Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Bli med ledere på forkant av helsevesenet
Transform din helsetjenester karriere i krysset mellom to raskt voksende felt: helsetjenester og informasjonsteknologi. Broen er for erfarne RN-er som ønsker å forbedre helsevesenet ved hjelp av banebrytende teknologi og data-drevet innsikt. Studenter i dette sykepleiebro-programmet, tilbys gjennom Høgskolen i sykepleie, har oppnådd en bachelorgrad utenom sykepleie og ønsker å få grunnleggende kunnskap i forberedelse til MSN-graden.

Hva du vil lære

Gjennom MSN-broprogrammet vil du lære viktige grunnlag for sykepleie, blant annet:

  • Sykepleieforvaltning
  • Helsevurdering
  • Statistisk analyse
  • Forskning
  • Fellesskap og folkesundhetsmodeller
  • Patofysiologi

Din neste grad

Master of Science i sykepleie med vekt på helseinformatikk gir RNs mulighet til å utnytte data, informasjon og statistikk for å bedre bedre pasientutfall, redusere kostnader og optimalisere operasjonell effektivitet. Ved hjelp av fremvoksende teknologier stiller disse mastergradene i helseinformatikkprogrammet sykepleierskoler til å bruke ledende teorier og metoder mot generering, styring og deling av helsetjenester.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato