Read the Official Description

Den dynamiske helsevesenet feltet presenterer stadig skiftende utfordringer for fagfolk. Master of Science-grad i Health Administration (MS) programmet ved University of St. Francis er utformet for studenter som har kunnskap og erfaring i bestemte områder av helsevesenet og søker en bredere forståelse av feltet. Mens programmet tilbys i en praktisk format, er strenge innholdet. Læreplanen omfatter både teorier om ledelse og dens praktiske anvendelse i helsevesenet feltet. Lyd administrative ferdigheter-systematiske, kritiske og fordomsfri etterforskning av litteratur og data for løsning av utfordrende problemer-er avgjørende for fagfolk forbereder seg til stadig viktige roller i dagens samfunn.

The Health Administration Program ikke bare tar for faglig teknisk kompetanse, men yrkesetikk for tjenesten.

Hvem er HA studenter?

Den typiske student i dette programmet har vært ansatt i et helsevesen organisasjon for en rekke år. Studenten er oppadgående mobile og forventer denne utdanningen for å forbedre hans / hennes evner innenfor helsetjenester organisasjon.

For arbeider fagfolk

USF tilstreber å gi en kvalitet pedagogisk program som passer inn i de travle livene til voksne elever. Studentene kan fullføre sin HA program i sitt eget tempo mens du fortsetter å arbeide. Klasser tilbys på nettet med noen kurs møte en kveld i uken eller på seks hele dagen lørdag økter i løpet av 14-ukers semester på steder over hele landet.

praktisk

Kurs kjøre tre semestre i året (høst, vår, sommer) og en student kan gå inn i programmet i løpet av noen semester. Dette ni-retters program (36 studiepoeng) kan være ferdig i bare 15 måneder. Kursene er anslått for tre år av gangen, slik at studenten til å planlegge hans / hennes timeplan.

Fleksibel

Hele HA Programmet tilbys online og på stedet i enkelte steder (se nedenfor). Online kurs er et levedyktig alternativ for fagfolk med travle personlig, arbeid og / eller reiseplaner. Den elektroniske kursinnhold, krav og oppgaver, samt semester kalenderen, er de samme som på campus kurs. Studenter regelmessig samhandle med fakultetet, som er spesialtrent til å tilby et utfordrende, spennende og meningsfull online kurs erfaring. I tillegg til elektronisk format, er det noen valgfag tilbudt en kveld i uken, og på seks hele dagen lørdag økter.

Steder stedet

Den MS-programmet er i dag tilbys på stedet i:

  • Birmingham, AL
  • Joliet, IL

For up-to-date steder, se "Er dette tilbys i staten?" På linkene til venstre.

Praktisk

Studentene kan fullføre en HA grad når som helst, hvor som helst gjennom sine bærbare, hjem eller kontor datamaskiner, og en Internett-leverandør. Fra opptak gjennom konfirmasjonen, USF arbeider også med studenter for å sikre at alle deler av utdanningsprosessen fremgang jevnt.

Praktisk erfaring

Fakultetet i HA-programmet har både faglig legitimasjon og praktisk erfaring. Den fulltids fakultetet er aktive innen rådgivning, forskning og yrkesorganisasjoner. Den undervist er profesjonelle i innholdet av kursene de underviser. De bringe sine erfaringer til klasserommet for å gi studentene umiddelbar, praktisk anvendelse.

Nettverk

Studenter i HA-programmet er individer som deler målet om faglig vekst og utvikling, og bringer til klasserommet deres perspektiver og bakgrunner. Studentene lærer fra hverandre som de bygge nettverk og dele kunnskap i et bredt spekter av utdanning og næringsliv som tema. Klassestørrelse gjennomsnitt mellom 15 og 20, noe som gir mulighet for en spennende interaktiv læringsmiljø.

Opptakskrav

Påfør i dag! Det er ingen avgift for å søke. For å bli vurdert for opptak, må en student ha minst to år med betydelig erfaring i helsevesenet feltet og en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert høyskole eller universitet, og et minimum 2,75 GPA.Computer kompetanse i tekstbehandling og regneark er nødvendig.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie, Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
15 måneder
Deltid
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato