Les den offisielle beskrivelsen

Som en raskt voksende og stadig utvikling medisinsk disiplin, har genomisk medisin spennende implikasjoner for alle områder av helsetjenester, medisiner og pasientbehandling. Potensialet i genomikk i det 21. århundre medisin er enorm, men krever høyt utdannede spesialister til å gjennomføre og være lydhør for denne utviklingen.

Dette kurset gir deg ferdigheter og kunnskap til å ta umiddelbar nytte av bruk av genomisk teknologier. Forbereder deg for denne spennende nye feltet av medisin, vil du lære hvordan de siste teknologiske fremskritt har forvandlet hvordan genetiske data genereres, analysert og presentert og dens relevans for en rekke kliniske scenarier.

Som et fellesskap undervist program levert av St Georges og Kings College London, elevene får det beste fra begge verdener. Begge institusjonene har vært i forkant av utviklingen innen genomikk og medisin i flere tiår og er samlokalisert med ledende undervisning sykehus.

Det betyr studenter dra nytte av verdensklasse forskning, klinisk og undervisningskompetanse og selve bred erfaring fra både National Health Service (NHS) foretrukne leverandører.

Høydepunkter

 • Undervist i fellesskap av St Georges og Kongens
 • Institusjoner med verdensklasse forskning, klinisk og undervisningskompetanse på tvers av hele spekteret av Genomisk medisin
 • Integrert i Sør-London Genomisk Medicine Centre
 • Begge studiestedene er samlokalisert med ledende undervisning sykehus
 • Institusjonell kompetanse innen tverrfaglig utdanning
 • St George scoret 92% samlet student tilfredshet i praktisk lært Experience Survey 2014
 • Kongens klinisk forskning rangert som nummer tre i Storbritannia, ellevte i verden
 • St George klinisk forskning rangert fjerde for påvirkning
 • Begge institusjonene er rangert blant de 200 beste universitetene i verden i henhold til den siste Times Higher Education Verden Universitetet rangering

Skolepenger

2016 UK / EU Entry:

 • Full-time Master: £ 12 000
 • Deltid Master: £ 6000 pa
 • Postgraduate Diploma: £ 8000
 • Postgraduate Certificate: £ 4000

2016 Ikke-EU (internasjonal):

 • Full-time Master: £ 20 700
 • Postgraduate Diploma: £ 13 800
 • Postgraduate Certificate: £ 6900

Inngangskriterier kriterier~~POS=HEADCOMP

Du må oppfylle inngangskriteriene for å bli vurdert for dette kurset.

Lavere grad eller tilsvarende *

 • Må fylles ut, tildelt og sertifisert av 01.09.2016.

Internasjonale kvalifikasjoner

Vi aksepterer tilsvarende kvalifikasjoner oppnådd i andre land. Hvis du ønsker en innleggelser offiser å gjennomgå kvalifisering, kan du sende en kopi av den til pgadmiss@sgul.ac.uk~~V. Hvis kvalifisering er ikke på engelsk, må du ordne for det som skal oversettes av en sertifisert overs før du sender den til oss.

engelske språk

Hvis ditt morsmål ikke er engelsk, må du gi bevis på engelskkunnskaper. Vi aksepterer også noen kvalifikasjoner som den indiske Standard XII og vestafrikanske SSCE.

Hvis du trenger å sitte en ekstra eksamen, engelsk språktest er gyldig for bare to år, som Engelsk egenskaper endrer seg fra år til år. Hvis du har fullført en test som nå anses utdatert, kan du bli pålagt å fullføre en annen, selv om søkerne er kun tillatt maksimalt to testforsøk innenfor en ett års periode.

IELTS: Totalt 7,0 med 6,5 i å lytte, 6,5 i lesing, 7,0 skriftlig og 6,5 i Speaking. Pearson Test: Pearson (PTE Academic) Test samlet 67 med 67 i lytting, 67 i Reading, 67 i Writing, 67 i Speaking. Cambridge Norsk Advanced (Certificate in Advanced English): Cambridge engelsk Advanced samlet 185 med ikke mindre enn 176 i hver seksjon. Cambridge engelsk: Kunnskaper (også kjent som Certificate of Proficiency på engelsk) Cambridge engelsk: Proficiency samlet 185 med ikke mindre enn 176 i hver seksjon Andre viktige kriterier

Personlig utsagn

Du vil bli bedt om å skissere dine grunner for å søke om kurset i en kort personlig melding på søknadsskjemaet.

Reference

Du må også gi to tilfredsstillende referanser å støtte søknaden, både datert løpet av det siste året (fra søknadsdato). Vanligvis dommerne ville være akademisk og faglig / arbeidsgiver.

Dine dommere bør kjenne deg godt nok, i en offisiell kapasitet, til å skrive om deg og din egnethet for høyere utdanning. Vi aksepterer ikke referanser fra familie, venner, partnere, ex-partnere eller fra deg selv.

Moduler

Dette MSc prisen vil bestå av 8 kjernemoduler med et utvalg av valgfrie moduler.

kjernePOS=TRUNC modulerPOS=HEADCOMP

Introduksjon til menneske genetikk og genomikk (15 studiepoeng)

Denne modulen gir en innføring i de sentrale områdene av genomikk, menneske genetikk og genetisk variasjon, inkludert en forståelse av sykdomsgenetikk og hvordan genomisk medisin kan brukes til å belyse sykdomsmekanismer og biologi. Den dekker også informasjon governance problemstillinger i genomikk.

Introduksjon til menneske genetikk og genomikk er tilgjengelig for å studere som en frittstående modul. Hvis du jobber i NHS denne modulen er tilgjengelig, fullt finansiert av HEE som en del av «Workforce Development". Se modulen guide her

Omics teknikker og deres søknad til genomisk medisin (15 studiepoeng)

Denne modulen dekker spekteret av multi-omics teknologi, deres tolkning og anvendelse i sentrale områder av helsevesenet som kreft, sjeldne arvelige sykdommer og infeksjonssykdommer, samt forskning.

Genomics av ​​vanlige og sjeldne arvelige sykdommer (15 studiepoeng)

Denne modulen gir en innføring i klinisk presentasjon og manifestasjoner av sjeldne arvelige og vanlige sykdommer, og vurderer pasienten og familien perspektiv i forhold til rollen og virkningen av genomikk. Det vurderinger tradisjonelle og aktuelle strategier og teknikker som brukes til å identifisere gener som er ansvarlige for både vanlige multifaktorielle og sjeldne arvelige sykdommer. Genom kreft patologi (15 studiepoeng) Denne modulen gir detaljert kunnskap og forståelse for de molekylære mekanismene som er involvert i kreftutvikling, herunder hvordan avhør av en persons egen genom og genomet av kreftceller kan legge til rette for diagnostisering og behandling av kreft.

Farmakogenomikk og stratifisert helsetjenester (15 studiepoeng)

Denne modulen gir en omfattende oversikt over de analytiske strategier og teknikker som brukes i pharmacogenomics og utforsker noen av utfordringene og begrensningene i dette feltet. Det gir også en oversikt over de forskjellige type genomisk biomarkører som er i bruk eller nye. Bruk av genomforskning i infeksjonssykdom (15 studiepoeng) Denne modulen viser hvordan genomforskning kan brukes til å gi mer nøyaktig diagnose, forutsi hvilke stoffer er sannsynlig å være mer effektive, og overvåke behandling og kontroll av smittsomme sykdommer i både individer og bestander.

Bioinformatikk, tolkning, statistikk og data kvalitetssikring (15 studiepoeng)

Denne modulen gir kunnskap og forståelse som kreves for å kritisk tolke eksisterende genomisk forskning, og utvikle ferdigheter til å formulere forskningsspørsmål. Det gir også kompetanse til å samle inn, analysere og tolke NHS data ved hjelp av en enkel rekke statistiske og bioinformatikk teknikker.

Bioinformatikk, tolkning, statistikk og data kvalitetssikring er tilgjengelig for å studere som en frittstående modul. Hvis du jobber i NHS denne modulen er tilgjengelig, fullt finansiert av HEE som en del av «Workforce Development".

60 Credit Forskningsprosjekt eller 30 Credit bibliotek basert avhandling

Forskningen Modulen kan bli kontaktet av to forskjellige ruter avhengig student preferanser: en full forskningsprosjekt på 60 studiepoeng eller en litteraturgjennomgang avhandling på 30 studiepoeng. Hvis sistnevnte er valgt, må valgfrie tilleggsmoduler gjennomføres for å oppfylle kravene i 180 studiepoeng for MSc grad.

Valgfrie moduler

Etiske, juridiske og samfunnsmessige forhold i anvendt genomforskning (15 studiepoeng)

Denne modulen tar sikte på å gi et rammeverk for etisk forståelse av medisinsk genomikk. Studentene vil bli utstyrt med en plattform etisk forståelse for å vurdere spørsmål om menneskelig taushetsplikt, autonomi, avsløring, informert samtykke og naturlig rettferdighet. Rådgivning ferdigheter i genomikk (15 studiepoeng) Målet med denne modulen er å utstyre elevene med kunnskap, kommunikasjon og rådgivning ferdigheter og riktige holdninger og atferd mot diagnostisering og behandling av pasienter som har omsorg vil bli påvirket av genomisk undersøkelser.

Rådgivning ferdigheter i genomikk er tilgjengelig for å studere som en frittstående modul. Hvis du jobber i NHS denne modulen er tilgjengelig, fullt finansiert av HEE som en del av «Workforce Development". Se modulen guide her Hjerte- og genetikk og genomikk (15 studiepoeng)

Målet med denne modulen er å introdusere studentene til rollen genomikk i patogenesen av hjerte-og karsykdommer, både i form av vanlig og sjelden sykdom, og vil diskutere virkningen vår voksende kunnskap om genomisk etiologi av disse forholdene er å ha på ledelse.

Hjerte- og genetikk og genomikk er tilgjengelig for å studere som en frittstående modul.

Eiere

Dette kurset er beregnet for studenter som ønsker å tilegne seg opplæring i genomisk teknologi og tolkningen av funnene i en medisinsk sammenheng.

En mastergrad i Genomisk medisin vil gi karrieremuligheter for en rekke yrker fra laboratoriebaserte forskere til diagnostiske og helsepersonell.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra St George's University of London »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
21,750 GBP
(UK / EU: £ 12 000)
Deadline
Etter sted
Etter dato