Les den offisielle beskrivelsen

The Department of Nursing tilbyr en Master of Science i sykepleie: Klinisk Management program med vekt på transkulturelle sykepleie konsepter. Studenter inn i programmet forfølge deltid eller heltid studie (3-9 studiepoeng per semester). Programmet kan bli gjennomført i fire faglige semestre og en sommer økten. Nyutdannede av programmet er kvalifisert til å sitte for sertifisering i sykepleie Administrasjon og transkulturell sykepleie.

Målet med programmet er å forberede sykepleiere med kompetanse i klinisk ledelse med vekt på system planlegging og protokoller for omsorg utvikling som er lydhør overfor kulturelt mangfoldig helseteam og pasientgrupper. Det er denne unike kombinasjonen av transkulturell sykepleie og ledelsesmessige ferdigheter som forbereder nyutdannede av dette programmet med den kompetanse som er nødvendig for å ta en lederrolle i den kliniske arena.

Hvis du vil vite mer om Master of Science i sykepleie: Klinisk Management program, besøk http://grad.kean.edu/masters-programs/nursing-clinical-management.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Kean University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato