Ms i ernæring

College of Saint Elizabeth

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ms i ernæring

College of Saint Elizabeth

Master of Science i ernæring (online) program kombinerer avansert studium i ernæring med en unik, kompetanse-basert læreplan som gir ernæring og helsepersonell med et bredt perspektiv av dagens problemstillinger i ernæringsforskning og etikk, helsefremmende og sunn aldring, rådgivning og kommunikasjon og folkehelse og programplanlegging. Programmet legger vekt på måter å innlemme ny forskning, bevisbaserte applikasjoner og entreprenørskapsfag i næringsutøvelsen.

Studenter i MS i ernæring kan velge en konsentrasjon i Entrepreneurial Nutrition Practice eller Community Nutrition and Wellness. Alle kjernekurs og de fleste valgfag tilbys på nettet, og det er mulig å tjene graden helt online.

Dette programmet forbereder studentene for en rekke karrieremuligheter i næringsliv, regjering, helsevesen og utdanning. Nyutdannede jobber i privat praksis, ernæringsutdanning, skolesystemer, mat og farmasøytisk industri, klinisk og bedriftsforskning, fellesskapsorganisasjoner, sykehus, offentlige helseforetak, velvære- og helsefremmende programmer, supermarkeder og treningsfasiliteter.

Unike elementer av dette programmet

  • Rangert i topp 15 landsomfattende av beste colleges.com.
  • Konsentrasjoner i næringsdrivende ernæring, fellesskap ernæring og velvære er tilgjengelig.
  • Tverrfaglige klasser om etiske problemstillinger ved levering av helsetjenester.
  • Kurs tilbys på nettet.
  • Valgfrie kurs designet for å møte personlige mål.
  • Valg av akademisk portefølje, handlingsforskning eller masteroppgave capstone alternativ tilgjengelig.

Hvordan du vil dra nytte av det

Etter fullføring av MS i ernæring, vil studentene ha fått avansert akademisk trening og vil være forberedt på å:

  • Oversett tilnærmingsteori til forskjellige målpopulasjoner og bruk gjeldende næringsforskning til bevisbasert ernæringspraksis.
  • Demonstrere profesjonelt lederskap gjennom kommunikasjon av ernæringsforskning ved hjelp av profesjonelle aktiviteter som stipendskrift, peer reviewed journal publikasjoner og / eller profesjonelt nivå presentasjoner.
  • Anerkjente de psykologiske, sosiale og etiske faktorene som påvirker helse- og ernæringspraksis og virkningen på levering av ernæringstjenester fra ulike perspektiver.

Grad Krav

  • Totalt 30 studiepoeng som omfatter tverrfaglig baserte kurs, avansert ernæring og metabolisme, faglig kommunikasjon, aktuelle emner innen forebyggingsnæring og forskningsrelaterte kurs.
  • De gjenværende valgfagene kan tas med vekt som møter studentens individuelle plan.
  • Den faglige porteføljen, handlingsforskning eller masteroppgaven kan utformes innenfor vektområdet.

Opptakskrav

  • Utfylt søknadsskjema
  • Personlig utsagn
  • CV
  • To anbefalingsbrev
  • Offisielle transkripsjoner fra alle studenter og studenter (hvis aktuelt) høyskoler / universiteter deltok

For internasjonale studenter:

  • Offisielle transkripsjoner fra alle post-sekundære institusjoner. Internasjonale transkripsjoner må vurderes av NACES (dvs. WES) på kurs på kursbasis.
  • TOEFL / IELTS (om nødvendig)

Program Options

Alternativ A:

Designet for den registrerte diett eller student som nylig har gjennomført et opplært treningsprogram akkreditert eller godkjent av Akkrediteringsrådet for utdanning i næring og diett av Akademiet for ernæring og diett. Studenter som er akseptert under valg A, kan være kvalifisert til å motta opptil ni studiepoeng timer mot sin grad hvis utdannet nivå kurs ble fullført under sitt kostholdsstipendiat og møte programkrav. Studiepoengene må forhåndsgodkjennes av kandidatstudenten.

Alternativ B:

Intensert for den som har baccalaureat i mat, næring og / eller dietetikk (ikke-RD) eller den som har bachelorstudium i et ikke-næringsområde som ønsker en avansert grad i ernæring. Studentene må oppfylle forutsetninger for opptak.

Alternativ C:

Designet for studenten som søker en kombinert MS i ernærings- og diettstøtteprogram. Etter vellykket gjennomføring, mottar studenten en MS i ernæring og en verifisering av kostholdsstudier, og er kvalifisert til å sitte på National Registration Examination for Dietitians (RD / RDN). For å søke om dette alternativet, se Dietetic Internship Applikasjonsmateriale på www.cse.edu/di. Søkere til dette alternativet må delta i Dietetic Internship Centralized Application Services (DICAS) og D & D Digital datamaskin matching. Se separate programopptak og programkrav tilgjengelig på www.cse.edu/di.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
12 - 15 måneder
Deltid
Price
Pris
1,001 USD
Per kreditt time.
Information
Deadline
Locations
USA - Morristown, New Jersey
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Morristown, New Jersey
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen