Programoversikt

Pust livet inn i arbeidet ditt

Respiratorisk terapeut er et kritisk medlem av helsevesenet, og gir grunnleggende og kritisk omsorg til pasienter som lider av respiratoriske sykdommer. Graduering fra Respiratory Care Program på Santa Fe College kvalifiserer den utdannede til å ta alle de credentialing undersøkelser tilbys av styret for respiratorisk omsorg.

Helsesektoren for respiratorisk terapi fokuserer på å behandle pasienter med kardiopulmonale (hjerte / lunge) sykdommer og pustevansker. Santa Fe College's Respiratory Care Program er fullt akkreditert av Komiteen for Akkreditering for Respiratory Care (CoARC) og har en avansert målgruppe, registrert respiratorisk terapeut (RRT) utfallsmål. Nyutdannede av programmet har for øyeblikket en 100% pass rate på Nasjonalt styre for Respiratory Care (NBRC), opptaksnivå eksamen og en 90% pass rate for Registrering credentialing eksamen. Programmet har en nesten 100% stillingshistorie, og årlige kandidater / arbeidsgiverundersøkelser indikerer et høyt nivå av tilfredshet.

Respiratory Care-yrket består av sertifiserte og registrerte respiratoriske terapeuter, som gir hjelp til personer som opplever respiratoriske problemer. Respiratory Care-fagfolk gir omsorg som spenner fra enkel åndedrettsvern til komplekse livreddende teknikker som brukes i kritisk omsorgsinnstilling for pasienter i alle aldre. En Respiratory Care Therapist får opplæring i kritisk omsorg og avansert livsstøtte. De er involvert i direkte pasientbehandling i administrasjon av ulike fuktighets- og aerosolterapier, pustebehandlinger og invasiv kritisk pleieteknikk. Åndedrettspleie Terapeuter er involvert i alle aspekter av respiratorisk omsorg, inkludert nyfødt, akutt, diagnostikk og kronisk rehabiliteringsbehandling.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 3 flere kurs fra Santa Fe College »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato