Read the Official Description

Denne Master of Science grad programmet er utviklet for å lære elevene om menneskelig bevegelse, treningsfysiologi, hjerte-rehabilitering, idrettspsykologi, og biomekanikk. Det er designet for studenter som ønsker å jobbe i disse feltene, fremme sin kunnskap utover sin undervisning på universitetsnivå, kanskje for å forberede for studier på doktorgradsnivå.

Tracks

  • Exercise Science and Rehabilitation
  • idrettsvitenskap

Immatrikulering krav

Søkere må tilby minst en grunnkurs i hver av følgende: human fysiologi, menneskelig anatomi, fysiologi av trening og biomekanikk.

Et kurs i fysikk og et kurs i kjemi anbefales.

Konkurransedyktige søkere vanligvis har lavere grader i Exercise Science eller kroppsøving. Andre grader kan også gi riktig utdanningsbakgrunn (dvs. Physical Therapy, Athletic Training, etc).

Studentene må også vise ferdigheter i grunnleggende teknikker for vektløfting og kropps condition. Dette kan gjøres ved gjennomføring av et kurs i faget, riktig sertifisering av et nasjonalt anerkjent organisasjon (f.eks nsca), eller bevis på minst ett års praktisk erfaring i feltet.

Søkere som oppfyller de generelle immatrikulering kravene til høgskolen kan aksepteres for immatrikulering betinget.

En utdannet student kan oppfylle slike immatrikulering forholdene ved å fullføre nødvendige kurs i Brooklyn College lavere divisjon.

Søkere må ha minimum lavere grade point gjennomsnitt på 3,00.

Et minimum gjennomsnitt på 3,00 i graduate kurs er nødvendig for å opprettholde artium. Internasjonale søkere for hvem engelsk er andrespråk er pålagt å passere Test av engelsk som fremmedspråk (TOEFL) med et minimum score på 550 på den papirbaserte testen eller 213 på databasert test eller 79 på internett- baserte test, før de blir vurdert for opptak.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato