Les den offisielle beskrivelsen

Oppnå en blanding av Master i Infeksjonssykdommer hos avstand læring

Dette fjernundervisning programmet gir en bred forståelse av smittsomme sykdommer gjennom kjernemoduler i biostatistikk og epidemiologi, og biologi og kontroll av smittsomme sykdommer som er tatt av alle studenter, sammen med påfølgende muligheter for spesialiserte studier i områder av studentens egne valg .

Den Smittsomme sykdommer program trekker på skolens lange tradisjoner i studiet av kliniske og epidemiologiske aspekter ved infeksjonssykdommer og tropiske sykdommer. Gir en bred forståelse av smittsomme sykdommer, sammen med å utvikle strategier for deres kontroll og behandling, vil programmet være av særlig relevans for etter-helsepersonell som leger eller laboratoriepersonalet som enten ønsker å tilegne seg ny kunnskap i infeksjonssykdommer eller oppdatering deres nåværende kompetanse. Disse kursene er rettet både mot nyutdannede som ønsker å forfølge en avansert grad, og at folk som tok sin første trening for en tid siden og ønsker å oppdatere sin kunnskap på dette raskt utviklende feltet eller som ønsker å endre karriere retning.

programmet har som mål

Programmet har som mål å gi:

  • en helhetlig forståelse av rollen som biologi av smittestoffer og verter på utfallet av infeksjonen
  • bruk av denne kunnskapen, i kombinasjon med epidemiologiske og folkehelse tilnærminger, for å utvikle rasjonelle strategier for kontroll og behandling av infeksjon.

Enkeltmoduler

Studerer enkeltmoduler på en stand-alone basis er et ideelt alternativ hvis du ønsker å oppdatere din profesjonelle kunnskap eller prøve programmet. Gebyret er £ 1900 per modul.

søke om

Prestige

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) er den ledende praktisk medisinsk institusjon i Europa i fagene folkehelse og tropisk medisin. Det ble kronet 'University of the Year' på Times Higher Education Awards 2016 for sin 'ekstraordinære' svar på Ebola krisen.

god støtte

Omfattende læremateriell inkluderer opplesninger og øvelser, og CD-ROM (for noen moduler). Det er tutorial støtte og gruppediskusjoner gjennom web-baserte konferansefasiliteter.

Late søknadsgebyr

Søkere som sender inn søknader på eller etter 1 juni 2017 vil bli pålagt å betale et søknadsgebyr på £ 100 på det punktet for innlevering, som vil bli trukket fra balansen av avgifter betales ved registrering. Hvis søknaden ikke fører til registrering, vil påmeldingsavgiften ikke bli refundert. Ingen påmeldingsavgiften vil gjelde for søknader som sendes på eller før 31 mai 2017.

Stipend

London School of Hygiene & Tropical Medicine har et partnerskap med Said Foundation som tilbyr finansieringsmuligheter til syriske, libanesiske, jordanske eller palestinske statsborgere. Finn ut mer om vår finansiering Study siden.

Struktur og pensum

Msc: enten 12 moduler (4 obligatoriske kjerne og 8 valgfrie) eller 9 moduler (4 obligatoriske og valgfrie fem) og et prosjekt rapport

faglige krav

Du vil tilfredsstille de faglige studiekompetanse hvis du holder enten:

  • en lavere grad (f.eks bachelor) som regnes som minst kan sammenlignes med en britisk second class honours degree fra en institusjon akseptabelt til universitetet, i en av de følgende realfag: biologi, medisin, sykepleie, odontologi, veterinærvitenskap eller apotek; eller
  • en vitenskapelig grad i et fag som ikke er nevnt ovenfor, som i den oppfatning av Universitetet inkludert egnet foreløpig trening og regnes minst kan sammenlignes med en britisk second class honours degree fra en institusjon akseptabelt til universitetet.

Vennligst merk at vi aksepterer kvalifikasjoner fra hele verden.

GJELDER I DAG her

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurs fra University of London International Programmes »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 - 5 år
Heltid studier
Pris
13,000 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato