Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Lede sykepleieindustrien
Master of Science in Nursing (MSN) med vekt på ledelse i Health Care Systems forbereder sykepleiere for lederskap roller i dagens raskt skiftende helsetjenester levering systemer. College of Nursing and Health Care Professions tilbyr dette programmet for BSN-forberedte registrerte sykepleiere som ønsker å fremme sin karriere og flytte inn i en ledende rolle. Kursundervisning tilbys på en enkel måte og på kveldsundervisning.

Mastergradene i sykepleierskapet består av utdannet kjerneutdanning. Du får kunnskap, verdier og ferdigheter som trengs for avansert generalistisk praksis i et utviklende helsevesen. Programmet fokuserer på den kritiske analysen av sykepleie og helsetjenester forskning samt etikk, ledelse, politikk og finans i helsetjenester.

Denne mastergrad i sykepleier lederskap programmet inkluderer både en practicum og en capstone klasse. Praktikken fremmer anvendelsen av kunnskap og ferdigheter som er oppnådd i tidligere emner i læreplanen. MSN lederskapsprogrammet avsluttes med et bevisbasert capstone-prosjekt som adresserer en utfordring i profesjonell praksis. Du identifiserer problemet, undersøker det, utvikler en plan for å forbedre problemet og implementere løsningen. Problemet eller gapet bør være relevant for sykepleiers ledelse.

Baccalaureate i sykepleie, er mastergrad i sykepleie og Doctor of Nursing Practice ved GCU akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE). Velg land kan ha ytterligere krav til å møte sine standarder; referere registreringen avtale eller kontakt GCU for mer informasjon.

Degree Outcomes

Fremskritt dine ferdigheter som en sykepleierleder
Mesterene i sykepleierskapet utvikler bachelor-forberedte sykepleiere for effektivt å lede mennesker og administrere ressurser for å oppnå organisatoriske mål. Du har mulighet til å utvikle en helhetlig forståelse av helsemiljøet; kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter som er nødvendige for å opprettholde etiske og faglige standarder; og forretningsferdigheter for å håndtere helsevesenets kvalitet og redusere kostnadene.

Ledelsesdelen av MSN-programmet gir en oversikt over lederstiler, hvordan organisasjoner fungerer og legger vekt på kommunikasjonsevnen som kreves for å etablere og opprettholde effektive relasjoner. Lederskap temaer inkluderer tjener ledelse og business lederskap modeller og teorier.

Hva du vil lære

Fokus på Nursing Management
Blant temaene du undersøker er:

  • Kritisk analyse av forskning knyttet til helsetjenester og sykepleie, og hvordan det gjelder utdanning, praksis og levering av omsorg
  • Forretnings- og ledelsesmodeller undersøkt fra en rekke synspunkter, med særlig vekt på å forbedre ledelsen i helsevesenet
  • Overvåket praksis for å anvende kunnskap fra kurs til real-life sykepleieinnstillinger
  • Atferdskrefter som påvirker organisatorisk effektivitet og forandring

Karriere Resultater

Forbered deg på direkte sykepleie
Nyutdannede av master i sykepleier lederskap programmet kan søke stillinger som en ansvarlig sykepleier, sykepleier, helsepersonell eller en visepresident for sykepleie. Med fokus på sykepleierskap i helsesystemer, forbereder dette programmet deg på å lede og administrere et team av helsepersonell, spesielt med områder som styrer et budsjett, utfordringer og begrensninger, konfliktløsning og forandringsledelse.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Kveld
Grand Canyon Universitys kveldsprogrammer imøtekommer kravene til fagfolk som foretrekker et personlig læringsmiljø. Våre natt klasser møtes bare en gang per uke og tilbyr samhandling og diskusjon av et typisk college klasserom. Natt klasser er utformet for et bestemt antall studenter, og gir en varm og omsorgsfull miljø som støtter en engasjerende opplevelse. I en kveld årsklasse, vil du fremgang gjennom studium med de samme karriere-minded klassekamerater, og gir en mulighet til å bygge nettverk og danner forhold som går utover klasserommet. Klassene begynner ofte på forskjellige steder, blant annet vår viktigste campus.

Online og kveldsprogramopplysninger

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato