Les den offisielle beskrivelsen

Denne Master of Science grad programmet er utviklet for å lære elevene om menneskelig bevegelse, treningsfysiologi, hjerte-rehabilitering, idrettspsykologi, og biomekanikk. Det er designet for studenter som ønsker å jobbe i disse feltene, fremme sin kunnskap utover sin undervisning på universitetsnivå, kanskje for å forberede for studier på doktorgradsnivå.

Tracks

  • Exercise Science and Rehabilitation
  • idrettsvitenskap

Immatrikulering krav

Søkere må tilby minst en grunnkurs i hver av følgende: human fysiologi, menneskelig anatomi, fysiologi av trening og biomekanikk.

Et kurs i fysikk og et kurs i kjemi anbefales.

Konkurransedyktige søkere vanligvis har lavere grader i Exercise Science eller kroppsøving. Andre grader kan også gi riktig utdanningsbakgrunn (dvs. Physical Therapy, Athletic Training, etc).

Studentene må også vise ferdigheter i grunnleggende teknikker for vektløfting og kropps condition. Dette kan gjøres ved gjennomføring av et kurs i faget, riktig sertifisering av et nasjonalt anerkjent organisasjon (f.eks nsca), eller bevis på minst ett års praktisk erfaring i feltet.

Søkere som oppfyller de generelle immatrikulering kravene til høgskolen kan aksepteres for immatrikulering betinget.

En utdannet student kan oppfylle slike immatrikulering forholdene ved å fullføre nødvendige kurs i Brooklyn College lavere divisjon.

Søkere må ha minimum lavere grade point gjennomsnitt på 3,00.

Et minimum gjennomsnitt på 3,00 i graduate kurs er nødvendig for å opprettholde artium. Internasjonale søkere for hvem engelsk er andrespråk er pålagt å passere Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) med et minimum score på 550 på den papirbaserte testen eller 213 på databasert test eller 79 på internett- baserte test, før de blir vurdert for opptak.

Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato