Les den offisielle beskrivelsen

MS Biomedical Engineering

Tilknyttet både Hajim School of Engineering & Applied Sciences og School of Medicine & Dentistry, Graduate Program i Biomedical Engineering ved University of Rochester har blitt designet fra bunnen av for å understreke anvendelse av tekniske ferdigheter til biomedisinsk problemløsning både Masters og doktorgradsnivå.


Med tilgang til over 40 laboratorier på River Campus, Medical Center, og Strong Memorial Hospital, kan elevene skreddersy sin egen tverrfaglig opplæring opplevelse. Flere aktive sentre og tilknyttede grupper har forskningssamarbeid muligheter i et bredt spekter av områder.


Med fasiliteter både i den nybygde Robert B. Goergen Building for Biomedical Engineering og Optikk og i University of Rochester Medical Center, tilbyr programmet state of the art dedikerte trening laboratorier, tett individuell oppmerksomhet og fakultetet veiledning, og en voksende og innbydende lærings fellesskap hvor du vil finne gode venner og fremtidige kolleger.

Curriculum


Avdelingen tilbyr to typer Master of Science grader. Den første er Plan A eller "avhandling" master og den andre er Plan B eller "kurs" master. Det primære målet for de Plan A master er for en student å kunne utføre og kommunisere en grundig forskningsprosjekt. I Plan A, er kurs tatt både til støtte for forskningsprosjektet og å utvide studentens pedagogisk erfaring. Det primære målet for de Plan B master er for en student å utvikle og demonstrere sin avansert forståelse av biomedisinsk tekniske prinsipper. Kursene er valgt for å gi dybde i et område av studentens interesse og for å utvikle en forståelse av bredden i applikasjoner i biomedisinsk engineering. Plan B mastergrad avsluttes med en exit eksamen (se graduate håndbok), mens Plan A mastergrad krever en disputas.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato