Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Tjen dine mastere i helsevesenet på Internett
College of Nursing and Health Care Professions tilbyr Master of Science i Health Care Administration til håper helsepersonell eller for profesjonelle helsepersonell å lære kompetanse relatert til helsetjenester.

Denne mastergrad i helsevesenet administrasjon program legger vekt på konseptuelle, analytiske og applikasjon ferdigheter som kreves for å administrere moderne helsevesenet organisasjoner. Som helsepersonellstudent deltar du i en MHA online som gir et omfattende syn på dagens helseinstitusjoner, inkludert modeller av operasjon fra flere perspektiver. Disse master i helsevesenet på Internett slutter med et omfattende capstone forskningsprosjekt som krever at du velger en utfordring i helsevesenet og gir bevisbaserte løsninger. Dette gir deg en mulighet til å utvikle en omfattende forskningsprosjekt, plan eller forslag som løser et problem, problem eller bekymring.

Degree Outcomes

Oppdag hvordan du leder i helsevesenet
Mestere i helsevesenet gir deg mulighet til å analysere, evaluere og implementere helsemodeller for å hjelpe nyskapende helsetjenester. Fokus ligger på en organisasjons ledelse og levering av helsetjenester, inkludert balansering av inntekter og kostnader, effektiv kommunikasjon, arbeidsstyrkehåndtering og effektiv utnyttelse av ressurser for å gi kvalitet pasientomsorg.

Hva du vil lære

Studier våre MHA Online Curriculum
Kurs og emner kan variere, avhengig av statlige krav, men generelt kan du forvente at dette kurset skal undersøke:

  • Metoder og strategier for program design, planlegging og gjennomføring
  • Praktisk økonomisk analyse av virksomheten, herunder ledelsesmessige beslutninger
  • Arbeidsplassen sikkerhet praksis
  • Integrative analyse av hvordan innovasjoner innvirkning alle deler av helsevesenet
  • Markedsføring emner, blant annet i samarbeid med interne og eksterne team

Karriere Resultater

Forbered deg på bly i helsevesenet
Som kandidat til mastergradene i helsevesenet på Internett, er du forberedt på å jobbe i mellomstore til øverste ledelse i ideelle organisasjoner, for eksempel sykehus, klinikker, ambulant omsorg eller helsetjenester. Jobbmuligheter i andre typer helseorganisasjoner, for eksempel forsikringsselskaper, statlige helsemyndigheter, ideelle helseorganisasjoner, medisinske enheten selskaper og medisinsk utstyr produsenter, kan også være tilgjengelig.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato