Medisin MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor in Surgery)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Oversikt

Vår 5-årige MBBS i medisin er designet for å utstyre deg med den faglige kunnskapen, kliniske ferdighetene og personlige egenskapene som trengs for å bli en kompetent lege. Vi gir deg den erfaringen som trengs for å trygt ta evidensbaserte kliniske beslutninger som vil utgjøre en forskjell i folks liv. Du vil bli tildelt en grunnleggende medisinsk kvalifikasjon kalt Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS) og er da kvalifisert til å gjennomføre din Foundation / Residency-trening.

MBBS er åpen for studenter utenfor Storbritannia og EU. Ved den første muligheten vil vi diskutere med Health Education England og Office for Students, for å gjøre det mulig for oss å tilby medisingraden til studenter fra Storbritannia og EU.

stipend

Brunel Medical School vil tildele 10 stipend spesielt for MBBS medisin for 2021/22 oppføring. For informasjon kan du gå til stipendets webside.

Verdi

Hvert stipend har en samlet verdi på £ 30.000 over hele løpet av kurset ved å tilby vellykkede studenter £ 6.000 per år bidrag til skolepengerbetalingen.

Tildelingsprosess

Alle MBBS-søkere som ikke er EU / UK, kan søke om et Brunel Medical School International Scholarship. Stipend blir tildelt på meritter og blir vurdert og scoret på:

 1. Skole- / høgskoleløpers karakterer
 2. MBBS intervjuprestasjon
 3. Et kort medisin-papir.

Hvordan søke

Kandidater kan søke om et Brunel Medical School International Scholarship fra 5. september 2020.

De fulle vilkårene for stipendene vil bli publisert på nettstedet senere i 2020. For generelle henvendelser, vennligst kontakt vårt henvendelsesteam.

Kliniske plasseringer

Du vil gjennomføre et bredt spekter av kliniske plasseringer som spenner over London og Sørøst-England. Her vil du ikke bare observere - du har muligheten til å anvende din kliniske kunnskap i kliniske situasjoner i det virkelige liv.

Læring og undervisning

Du lærer hvordan du kan jobbe som en del av et flerfaglig team gjennom kommunikasjonsevner, simulering og etisk beslutningstaking, som alle vektlegges gjennom hele kurset. Vi er blant de få medisinske skoler i verden som bruker teambasert læring som vår viktigste metode for klasseromsundervisning. Du vil lære i topp moderne fasiliteter og bli undervist av høyt erfarne klinikere og akademikere i verdensklasse i små grupper for anatomi og utvikling av kliniske ferdigheter.

Avansert trening i kliniske ferdigheter

Du får undervisning i kliniske ferdigheter og diagnose fra første termin av MBBS. Dette vil gjøre det mulig for deg å gradvis bygge og utvikle din kliniske kunnskapsbase gjennom din tid på Brunel til et avansert nivå, klar for klinisk praksis.

Til å begynne med vil opplæringen din for kliniske ferdigheter finne sted på vårt helt nye, moderne lærings- og undervisningssenter, støttet av kliniske ferdighetslaboratorier og avansert digital teknologi. Deretter vil du i kliniske omgivelser gå videre fra observasjon til å utføre disse ferdighetene under tilsyn. Du vil også jobbe med pasienter på campus så vel som i kliniske omgivelser.

Tidlig pasientkontakt

Du vil ha verdifull pasientkontakt det første året og over MBBS-kurset. Dette vil styrke læring og ferdigheter tilegne deg for å gjøre studiene dine relevante for din fremtidige rolle som lege.

Forbedret læring

Vi er en liten medisinsk skole, noe som betyr at forholdet mellom studenter og ansatte er ideelt, slik at du ikke skal føle deg fortapt i en stor klasse. Det er en-til-en-tutorials og gruppestudier i klasserommet, utmerket pastoralpleie og muligheter for å bygge livslange vennskap med studenter fra hele verden.

Interaktiv læring

Vi har en interaktiv tilnærming til å studere medisin for å gi deg en dyp læringsopplevelse for å forstå vitenskapen og kunsten i klinisk praksis og hvordan helsesystemer fungerer. Du vil kunne lære av hverandre, fra klinikere og pasientene selv.

Interfaglig og flerfaglig læring er et viktig aspekt av kurset vårt. Du kommer til å samhandle med medstudentene dine på de andre helsefaglige kursene hos Brunel - sykepleiere, sosionomer, fysioterapeuter, ergoterapeuter, legepersonell, lære med og fra hverandre.

Primæromsorgsundervisning

Du vil ha praktisk klinisk undervisning i primæromsorg med muligheten til å jobbe sammen med lokale helseteam. Du vil oppdage mange forskjellige medisinske temaer: sykdomsforebygging, helsefremmende arbeid, rådgivning, pasientopplæring, diagnose og håndtering av akutte og kroniske sykdommer.

Fokusert på pasientens atferd

MBBS-kurset vårt legger vekt på den "personsentrerte" tilnærmingen. Dette betyr at du først vil lære hvorfor mennesker lider av tilstanden deres og de forskjellige fysiske og sosiologiske faktorene bak, og deretter hvordan de skal behandle tilstanden. Du vil oppdage en helhetlig tilnærming til medisin, viktigheten av pasientens atferd og verdier, og hvordan hele familien kan påvirkes.

Inntakskrav

Akademiske kvalifikasjoner:

 • A-nivåer: Søkere skal normalt ha, eller forventes å oppnå, minimum karakterer AAB på A-nivå, for å omfatte enten kjemi eller biologi, en annen vitenskap (kjemi, biologi, fysikk eller matematikk) og et tredje fag (unntatt Generelle studier).
 • International Secondary School Qualifications: Søkere bør ha eller forventes å oppnå et mønster av karakterer som tilsvarer AAB på A-nivå, for å omfatte enten kjemi eller biologi og en annen vitenskap (kjemi, biologi, fysikk eller matematikk) på de høyeste seniorene nivå studerte. Se pdf-dokumentet for alle aksepterte kvalifikasjoner.
 • Internasjonal Baccalaureate: Søkere bør ha, eller forventes å oppnå, en total poengsum på minst 33 poeng med høyere nivå 6 og høyere nivå 5 i enten kjemi eller biologi og en annen vitenskap (kjemi, biologi, fysikk eller matematikk).
 • Matematikkunnskaper: Den nødvendige matematikkompetansen til minst grad C i matematikk GCSE (eller tilsvarende).
 • Nyutdannede: En høyere grad av 2. klasse (2.1) i et medisinemne vil bli vurdert fra sak til sak.

Søkere som har vært nødt til å ta om igjen kvalifikasjonene som kreves for opptak til MBBS-programmet, vil bli vurdert fra sak til sak der det har vært alvorlige formildende omstendigheter.

Engelsk språkkunnskaper:

 • En morsmål i engelsk: oppnå minst grad C i et engelsk fag som GCSE (eller tilsvarende),
 • En ikke-morsmålet engelsk: oppnåelse av IELTS 7 med ikke mindre enn 7 i hvert underavsnitt.

Egenskapsprøve for medisinsk skole f.eks. BMAT og UCAT:

Disse testene er ikke et krav; søkere som har tatt slike tester, kan imidlertid ønske å levere testene sine som bevis.

Studieavgift

 • 40 000 £ (2021/22 oppføring)

NB. Studieavgiften vil øke årlig, med ikke mer enn 5% eller RPI (utsalgsprisindeksen), avhengig av hva som er størst.

Student valgfag

Du har muligheten til å velge og oppleve medisinsk praksis i et helt annet miljø.

I år 5 av MBBS-kurset ditt (og etter endelige eksamener) har du muligheten til å fullføre et 8-ukers valgfag (6-ukers plassering og 2-ukers ferie) enten i Storbritannia eller i utlandet. Dette er en utrolig spennende del av kurset der du får muligheten til å velge og oppleve medisinsk praksis i et helt annet miljø.

Mange studenter drar kanskje til et annet land (ofte sammen med vennene sine) for valgfaget. Men det er ikke obligatorisk å reise utenlands, for du kan oppleve ulik sosial bakgrunn, kulturer og medisinske forhold i Storbritannia. De mange regionene i Storbritannia er faktisk forskjellige, så de kan tilby nye kliniske områder å utforske.

Målet med Brunels kliniske valgfag er å utvide den kulturelle opplevelsen av klinisk praksis og å delta aktivt i pasientbehandling i forkant av ditt første innlegg som Foundation Year 1 Doctor. Det er mulig at du vil føle at denne plasseringen er utenfor komfortsonen din, men det er verdifull forberedelse til utfordringene fremover.

Valgplassen er selvfinansiert; reiser og overnatting finansieres ikke av universitetet. Kostnadene er varierende og vil avhenge av plasseringen. Studenter som leter etter rimeligere valgfag, vurderer generelt de britiske alternativene.

Utenlandske valgfag er tillatt under forutsetning av at studentene har bestått avsluttende årseksamen ved første semester (før valgfaget). Studenter som ikke lykkes med å bestå de endelige vurderingene av MBBS-kurset, vil trenge å ta dem på nytt i tide for å oppgradere og starte sin første jobb. Derfor er valgfrie perioder for de som må ta vurderingene generelt kortere og begrenset til en UK-basert plassering.

Læreplan (forutsatt godkjenning)

130360_DPS-7613-MBBS-Curriculum-Graphic-Layout-Ideas-AH-v7-FINAL-1-Extended-OUTLINE-700pxw.png

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

From September 2021 we’re excited to be introducing a 5-year undergraduate degree in Medicine leading to the award of Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). The new Brunel Medical School is ... Les mer

From September 2021 we’re excited to be introducing a 5-year undergraduate degree in Medicine leading to the award of Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery (MBBS). The new Brunel Medical School is part of the College of Health and Life Sciences. Our 5-year MBBS in Medicine is open to students from outside the UK and EU. At the earliest opportunity, we will be discussing with Health Education England and the Office for Students, to enable us to offer our medicine degree to students from the UK and EU (to be confirmed) in the near future. Minimér