Les den offisielle beskrivelsen

Den dynamiske helsevesenet feltet presenterer stadig skiftende utfordringer for fagfolk. Master of Science-grad i Health Administration (MS) programmet ved University of St. Francis er utformet for studenter som har kunnskap og erfaring i bestemte områder av helsevesenet og søker en bredere forståelse av feltet. Mens programmet tilbys i en praktisk format, er strenge innholdet. Læreplanen omfatter både teorier om ledelse og dens praktiske anvendelse i helsevesenet feltet. Lyd administrative ferdigheter-systematiske, kritiske og fordomsfri etterforskning av litteratur og data for løsning av utfordrende problemer-er avgjørende for fagfolk forbereder seg til stadig viktige roller i dagens samfunn.

The Health Administration Program ikke bare tar for faglig teknisk kompetanse, men yrkesetikk for tjenesten.

Hvem er HA studenter?

Den typiske student i dette programmet har vært ansatt i et helsevesen organisasjon for en rekke år. Studenten er oppadgående mobile og forventer denne utdanningen for å forbedre hans / hennes evner innenfor helsetjenester organisasjon.

For arbeider fagfolk

USF tilstreber å gi en kvalitet pedagogisk program som passer inn i de travle livene til voksne elever. Studentene kan fullføre sin HA program i sitt eget tempo mens du fortsetter å arbeide. Klasser tilbys på nettet med noen kurs møte en kveld i uken eller på seks hele dagen lørdag økter i løpet av 14-ukers semester på steder over hele landet.

praktisk

Kurs kjøre tre semestre i året (høst, vår, sommer) og en student kan gå inn i programmet i løpet av noen semester. Dette ni-retters program (36 studiepoeng) kan være ferdig i bare 15 måneder. Kursene er anslått for tre år av gangen, slik at studenten til å planlegge hans / hennes timeplan.

Fleksibel

Hele HA Programmet tilbys online og på stedet i enkelte steder (se nedenfor). Online kurs er et levedyktig alternativ for fagfolk med travle personlig, arbeid og / eller reiseplaner. Den elektroniske kursinnhold, krav og oppgaver, samt semester kalenderen, er de samme som på campus kurs. Studenter regelmessig samhandle med fakultetet, som er spesialtrent til å tilby et utfordrende, spennende og meningsfull online kurs erfaring. I tillegg til elektronisk format, er det noen valgfag tilbudt en kveld i uken, og på seks hele dagen lørdag økter.

Steder stedet

Den MS-programmet er i dag tilbys på stedet i:

  • Birmingham, AL
  • Joliet, IL

For up-to-date steder, se "Er dette tilbys i staten?" På linkene til venstre.

Praktisk

Studentene kan fullføre en HA grad når som helst, hvor som helst gjennom sine bærbare, hjem eller kontor datamaskiner, og en Internett-leverandør. Fra opptak gjennom konfirmasjonen, USF arbeider også med studenter for å sikre at alle deler av utdanningsprosessen fremgang jevnt.

Praktisk erfaring

Fakultetet i HA-programmet har både faglig legitimasjon og praktisk erfaring. Den fulltids fakultetet er aktive innen rådgivning, forskning og yrkesorganisasjoner. Den undervist er profesjonelle i innholdet av kursene de underviser. De bringe sine erfaringer til klasserommet for å gi studentene umiddelbar, praktisk anvendelse.

Nettverk

Studenter i HA-programmet er individer som deler målet om faglig vekst og utvikling, og bringer til klasserommet deres perspektiver og bakgrunner. Studentene lærer fra hverandre som de bygge nettverk og dele kunnskap i et bredt spekter av utdanning og næringsliv som tema. Klassestørrelse gjennomsnitt mellom 15 og 20, noe som gir mulighet for en spennende interaktiv læringsmiljø.

Opptakskrav

Påfør i dag! Det er ingen avgift for å søke. For å bli vurdert for opptak, må en student ha minst to år med betydelig erfaring i helsevesenet feltet og en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet, og et minimum 2,75 GPA.Computer kompetanse i tekstbehandling og regneark er nødvendig.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
15 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato