Tilbys av: Høgskole- og helsesektoren

Oversikt

Opplær den neste generasjonen av sykepleiere
Utbudt gjennom Høgskolen for sykepleie og helsepersonell, er programmet designet for aspirerende sykepleierpedagoger som har bachelorgrad på et annet felt enn sykepleie. Ved å fullføre MSN bro programmet kurs, får du den pedagogiske fundamentet som trengs for å starte din MSN kurs og forberede seg på en karriere som pasient eller sykepleier utdannet i kliniske eller akademiske omgivelser.

Hva du vil lære

MSN broprogrammet inneholder seks kurs som er utviklet for å bygge bro over gapet fra bachelor til masterstudium. Emneområder inkluderer:

  • Nursing praksis modeller og dynamikk
  • Pasient helse vurdering
  • Statistisk analyse og metoder i helsevesenet
  • Sykepleieforskningsmetoder og verktøy
  • Fellesskap og folkehelse praksis
  • Patofysiologiske sykdomsprosesser

Din neste grad

Online Master of Science i Nursing med vekt på Nursing Education grad forbereder deg til å talsmann for pasienter og sykepleiere på høyeste nivå: en sykepleierpedagog. Du vil studere innenriks og global helsepolitikk, etikk og forskningsanalyse ut fra et mastergrads sykepleiers perspektiv. Kurs i avansert patofysiologi, farmakologi og helse vurdering tar hensyn til din rolle som lærer, inkludert effektiv kommunikasjon og klientundervisning. MSN utdanningskurs utvikler dine ferdigheter i læreplandesign, teorier for undervisning og læring, samt instruksjonsstrategier på tvers av kulturelle og generasjonsbakgrunn. En praktisk erfaring gir deg muligheten til å integrere rollen som sykepleierpedagog i din valgte praksisinnstilling.

Nyutdannede fra MSN med vekt på sykepleieutdanning er godt posisjonert for å bli pasientopplærere, sykepleierpedagoger og helsepersonell på tvers av ulike innstillinger. Etter vellykket gjennomføring av MSN sykepleieopplæringen kan du sitte for Certified Nurse Educator (CNE) eksamen for å bli en sertifisert sykepleierutdanner.

program~~POS=TRUNC Steder

på nett
Forfølge en neste generasjon utdanning med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din grad med bekvemmelighet og fleksibilitet med online kurs som lar deg studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyr den mest erfarne lederskap i å levere online grad programmer. Heltids fakultetet medlemmer og fullt utdannet adjunkt instruktører, utstyrt med sterk faglig bakgrunn og praktisk erfaring i sine felt, støtter deg hvert steg på veien. Designet med karriere-orientert profesjonelt i tankene, våre online klasser gir et intimt miljø som stimulerer engasjerende og utfordrende diskusjoner. Velg mellom programmer over våre forskjellige høyskoler, i høy etterspørsel sysselsetting områder. Klassene begynner ofte.

Program undervist i:
Engelsk

Se 25 flere kurs fra Grand Canyon University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato