Les den offisielle beskrivelsen

Postgraduate Diploma og Masters i Family Medicine

Den første Medical School etablert på Kypros tilbyr Postgraduate Diploma (PgDip) og Master (MSc) i Family Medicine:

  • Akademiske grader tildelt samtidig ved University of Nicosia og St George 's, University of London
  • Strukturert Continuing Professional Development program for leger i primærhelsetjenesten
  • Leveres gjennom blended learning format som bruker fleksibel e-læring
  • Muligheten til å bli internasjonale Medlem av britiske Royal College of General utøvere (RCGP)

Introduksjon til programmet

Dagens helseutfordringer, enten styrke helsesystemer, forbedre kvaliteten på vår pasientbehandling, eller forbedre tilgangen til helsetjenester-kreve sterk primærhelsetjenesten.

Sterk primærhelsetjenesten i sin tur krever kompetente familie leger som er fremtidsrettede og opptatt av å utvikle nye relasjoner med pasienter og annet helsepersonell i primær- og spesialisthelsetjenesten. Universitetet i Nicosia og St George 's, University of London tilbyr en PgDip og MSc i Family Medicine spesielt utformet med denne utviklingen i bakhodet. Dette er en akademisk grad tildelt samtidig ved University of Nicosia og St George 's, University of London.

Det er en strukturert kontinuerlig faglig utvikling program for leger som arbeider som fastleger eller i fellesskap med en spesialist rolle i indremedisin, pediatri eller gynekologi.

Programmet har som mål å forbedre kunnskap, fremme kliniske ferdigheter og utvikle faglig atferd og holdninger til en omfattende, helhetlig og kunnskapsbasert tilnærming til medisinsk praksis. Kurset leveres gjennom en høy kvalitet blandet læring format som kombinerer fleksibel e-læring med relevant ansikt-til-ansikt undervisning en gang per semester.

Den minste full tid varighet av MSc programmet i Family Medicine er 18 måneder (tre semestre), med en fleksibel deltids mulighet for opptil fire akademiske år. De to første semestrene består av åtte kjerne klinisk fokusert moduler. Semester tre er primært forskning orientert, og tilbyr en mulighet for studentene til å utvikle sin forskning ferdigheter. Studenter som ikke ønsker å fortsette med tredje semester kan få en Postgraduate Diploma i Family Medicine etter en vellykket gjennomføring av de to første semestrene. Studenter har fullført to første semestrene og møte de kliniske erfaring kriteriene for Storbritannias Royal College of General utøvere (RCGP) vil også ha rett til å gå inn og fullføre vurderingen for å bli en internasjonal Medlem av RCGP.

Gjennomføring

Varigheten av programmet er 18 måneder (tre semestre) med en fleksibel deltids mulighet for opptil fem akademiske år. Kurset består av 12 moduler og pensum er kartlagt mot kjernekompetansen til et Family Medicine utøveren som er definert av World Organization of National høyskoler, akademier og studie Associations (WONCA) of Family Medicine.

De to første semestrene er klinisk fokusert, som omfatter moduler på kommunikasjon og konsultasjon Ferdigheter i Primary Care, kunnskapsbasert praksis i Family Medicine, administrerende voksnes vanlige sykdommer og Multi-sykelighet i Primary Care, Mental Helse i Primary Care, Akutte alvorlige sykdommer og Traumatiske forhold i Primary Care, Vanlige Muskel- og betingelser i Primary Care, pediatri og Child Health Surveillance og kvinnesykdommer.

Den tredje semester er forskningsorientert og inkluderer en forskningsmetodikk modul og en primær omsorg forskningsprosjekt. Videre i tredje semester kan studentene velge to av følgende seks tilbys valgfag: Chronic Disease Management i Primary Care; Implementering Endring i Primary Care; Informatikk for Primary and Community Health Care; Læring og undervisning i Healthcare; Medisinsk Ledelse og innovasjon i Healthcare; og forebygging, Epidemiology and Health Promotion.

Studenter som ikke ønsker å fortsette med den tredje semester vil motta en PgDip i Family Medicine etter en vellykket gjennomføring av de to første semestrene.

Blended-læring format

Programmet leveres gjennom en høy kvalitet blandet læring format som kombinerer fleksibel teknologi-assistert læring med en relevant én uke ansikt-til-ansikt undervisning blokk en gang per semester. Den elektroniske delen av alle moduler, med unntak av Primary Care Research Project og kommunikasjon og konsultasjon Skills i Primary Care modul er levert over tre lære uker gjennom en elektronisk plattform. Denne plattformen gir samtidig åpner for aktiv læring gjennom interaktive seminarer, case-baserte diskusjoner i fora, online spørrekonkurranser, og workshops for å få tilgang til videoinnspilte presentasjoner, skriftlig materiale og forelesningsnotater. Klinisk og kommunikasjonsferdigheter undervisning, samt interaktive modulspesifikke workshops, vil bli levert i løpet av ansikt-til-ansikt undervisning blokk ved slutten av hvert semester * Hver valgfri modul vil kjøre hvis et minimum antall 10-12 studenter er registrert .

Inntakskrav

En medisinsk grad gitt av en institusjon som anerkjennes i det landet hvor det tilbys. Videre må du være involvert i medisinsk praksis i hele varigheten av innmelding i programmet

Norsk Språkkrav

Hvis engelsk ikke er ditt første språk, og du ikke har foretatt en tidligere grad undervises på engelsk du trenger:

  • 6,5 samlet i IELTS (med 6,5 i skriftlig og minimum 6,0 i alle andre elementer)
  • Eller: 213 sammenlagt i PC-basert TOEFL (550 papirbasert, 79 internett-basert)
  • Eller: grade Β i GCSE
  • Eller: en score på 5 i engelsk i International Baccalaureate Standard nivå (SL)
  • Eller: en score på 70% på engelsk i det europeiske Baccalaureate.

Et intervju - Enten selv eller via videokonferanse som vurderer din faglige evner og engasjement, empati, initiativ andresilience, kommunikasjonsferdigheter, organisatoriske og problemløsning ferdigheter og teamarbeid.

Stipend

Stipender er tilgjengelige basert på finansielle behov og vurderes fra sak til sak

Program undervist i:
Engelsk
University of Nicosia Medical School

Se 2 flere kurs fra University of Nicosia Medical School »

Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Startdato
Sept. 2019
Duration
18 - 60 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
18,000 EUR
for Master i Family Medicine og € 12 000 for PgDip i Family Medicine.
Deadline
Contact school
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Contact school
Søknadsfrist
Contact school

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Contact school
Sluttdato
Contact school