Den Ergoterapi Assistant (OTA) Programmet gir studentene muligheter til å utvikle mellommenneskelige og kliniske ferdigheter, og fremmer livslang læring i et miljø for forskning for å sikre en vellykket karriere i helsevesenet.

Ergoterapi er et viktig helsetilbud som utøvere bruker yrke (målrettet aktivitet) som et middel for å hindre, redusere eller overvinne fysiske, sosiale og emosjonelle funksjonshemninger i mennesker i alle aldre. Noen av ansvaret til ergoterapi assistenter inkluderer gjennomføre behandlingstiltak designet av en ergoterapeut, tilpasse miljøet for personer med psykososiale og fysiske dysfunksjoner å maksimere uavhengig funksjon, og undervise i bruk av tilpasset utstyr, og kompenserende teknikker for å tilrettelegge ytelsen til daglig aktiviteter.

Den ergoterapi Assistant Program er et begrenset opptak, 70-kreditt time, AS studium. Hver OTA Søkeren må først bli tatt opp til College og møte pre-opptakskravene. Tjuefire søkere blir valgt hvert år av utvalg for program innmelding i vårsemesteret. The College forbeholder seg retten til å endre kravene til OTA program etter behov.

Programmet tilbys på Winter Haven Campus. OTA kurs tilbys vanligvis 8:30 til 06:30, vanligvis to til tre dager i uken (mandag, tirsdag og onsdag, eller mandag, tirsdag og torsdag, avhengig av begrepet). Programmet krever fulltids engasjement gjennom hele året, inkludert sommeren. Den inneholder 14-studiepoeng av klinisk feltarbeid (nivå I og II), som er gjennomført på ulike steder i Polk County, og tilstøtende fylker.

Inntakskriteriene

Tegningsperioden for OTA-programmet er 1. september til 30. september. Følgende er minimumskrav for opptak til ergoterapi Program: 1. Potensielle studenter må få aksept for å Polk State College som grad-søker studenter med alle nødvendige opptak dokumenter mottatt av kontoføreren kontor.

 1. Studentene må gjennomføre eventuelle nødvendige utviklingsmål utdanning kurs.

Tre. Studentene må ha en samlet GPA på 2.0 etter søknad til programmet.

 1. Følgende forutsetning kurs må være fullført (før opptak til programmet) med karakteren C eller høyere:
 • BSC 2085C - Menneske anatomi og fysiologi jeg
<li>PSY 2012 - General Psychology</li> 
<li>ENC 1101 - College sammensetning jeg</li> 

 1. Studentene må gjennomføre 20 timers observasjon av ergoterapitjenester. Timer skal dokumenteres på OTA Program Observation timer Form, som er tilgjengelig i programmet hjemmeside, på www.polk.edu/OTA.

 2. Studentene må sende inn en CV. En mal er tilgjengelig i OTA "Skjemaer" nettside under https://www.polk.edu/occupational-therapy-assistant/forms/ Merk: Observasjonstiden er gyldig i inntil tre år fra datoen for ferdigstillelse.

Forkunnskaper til et program og kurs som kan tas før opptak kan endre seg. Studenter ennå ikke er tatt opp kan være nødvendig å ta ytterligere eller alternative forutsetninger før opptak til programmet.

Andre Program Krav

EN. Følgende må være gjennomført senest første dag av klasse ved hver elev tatt inn i programmet, og dokumentasjon skal leveres direkte til Academic Feltarbeid Koordinator:

 • Gjennomføring av en fysisk undersøkelse.
 • Fullføring av alle vaksinasjoner og smittsomme sykdommer screenings, inkludert en Tuberkulose PPD, stivkrampe vaksinasjon eller booster (må ha blitt gjort i løpet av de siste 5 år), MMR vaksine (meslinger / kusma / røde hunder) eller en MMR titer, en Varicella titer, og en hepatitt B-vaksinasjon (valgfritt, men anbefales).
 • Sertifisering i HLR.
 • Sertifisering i AIDS / HIV forholdsregler (1 time).

B. Følgende må være ferdig innen en angitt dato i april, i forberedelsene til sommeren feltarbeid rotasjoner:

 • Innlevering av en Level II Florida Department of Law Enforcement (FDLE) bakgrunnssjekk.
 • Fullføring av 10-panel narkotika screening.
 • Ferdigstillelse av finger utskrift for dokumentasjon.
 • Elevene trenger å oppdatere de ovennevnte opptakskrav hvert år. Informasjon vedrørende gjennomføring av disse ekstra opptakskrav er levert av fakultetet under orienteringsmøte planlagt i november.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 11 flere kurs fra Polk State College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
- In-state $ 112,22 per kreditt time, Out-of State $ 409,06 per kreditt time
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato