Formålet med Respiratory Care Program er å forberede fremragende avansert nivå respirasjonsterapeuter (RTS) for å møte de dynamiske helsetjenester behovene i samfunnet. Den Respiratory Care Program er karriere-orientert, og består av klasserommet, laboratorium, og kliniske erfaringer. Programmet er en to-års pensum som tilbyr en Associate of Science i Respiratory Care grad. Etter vellykket gjennomføring av lisensstatusen eksamen, skal kandidaten i stand til å delta i en spennende karriere som arbeider med personer som kan ha en rekke lunge- og / eller hjertesykdommer.

Respirasjonsterapeuter (RTS) har spesialisert seg på evaluering, behandling og pleie av pasienter med hjerte- og lungeproblemer. RT arbeider innenfor rammen for legenes ordre og / eller etablerte protokoller for å administrere åndedrettsterapi for pasienter med kronisk sykdom (slik som astma og emfysem), så vel som akutt sykdom (slik som drukning, hjertesvikt, eller sjokk). RT er medlem av sykehusets hjertestans Team og er ansvarlig for etablering og vedlikehold av pasientens luftveier samt livet støtte utstyr. RT arbeider med noen av de mest avanserte maskiner og medisinsk skrøpelige pasienter til stede i helsevesenet i dag. Flertallet av luftveis terapeuter jobber på sykehus i Åndedrett- eller Hjerte avdelinger. Kritisk tenkning, pasient og miljø vurdering ferdigheter, og evidensbasert klinisk praksis retningslinjer gjør at luftveiene terapeuter til å utvikle og implementere effektive omsorgsplaner, pasientstyrt protokoller, og sykdomsforebygging og sykdom lederprogrammer. RT kan spesialisere seg i områder som neonatal omsorg, pediatri, kritisk omsorg, og lungerehabilitering. Andre karrieremuligheter er tilgjengelig i legekontorer, hjemme omsorg, utdanning, salg og rådgivning.

Den Respiratory Care Program er et begrenset opptak program som består av 76 studiepoeng og tildeler førsteamanuensis i Science i Respiratory Care etter vellykket gjennomføring. Som et begrenset opptak program, må hver søker først bli tatt opp til College og møte pre-opptakskravene. Søkere blir valgt hvert år for å starte programmet i høstsemesteret. The College forbeholder seg retten til å endre programmet og dets krav etter behov.

Den Respiratory Care Program krever en fulltids engasjement gjennom hele året, inkludert en sommer sikt i løpet av det første året. På grunn av kliniske og spesifikke kurs som kreves i programmet, skal studenten oppfordres til å fullføre de fleste av nødvendige realfagene før du går inn i programmet. De fleste kurs tilbys fra mandag til fredag. Kliniske erfaringer er integrert i Respiratory Care Program. De kliniske oppgaver er gitt i området helseinstitusjoner og kan bli tildelt i løpet av en dag shift (06:00 til 03:00) eller en kveldsskift (14:30 til 11:00). De Respiratory Care foredrag og lab kurs tilbys på Lakeland Campus på 3425 Winter Lake Road.

Akkreditering

Den Respiratory Care Program er akkreditert gjennom Kommisjonen en akkreditering for Respiratory Care, 1248 Harwood Road, Bedford, TX 76021-4244; Telefon: 817.283.2835.

Inntakskriteriene

Den Respiratory Care Program bruker en selektiv innleggelser prosessen. Søkere valgt for programmet gå inn i høst (Term 1). Følgende er minimumskrav for søknad til Respiratory Care Program:

 1. Potensielle studenter må få aksept for å Polk State College som grad-søker studenter med alle nødvendige opptak dokumenter mottatt av kontoføreren kontor.
 2. Søkere må oppnå statlige standarder for plassering på state-mandat college plasseringsprøve (eller en godkjent tilsvarende) og fullføre eventuelle nødvendige Utviklings Educations kurs.
 3. Studentene må ha en samlet GPA på 2.0 (eller høyere) på tidspunktet for søknad og opptak til programmet.
 4. Følgende forutsetning kurs arbeid må pågå (eller fullført) på tidspunktet for søknaden, og karakteren C eller bedre må være oppnådd i hvert kurs:
 5. ENC 1101 College Sammensetning jeg
 6. MAC 1105 College Algebra (eller et høyere nivå MAC selvfølgelig)
 7. BSC 2085C Menneskelig anatomi og fysiologi jeg
 8. Merk: BSC 2085C og BSC 2086C må være gjennomført innen sju år fra søknadstidspunktet og aksept til programmet. Unntak fra denne politikken kan gis av Program Director og er basert på den enkeltes utdanning og erfaring.

Studentene skal levere en komplett og nøyaktig Allied Health Søknad til Respiratory Care Program Director.

Merk: Forutsetninger til et program og kurs som kan tas før opptak kan endre seg. Studenter ennå ikke er tatt opp kan være nødvendig å ta ytterligere eller alternative forutsetninger før opptak.

Utvalgskriterier

Alle kvalifiserte søkere blir vurdert for Respiratory Care Program. De mest kvalifiserte søkere blir valgt basert på nåværende innmelding; utfylt kurs; og kumulativ karakter punkt gjennomsnittet i forutsetning kurs, program kurs, og tidligere kurs arbeid. Den Respiratory Care Program valgkomiteen kan benytte medlemmer av Polk State College Respiratory Care Advisory Board. Utvalget består av ulike arbeidsgivere til luftveis terapeuter, inkludert flere sykehus luft omsorg styremedlemmer.

Andre Program Krav

Opptakskrav som må fullføres etter at utvelgelsesprosessen er avsluttet for å være registrert i programmet inkluderer:

 • Gjennomføring av en fysisk undersøkelse og viktige funksjoner eksamen.
 • Gjennomføring av vaksinasjoner og smittsom sykdom screenings.
 • Ferdigstillelse av HLR-sertifisering for helsepersonell.
 • Innlevering av en signert erklæring som attesterer ikke-committance av spesifikke kriminelle handlinger.
 • Gjennomføring av et medikament screening av en avdeling-godkjent leverandør.
 • Gjennomføring av en nasjonal bakgrunn sjekk av en avdeling-godkjent leverandør.

Den Respiratory Care Program gir informasjon om gjennomføring av disse tilleggskrav opptak med akseptbrevet. Søkere med en bestemt overbevisning eller en positiv doping screening kan ikke bli akseptert inn i Respiratory Care Program. Positive narkotika screenings og bestemte overbevisning historier som oppstår etter full opptak og immatrikulering i programmet er rettet i henhold til avdeling politikk og kan være grunn til oppsigelse fra programmet.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 11 flere kurs fra Polk State College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
11,000 USD
In-state $ 112,22 per kreditt time, Out-of State $ 409,06 per kreditt time
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato