Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Forbered deg på å gnisten for offentlig helseinnovasjon
Tilbys av College of Nursing and Health Care Professions, gir Bridge erfarne RN med en ikke-sykepleier bachelor degree å gå på vei til å tjene en MSN folkehelse grad. Etter å ha fullført grunnleggende sykepleie fra Bachelor of Science in Nursing, vil du da skrive inn MSN-programmet som gir en intensiv introduksjon til viktige ferdigheter og konsepter innen folkehelseanalyse, planlegging og implementering.

Hva du vil lære

Som MSN broprogramstudent vil du oppleve et seks-studie studieprogram i sykepleie øverste divisjon fag. Du vil lære å:

  • Vurdere læringsbehov, skape og gjennomføre en pensumplan og vurdere studentprestasjoner i både tradisjonelle og ikke-tradisjonelle innstillinger
  • Innovate forebygging, behandling og intervensjonsmetoder for ulike befolkninger
  • Tolk statistikk for å ta beslutninger
  • Utfør forskning som er relevant for sykepleie- og helsevesenet
  • Formidle sykepleierelatert informasjon og retningslinjer til studenter med ulik bakgrunn
  • Utnytte vurdering og patofysiologi for å forbedre pasientens utfall

Din neste grad

Master of Science i sykepleie med vekt på folkehelseutdanningen gir deg trening for å definere, vurdere og løse moderne utfordringer i folkehelsen. Du vil få mulighet til å evaluere fremvoksende forskning, utdanning, politikk og behandlinger som kan gi gnistforandringer for å fremme helse og redusere menneskers sykdom og sykdom globalt, lokalsamfunn og spesialiserte befolkninger. MSN-graden i folkehelsen kulminerer med et capstone practicum-prosjekt som lar deg demonstrere din evne til å løse et virkelige folkehelseproblem.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato