Les den offisielle beskrivelsen

MSc Autisme er egnet for alle som ønsker å forfølge fulltidsstudier i dette området. Vår heltid MSc versjon av programmet er åpent for internasjonale studenter.

The Master Autisme gir en kritisk forståelse av de konseptuelle rammeverk som er relevante for å forstå autisme Spectrum Disorder (ASD). Denne masternivå gjør det mulig å forstå komplekse kognitive og affektive teorier viktig å støtte autisme profil.

Denne kunnskapen vil gjøre deg i stand til å omsette teori til praksis og å kritisk vurdere evidensbaserte tilnærminger til intervensjon. Vår filosofi at autistiske mennesker krever en helhetlig tilnærming gjennom hele deres liv reise betyr at du kan trekke på erfaringer med vår tverrfaglig student kohort. Våre studenter omfatter ledende fagfolk, studenter på spekteret og de med to profesjonelle foreldre opplevelser. Din læring vil bli inspirert av innspill fra internasjonalt anerkjente autisme eksperter.

Hva vil du studere

Du vil ta fire obligatoriske kurs og to valgfrie klasser og deretter ferdig avhandling. Du vil bli tildelt en avhandling veileder som vil støtte dine studier.

Du kan fullføre den endelige avhandlingen ved fjernundervisning. Dette gjør at internasjonale studenter til å fullføre sine studier i hjemlandet, potensielt redusere den økonomiske kostnader og tid borte fra familien.

Forskningsprosjekt

Du vil gjennomføre et forskningsprosjekt avhandling i et fagområde av ditt valg. Vi vil bevilge en veileder for en-til-en støtte mens du utfører og rapportere din avhandling. Vi forsøker å matche deg med den best passer for ditt område av spesialfeltet.

Placement

Vår teori til praksis filosofi betyr at vi bygger inn din erfaring med autisme praksis muligheter. Som student har du en mulighet til å forbedre læring med en praksis-studie plassering innenfor vår partner autisme organisasjon.

Programleder

Dr. Anna Robinson er programleder.

Fasiliteter

Nasjonalt senter for autisme Studies

Senteret har vært ansvarlig for en rekke sentrale politiske og forsknings utganger for å bedre autisme praksis hele Skottland. Du får tilgang til disse prosjektene som inkluderer:

  • En National Training Framework for autistiske trekk, Dunlop, AW & MacKay, tawn (2004)
  • The Autism Toolbox: En autisme ressurs for skotske skoler, Dunlop, AW, Tait, C., Leask, A .;. Glashan, L., Robinson, A. & Marwick, H. (2009)
  • Regler i praksis: Akkreditering Prosjektrapport. En Collaborative Autisme Utdannelse Prosjekt støtte utviklingen av ASD akkreditering standarder for trenere og utvikle personlige akkreditering ruter for ASD opplæring deltakere, Dunlop, AW., Tait, C. & Robinson, A. (2009)

Inntakskrav

  • Lavere grad i et beslektet disiplin, eller tilsvarende kvalifikasjoner og direkte opplevelse av bor eller arbeider med individer på autismespekteret. Erfaring er viktig som studentene må demonstrere teori til praksis lenker
  • Det er potensial for akkreditering av tidligere erfaring. For å diskutere denne ruten vennligst kontakt Postgraduate Forespørsler
  • Søkere uten en grad / betydelig yrkeserfaring kan søke om ikke-eksamen kurs *. Ta kontakt Postgraduate Henvendelser for ytterligere informasjon om kravene til ikke-avgangs struktur
  • søkere må fylle ut en uttalelse som en del av sin søknad detaljering deres erfaring med å jobbe og / eller bor sammen med mennesker med ASD

Avgifter og finansiering

Skottland / EU:

  • 2016/17 - MSc £ 3600

Rest of UK:

  • 2016/17 - MSc £ 3600

internasjonal:

  • 2016/17 - MSc £ 11000
Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
11,000 GBP
for internasjonale studenter
Deadline
Etter sted
Etter dato