Les den offisielle beskrivelsen

MS i Trenings & Health Sciences

The Graduate plan i trening og helse Sciences fører til en Master of Science grad. Du kan velge fra ett av to konsentrasjon områder: Sport Science eller Public Health. Sport Science konsentrasjonen forbereder deg for en karriere som en sport vitenskapsmann, en styrke og condition profesjonell, sports coach eller trening fitness ekspert, hvor det primære plikt er å initiere, regi og evaluere trening og testing av programmer. The Public Health konsentrasjon gir deg en bred bakgrunn innen folkehelse og forebygging, epidemiologi, biostatistikk, og trening for enkeltpersoner og grupper med nedsatt funksjonsevne, offentlig helsepolitikk. Konsentrasjonen er ideelt hvis du søker arbeid i helse-relaterte felt eller hvis du er en praktiserende helse og medisinsk profesjonelle som ønsker å videreutvikle din utdanning på høyere nivå.

For kursbeskrivelse, se UHCL Roster av kurs.

Hvorfor velge trening og helse Sciences Program?

Praktiske klasser - EHS programmet er skreddersydd for å arbeide fagfolk med en blanding av web-forsterket, online og i undervisningen. Alle i klassen kurs er på kveldstid og de fleste studenter har full eller deltidsjobber.

Instruktører med praktisk erfaring - Lær av professorer med erfaring i praktisk coaching og elite styrke og condition.

Forskningsmuligheter - Forbered deg på en karriere innen forskning ved å delta i fakultetet-ledede idrettsvitenskap eller klinisk rehabiliterings undersøkelser; med opparbeidet erfaring lede ditt eget studium og presentere data med regionale, nasjonale eller internasjonale konferanser.

Unike Internship Erfaringer - Konkurrer om praksisplasser øverst idrettsvitenskap og styrke og condition anlegg over hele verden.

Sport Science Testing Opportunities - Assist fakultetet med datainnsamling i å teste faglig, kollegialt, og high school idrettsutøvere fra en rekke idretter.

Teknologi og innovasjon - The Human Performance Laboratory er utstyrt med state-of-the-art testing og måling enheter.

Lag en unik kompetanse ved å lære å utnytte disse teknologiene for å hjelpe idrettsutøvere få en fordel på konkurrentene sine.

Praktiske ferdigheter - Utvikle ferdigheter nyttige i praksis fra fakultetet som er forpliktet til undervisning.

Forbered deg på nasjonale sertifiseringer - Gjennom kurs arbeid i HMS programmet, forberede deg for strenge sertifiseringstester med National Strength og Conditioning Association og American College of Sports Medicine.

The National Styrke og Conditioning Association offisielt aner University of Houston-Clear Lake sin Graduate Studies Program.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato