Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Lever lederskap for pasientomsorg
Bli med ledere og forandringsskapere i forkant av sykepleierutvikling. The Bridge, som tilbys av Grand Canyon Universitys College of Nursing and Health Care Professions, hjelper erfarne RN-er med en bachelorgrad utenom sykepleie, gjør overgangen til mastergraden studier.

Etter å ha fullført de seks kursene i sykepleiebro-programmet, kommer du inn i MSN med vekt på sykepleierskap. I dette MSN-broprogrammet utvikler du dine ferdigheter i kritisk tenking, effektiv kommunikasjon, ledelse og ressursadministrasjon som forberedelse til en ledende rolle i dagens komplekse helsemiljøer.

Hva du vil lære

Bygg på grunnlaget ved å ta nødvendig kurs fra BSN-læreplanen, inkludert:

  • Dynamikk i sykepleiepraksis
  • Strategier for pasientvurdering
  • Søknad om helsestatistikk
  • Forskning og utvikling
  • Folkehelse praksis
  • Sykdomsbehandling
  • Din neste grad

Master of Science i sykepleie med vekt på ledelse i helsevesenet hjelper deg med å utvikle en omfattende forståelse av ulike helseinnstillinger, etisk og profesjonelt lederskap og forretningsferdigheter for å fremme kvalitet og effektivitet. Få kunnskapen til å oppnå høy kvalitet mens du leder kliniske grupper eller administrerer helsepersonell.

Praktiske erfaringer gjør det mulig for deg å jobbe med en mentor som vil støtte opplæringen din og veilede sammenhengen mellom teori og praksis, slik at du kan demonstrere din mestring av pasientomsorgs organisatorisk lederskap.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato