Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i sykepleie: Community Health Nursing Programmet er utviklet for RN med bachelorgrad som planlegger å ha karrierer i Community Health Nursing klinisk ledelse. Det gir inngående kunnskap og ferdigheter knyttet til Community Health Nursing Advanced Practice. Nyutdannede av opsjonen har en unik kombinasjon av kunnskap og ferdigheter i klinisk ledelse, transkulturell sykepleie og samfunnet helse. Nyutdannede av programmet er kvalifisert til å sitte for sertifisering i Advanced Community Health Nursing, Home Health Nursing, Nursing Administration og transkulturell sykepleie. Studenter inn i programmet forfølge deltid eller heltid studie (3-9 studiepoeng per semester). Programmet kan bli gjennomført i fire faglige semestre og en sommer økten.

Målet med dette programmet er å forberede sykepleiere med kompetanse i samfunnet helse sykepleie og klinisk ledelse for å planlegge systemer og protokoller for omsorg som er lydhør overfor kulturelt mangfoldig helseteam og pasientgrupper. Det er denne unike kombinasjonen av hjemmesykepleie og ledelsesmessige ferdigheter i transkulturelle sammenhenger som vil forberede utdannet ved dette programmet med den kompetanse som er nødvendig for å ta en lederrolle i samfunnet klinisk arena.

Hvis du vil vite mer om Master of Science i sykepleie: Community Health Nursing program, besøk http://grad.kean.edu/masters-programs/community-health.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra Kean University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Pris
- http://grad.kean.edu/tuition-and-fees
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato