. Rimelig undervisning og homestay
 3. Residential hall tilgjengelig på campus
 4. I bekvem nærhet til Seattle
 5. TOEFL ikke nødvendig
 6. Intensiv engelsk Program
 7. Gratis samtalepartnere
 8. International Student Club
 9. On-campus sysselsetting
 10. 4-og 6-ukers sommer økter med intensiv engelsk
 11. Garantert universitet overføring opptak til utpekte fire år universiteter
 12. Liten internasjonale studenter gir muligheter til å snakke engelsk
 13. Muligheter for å bli involvert i campus liv og gjøre livslange venner

Skole & Typiske Kostnader: Non-resident
Undervisning / avgifter $ 4053
Bøker / rekvisita $ 1095
Andre $ 3355
Rom / brett $ 9828
TOTAL $ 18 231

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
18,231 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato